mali sme city fest a mala som na sebe teplakove kratase, tricko a zabky isli sme s kamaratkou akoratne do parku kde sa to konalo bol este den takze bolo dost svetla....zrazu oproti nam sa zjavila kamaratkyna sestra a jej mama.Jej sestra ma 5 a strasne ma zboznuje tak sa zamnou rozbehla no ako po mne skocila tak mi tie teplakove kratase stiahla mala som vonku cely zadok a zrazu len pocujem zo zadu ooooouuuuu, jeeeeee, obzrela som sa za seba a za mnou kopu chalanou vsetci sa smiali a ja som si myslelal že sa prepadnem od hamby.......toto bol moj naj trapas.....
bolo to na jednej párty a nejaký trápny chalan ma furt otravoval, tak som sa chcela zahrať, že mi niekto zavolá a budem musieť odísť. Predstierala som, že telefonujem a uprostred "rozhovoru" mi začal hlasno zvoniť mobil - tentoraz skutočne
išiel som raz domou po takej uličke a zrazu mi nejaká holka predomnou kývala, tak som odkýval naspäť... a potom ked sa začala smiať som sa obzrel a zistil som že nekývala mne ale svojej kamarátke idúcej zamnou
Hmmm... V tábore keď sme mali takú súťaž že "Kysak má talent" alebo nejako tak sa to volalo A náš oddiel mal takú módnu prehliadku "On je ona" a ja som bola moderátorka. Ale ja mám nenormálnu trému a proste keď som tam stála a "moderovala" prišla na mňa taká obrovská tréma, že som úplne zabudla čo mám hovoriť a tak som tam len stála a stála a módna prehliadka pokračovala bohužiaľ bez moderátorky a 160 nespokojných detí na mňa civelo ako tam len bezhybne stojím Odvtedy som si povedala "NIKDY VIAC!"
Asi pred 2 rokmi som bol buchnuty do jednej babi a stale so mnou flirtovala tak som si zacal namyslat ze co ak.... az som sa raz nastval napisal jej na papier vsetky svoje pocity a prosby ci by to so mnou nechcela skusit atd a zaniesol som jej ho... no a na druhy den mi poslala spravu ze "nie! s takym debilom? by mi jebat muselo" ale teraz ked mam babu tak sa nad tym neskutocne smejem...
Išla som raz do mesta (z našej 20km vzidialenej dedinky) Na zastávke som nebola sama , a bolo mi zvláštne , že d autobusu ide len polovica ľudí , čo stála na zástavke,. Ja som samozrejme bola edzi tými čo nastupvali. Keď som si pýtala lístok , šofér sa namňa pozrel zvraštil tvár a vyšlo z neho : Autobus do mesta tu bude o chviľu. Vtedy mi došlo , že som nastúpila do firemného autobusu
@jankofo To je jedno, aj tak to dnes robia skoro všetci cez net Papierik je ešte "old-school" .. Inak, nostalgia, keď sme boli malí, tie papieriky, och
Na ANJ sa niekomu čká, lektor poradí ,,Hold your breath and count to ten.". Nárazuvzdorná zaregistruje túto jedinú vetu z celej hodiny a zvolá ,,D´you know the song?!" (Placebo - English Summer Rain, keby niekto..)
Prof. položí otázku, v triede s max. desiatimi ľuďmi nastane hrobové ticho, nikto ani nedýcha, do čoho mi otrasne nahlas zaškvŕkalo v bruchu.
Úspešne sa vydriapem na kladinu, sem-tam zatrepem ktorousi končatinou, úspešne sa skydnem z kladiny, urobím dva kroky a bezpečne na zemi sa šmyknem na vlastnej šnúrke.
Vtrhnem do triedy, zakričím ,,[Krstné meno profesora] ide!", vidím, že dotyčný medzičasom stojí ani nie dva metre za mnou, nakročím do prázdna a hodím papuľu z pódia.
(Tieto školské reprodukované neznejú bohvieako, ale hanbila som sa kvalitne.)
@17 a mať meltdown (triaška, opakované pohyby, ohnutie kovovej lyžice na harmoniku, nepríčetný výraz a tvrdohlavé drístanie si svojho) pred chlapom, pred ktorým by som meltdown radšej nemala, tiež nebolo zrovna žiaduce
Predvčerom .. veľká prestávka .. s kamošom idem dolu schodmi a nadomnou pri zábradlí ešte kopec chalanov stálo .. a ja si veselo vykračujem, tu sa mi nôžka šmykne, padnem na riť a šmýkam sa až na koniec schodov .. ešte furt ma celý bok bolí ...
A kto to náhodou nevidel, stačilo, keď sa ten kamoš začal smiať tak, že ho bolo počuť hádam až k nám do triedy (o poschodie vyššie) .. keď ma dvíhal zo zeme ..
Nie naj trapas, ale jediný konkrétny, na ktorý si momentálne viem spomenúť
Mne sa stalo nieco podobne, ale u mna to malo opacny efekt. Bezala som na prednasku, smyklo sa mi a cele schodisko som preletela. A este som stihla v letku povedat aj stavnate slovo. Nastastie bolo okolo len par anglicanov, co nerozumeli, ale tak trochu naboku stali nejaki poliaci, co maju slovnik nadavok evidente podobny ako mi, lebo mali zo mna show D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Prof. položí otázku, v triede s max. desiatimi ľuďmi nastane hrobové ticho, nikto ani nedýcha, do čoho mi otrasne nahlas zaškvŕkalo v bruchu.
Úspešne sa vydriapem na kladinu, sem-tam zatrepem ktorousi končatinou, úspešne sa skydnem z kladiny, urobím dva kroky a bezpečne na zemi sa šmyknem na vlastnej šnúrke.
Vtrhnem do triedy, zakričím ,,[Krstné meno profesora] ide!", vidím, že dotyčný medzičasom stojí ani nie dva metre za mnou, nakročím do prázdna a hodím papuľu z pódia.
(Tieto školské reprodukované neznejú bohvieako, ale hanbila som sa kvalitne.)
A kto to náhodou nevidel, stačilo, keď sa ten kamoš začal smiať tak, že ho bolo počuť hádam až k nám do triedy (o poschodie vyššie) .. keď ma dvíhal zo zeme ..
Nie naj trapas, ale jediný konkrétny, na ktorý si momentálne viem spomenúť
Mne sa stalo nieco podobne, ale u mna to malo opacny efekt. Bezala som na prednasku, smyklo sa mi a cele schodisko som preletela. A este som stihla v letku povedat aj stavnate slovo. Nastastie bolo okolo len par anglicanov, co nerozumeli, ale tak trochu naboku stali nejaki poliaci, co maju slovnik nadavok evidente podobny ako mi, lebo mali zo mna show D