Ja len taku otázku...že čo hovoríte na dnešný svet..vyhovuje vám všetko..akoto,že všetko je tu len chemia,hmotne veci a človek je zavislý len na tom..myslite,že by nám bolo lepšie aj bez toho...žit len tak s prirodou...čo si tom myslite..alebo vam je to
Tak žiť čisto s prírodou je už trocha extrém, ale určite by to chcelo trocha sprírodizovať a nebyť chumaj, čo len celý život robí na niekoho iného v práci a dokonca je to ešte jeho prioritou ... (?!)
hm lepsi by bol svet ,,s prirodou" lebo hmotne veci a vsetko okolo mna mi sposobujem len slzy a trapenie.... a este lepsie by bolo tu ani nebyt- hm moj nazor..
budes zit tak, ako si to zariadis a lamentovanie ti moc nepomoze..ak sa ti nechce zit v takomto svete, kludne mozes ist byvat do prirody-poznam zopar ludi takto zijucich
ja žijem v takom paradoxe, konzumná spoločnosť ma raz zničí, ale zároveň potrebujem veľa peňazí, neobstojím na jednom mieste, navyše chcem byť nezávislá od ostatných, mať prachy znamená podstatnú stabilitu v živote, človek to tak v minulosti zariadil a teraz musíme sa tak prispôsobiť, vo voľnej prírode by som zrejme zdechla rovnako ako odchovaná zver v klietke, ktorú pustíte von :/
tento svet sa mi nepaci aj ked bez techniky by som asi nevedela zit ale chyba mi ludske teplo a ten pocit spolupatricnosti zastavit sa nachvilu a vychutnavat si to pekne a nie len utekat za peniazmi
Najhorsie ale je , ked si tento problem uvedomite, ale poviete si "ja sam stym aj tak nic nespravim, preto budem robit to co ostatny aj ked sa mi to nepaci" THUMBS_UP to je naozaj riesenie .
kks ze ci mi vsetko vyhovuje ? tak to teda vobec neee zmenil by som asi skoro vsetko keby sa dalo na svete...ale neda sa..a dnesny svet noo svet speje k zahube to je jasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
- aby nám iní nediktovali, čo je in, ako máme žiť, aby sa tak baby nebláznili za vidinou superkrásky, ked prestávajú byť sami sebou
- aby si ľudia viac vážili sami seba, aby im nešlo len o to, mať čo najviac a pritom zabúdať, že nie veľkosť majetku, ale veľkosť lásky je dôležitá
- aby neboli takí leniví a nežili hekticky. Nie len túlanie sa a trávenie života po obchoďákoch, ale aj čas na blízkych, na rodinu, na spoločné záujmy
- aby sa ľudia toľko nepozerali po ostatných, kto, čo, kedy a prečo
- aby nie technicka ovládala nás, ale my ju (neviem, či ste videli film Wall-E, kde ľudia ani prstom nepohli a svet riadili počítače)
- aby si ľudia vážili tradície, a nie len to, čo odkukajú od ostatných, lebo je to populárnejšie
a bolo by toho ešte veľa.
veď aj takí muži gentlemani pomaly vymierajú a na ich miesto prichádzajú ťažkí frajeri, čo len chlast, cigy a .......
Čím konkrétne to podľa teba speje k záhube?