Veľa ľudí odsudzuje homosexuálov (gayov) za to, že sú svojím spôsobom iní. Ale je to pravda?? Možnože milujú ľudí rovnakého pohlavia ale treba ich za to odsudzovať? Homosexuáli sú predsa ľudia ako každý iní, len nechodia chalan+baba ale chalan+chalan. Tak
prense... hocikto kto odsudzuje homosexualov, je kokot, lebo je to vlastne istym sposobom rasizmus, alebo jako... proste je to vyvysovanie niekoho ineho nad inych,,, alebo skor podcenovanie inych...
inak vies o tom ze ty si sa teraz svojim sposobom zachoval tiez diskriminujuco??
preco si nespomenul lesbicky, hm?? povedal si homosexulay, tak preco iba muzske pohlavie??
toto sa tu nespocetkrat riesilo a vzdy to skoncilo hadkou kazdeho s kazdym... alebo kazdeho so mnou? to je jedno... ak chces vediet nazor miestnych na tuto temu tak si ju skus najskor vyhladat medzi starsimi diskusiami. najdu sa ludia ktorym sa nechce riesit stokrat to iste...
Podla mna je homosexualita choroba a je to maximalne proti prirode. V tej diskusii co tu pred tym bola som si vsimol nazory Cts_w a suhlasim s nim.. Nic proti nim nemam pokym ich nevidim, alebo sa o nich nehovori, ale inak ich moc nemusim..
tommyhot v poho tvoj nazor respektujem ale taka pod-otazocka... keby si sa ciste hypoteticky dozvedel o niekom tvojmu srdu blizkemu ze je gay odpisal by si ho preto zo svojho zivota ? vela ludi zmenilo svoj nazor na homosexualitu ked to zistili u svojho najlepsieho kamosa pripadne surodenca hmm...kazdopadne tato tema sa tu uz naozaj rozobera tisici krat a hoci patrim k dost bojaschopnym zastancom diskriminovanich gayov tentokrat sa hadat s nikym nebudem
ja proti homosexuálom nic nemám, sú to takí istí ludia, ako my. Jak keby zato oni môžu, že ich nevzrušuje opačné pohlavie.
Ale nesúhlasím s majlosom, bo gayovia bývajú väčšinou veľmi pekní a keďže sú neni na baby, tak potom sa musíme uspokojiť len s tým, čo ostane TAkže ak ste pekní, tak si dobre rozmyslite, akú máte orientáciu, bo škodíte len samy sebe
Typek: mno tazko povedat, bo ja osobne to berem ako chorobu a ked mi niekto blizky ochorie tak ho nemam preco odpisat.. Ale neviem moc by som sa s nim nepustal asi do reci, ale to by zalezalo od toho ako blizky by mi ten clovek bol..
Len tak mimochodom, neni to ziadna choroba. Sexualita sa vytvara este pocas vyvinu v tele matky a ked sa nejak zmeni vplyvom vonkajsieho posobenia hormonalna rovnovaha matky, tak sa moze zmenit aj sexualna orientacia dotycneho. Mimochodom je bezna aj v prirode...
Aduliatko: Ja som mimochodom pekny negay (heterosexual) a stale som volny
homosexual ako jedinec mi nevadi.. pretoze su to najlepsi kamarati v niektorych pripadoch. Ale nemusim sa pozerat na dvoch chalanov ako sa oblizuju tak to teda nie podla mna je to proti prirode nech si hovori kto chce co chce!!!
podla mna je homosexualita absolutne normalna sak aj u zvierat niektorych sa zistilo ze maju homosexualne sklony..aaj ked moze niekto namietat ze vynimka alebo chyba podla mna vsetko v prirode funguje az natolko dobre ze tolko chyb tam byt nemoze.. pripadne nazory cirkvi typu milujte blizneho ale homosexualov ukamenovat tak to ja nemusim...proste nech si kazdy zije jak chce pokial tym nikomu neublizuje je mi to jedno...a nazory ze choroba taak to uz je teda ina blbost...
Stifut > suhlasim Tommyhot-om. Heterosexualita ,je prirodzená a pre spoločnosř výhodná.
Povedz mi ked zlegalizujes homosexualitu ako sa budu rodit nove deti?táto spoločnosť zanikne...
Nie som za homosexualitu, respektujem,ze je tu,ale nesuhlasim s nou a to ze keby niekto blizky bol homosexual mal by som iny nazor..určite nie,nestratil by som priatela ale pokusil sa ho zmenit,a vlastne nikdy som takyto problem neriešil a nerad polemizujem,že čo ak?alebo keby nahodou?nezamyslam sa...podla mna to zavisi velmi od prostredia v ktorom dany clovek vyrasta a od veci,ktoré ho velmi ovplyvnujú...
No maly aniel, ked zlegalizujes homosexualitu, nezmanema to ze zrazu sa vsetci ludia stanu homosexualmi a prestanu sa rodit deti....a ked sme uz pri tom aj homosexuali maju rodinky s detmi. Aj taky ktori to neskryvaju
Heterosexualita je prirodzenejsia, to je pravda. Ale brat homosexualitu ako chorobu, to je podla mna chore. Choroba ma svoju definiciu, a neviem ci ju zrovna homosexualita splna.
