lol... zaujímavá úvaha... zväčša tie hračky vyzerajú milo, ale nikdy som si neuvedomil, aký to môže mať v globale dopad uvidíme, keď budem otec a odchovám deti, spýtam sa ich ako to na ne vplývalo a hodím sem koment
Síce sa mi to nepáči, ale nemyslím, že by to na deti malo mať extrémny dopad. Možno tak v tom, že sú to gýče. Tak neviem, či aj tie deti potom nebudú mať absolut žiaden vkus, ale to zas jediná hračka neovplyvňuje, ale aj iné veci, tak neviem.. Pre deti to je len súčasť pre utváranie fantázie.
Je to preto, lebo vyzerajú roztomilejšie..to je ako s plyšovým macom, ako vyzeral keď sa začal vyrábať a ako vyzerá teraz, má guľatejšiu tvár s menej výrazným nosom a väčšími očami...je to jednoducho marketing a všetci budú vyrábať to čo sa ľuďom páči, v tomto prípade to čo je veľmi roztomilé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Do kelu a čo my?
niekedy som to zbierala a mám ich 20 však to je rozkošné!
veľké oči sú typický neotenický znak, t.j., to ,čo má veľké oči, vyzerá milo a hlavne mlado
rovnako je to aj s veľkou hlavou (iste ste si ju na hračkách ráčili všimnúť) bacuľatosťou (hlavne v lícach) atď.
proste to, čo vzhľadom pripomína mláďatá, je rozkošné a vyvoláva to rodičovské pudy..........a dobre sa to predáva............