Ahojte chcela by som vás poprosiť ....vyjadrite sa prosím vás na tému bulímia, čo poviete na tie dievčatá ktoré nou trpia, odcudzuje te ich,ale snažíte sa im pomôcť, dá sa vôbec zistiť či niekto trpý bulímiou?.....Prosím
Do stavu, kedy sa večne pokladajú za tlsté a strkajú si prsty do krku, sa dostali v podstate samy. Nevravím, že spoločnosť nemá podiel na túžbe všetkých dievčat vyzerať tak, ako je to momentálne v móde, ale spoločnosť vplýva na všetky dievčatá, no nie všetky trpia bulímiou.
Tak či onak, samy sa s touto psychickou chorobou nevysporiadajú. Nikoho by sme nemali nechať, aby si ničil zdravie, nech už má to akékoľvek (logické aj nelogické) dôvody.
Je to otrasné. Ako tu už bolo spomínané, môžu si za to samé. Ale pomôcť si samy nepomôžu. Ale ja nepomáham, pretože ja ani žiadnu bulimičku nepoznám. Aspoň o tom neviem.
neodsudzujem, pomahat treba, ale vacsinou si to baby nepripustaju, treba na to psychologa,
zistit ci niekto trpi bulimiou, no to jedine, ze si danu osobuy zacnes vsimat a po case zistis ci ano alebo nie... znaky, rapidny ubytok na hmotnosti, unava, podrazdenost, ale aj ze sa do seba niektore uzavru.
mala som bulimiu asi pred styrmi rokmi, ale neslo o to ze schudnut proste som v sebe nci nemohla udrzat lebo som sa citila plna a tazka a akoby som sa chcela odlahcit....ale netrvalo to dlho, stacilo mi pochopit ze mam problem a uz som to aj riesila
Mam na to nazor asi taky ze si za to môzu sami... Ale!!!!!! teraz proste tazko plakat nad rozliatim mliekom..Musime im pomahat..Maju to tazke... A ja si myslim ze ked mas podozrenie ze tvoja kamoska trpy bolimiou treba ju dohnat k lekarovi... Treba co najskor a hlavne si divcata uvedomte.. Nieje hriech byt chuda, ale do urcitej miery..Dokonca sa to neoplati ani pre chalanov..
tak, majlos,ťažko prefackať ich, aj keď ja tiež nemôžem pozerať na ľudí, čo vymýšľajú s jedlom, bulímia je psychická porucha, normálna diagnóza, ktorú treba liečiť tak asi ako chrípku, len je to dlhodobá záležitosť
podľa mňa sa dá do toho dosť ľahko spadnúť a myslím, že je to dosť zákerná... choroba? je to určite ťažké. a neodsudzujem, podľa mňa sú tí ľudia sami nešťastní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tak či onak, samy sa s touto psychickou chorobou nevysporiadajú. Nikoho by sme nemali nechať, aby si ničil zdravie, nech už má to akékoľvek (logické aj nelogické) dôvody.
a hnusia sa mi
Možno keby som nejakú bulimičku poznala, tak by som sa na to pozerala inak, zatiaľ je to len v tejto medzi.
neodsudzujem, pomahat treba, ale vacsinou si to baby nepripustaju, treba na to psychologa,
zistit ci niekto trpi bulimiou, no to jedine, ze si danu osobuy zacnes vsimat a po case zistis ci ano alebo nie... znaky, rapidny ubytok na hmotnosti, unava, podrazdenost, ale aj ze sa do seba niektore uzavru.
na nete je toho viaac
ale kazdopadne si kazia zuby, bypadaju im vlasy, budu ,at "divny" kcsicht budu bez energie atd atd atd