A homosexualita nie je iba vystrelok ludstva. Aj u zvieratach sa prejavuje. Ked holubiciam dlho nedodas partnera, prejavia sa u nich lezbicke sklony ktore su nenavratitelne...
Stifut> ludia nie su zvierata,to ze nieco robia zvierata,nie je ospravedlnenie,ze to môžu aj ludia. Ludia maju na rozdiel od zvierat rozum a slobodnú vôľu. Sami sa možu rozhodnúť...
Homosexuali maju rodiny a deti...viem,je to tak,ale neviem si predstavit ako vychovaju 2 oteckovia normalne dieta?Dieta potrebuje mat otca aj matku a nie 2 akoze rodičov...neviem si to predstavit a pre mna je to neakceptovatelne...sorka,ale tot moj nazor..nech si ziju spolu ale nech prestanu na verejnosti sa prezentovat...nech to ostane ich sukromna vec a hotovo.
nech ostane tvoja sikromna vec ze si honis kokot to ako si predstavujes ze prestat reprezentovat na verejnosti ? si myslis ze ich trapi co si o nich niekto mysli ? neviem si predstavit co by som robil keby som so svojou babou mal len doma kysnut lebo tam vonku by nas odsudzovali dakujem pekne dufam ze v buducom zivote budes gay maju pravo uzivat si zivot ako kazdy iny clovek
typek> Moje sukromie riesim sam,resp. v kruhu blízkych kamaratov a nie na verejnosti aby vsetci vedeli. Súkromné veci sú osobné a som prosti aby sa riesili na verejnosti...
no vlastne ta statistika je percentualne ovela vyzsia ale je fakt ze si ju moc dobre nepamatam a cisla by som si musel vymysliet tak som to napisal diplomaticky
Jak sa hovori ze homosexualov su 4% tak to su len ti, co sa k tomu priznali do tych dotaznikov, ankiet a pod. marketingovych nastrojov. Skutocny pocet sa odhaduje na cca 10%
A to ze je homosexualita nerpirodzena je hlupost. Rozmnozovacia schopnost ludi je tak vysoka aby tento vypadok neschopnosti plodit potomstvo vynahradili. Jak inak by sme sa mohli zdvojnasobit behom 100 rokov? Ked nieco trepnete tak uvazujte ...
typek> na jednej strane pises,ze im nezalezi na nazore inych a na druhej,ze kvoli tomuto nazoru prostestuju...trosku si odporujes
Niektorí ludia su hlupi, pretoze nerozmyslaju dopredu, do buducnosti. Niektorí sa chcu mat dobre teraz a kaslu nato ake skody v buducnosti svojim konanim spôsobia,hlavne ze sa oni maju dobre...ubohe...ale to je len moj nazora je to debata na inu vec...
naozaj velmi pekne vies analizovat moje prispevky ale aby si dolozil blbosti ktore pises ty ? hmm ? neviem kde si odporujem je jasne ze tym 3 milionom braliskych homosexualov je u pici co si o nich ostatni myslia a ocividne su na seba hrdi na druhej strane neprezentovali by sa keby sa to vsade bralo ako normalna vec uz chapes alebo to chces vysvetlit viac po lopate ?
si myslis ze ich trapi co si o nich niekto mysli ?
17:16
...bohuzial k podobnym aktivitam ich dohanaju ludia ako si ty...
neviem ake blbosti mas na mysli,ale pisal som len svoj nazor tak nemusim dokladat nic...
Keby ty protestujuci mali v p**i co si iny myslia tak by boli ticho a rozdavali si to doma a nezatazovali by ostatnych...nech si ziju svoj zivot...daleko odo mna a nas nech nechaju tak...peace. the end of discussion.
ja viem velmi dobre co som napisal tak dobre este raz pre tych menej chapavich.... to ze sa ukazes pred celou vlastou v homosexualnom sprievode je jasny dokaz toho ze mas u riti kolko ludi ta vidi a co si o tebe myslia to a zaroven by sa tento sprievod neuskutocnil keby gayovia nemuseli kolki ludom ako si ty bojovat o tolerancne prava ktore su im odoprete koli ludom ako si ty ktori nerespektuju ich existenciu az teraz je koniec diskusie
Jednozačne nie sú homo rovnaký ako bežný ľudia ,majú viacej sexualných hormonov (ešte aj obrátených)potom sa to preukazuje ako :milujem ružovú, alebo perverzné vtipky ,uputávanie pozornosti na svoju orientáciu, podľa mňa je to neaká chyba vývoja pohľadu na svet, nie som ale kokot a rešpektujem každého kto má rád sex ,trebars aj s kozou, ja to mám v pi..
Zvierata aj ludia su zivocisny lud - na nás vývoj vplývali rovnaké podmienky. To len clovek sam sa zacal odlisovat od zvierat a nazval sa clovekom - neurobila to priroda. Je potom podla mna trosku blbe hovorit, ze ked to robia zvierata nie je to ospravedlitelne.
Zvierata sa tiez mozu rozohodovat, ci zahnut doprava alebo dolava. Aj ony maju rozum a slobodnu volu, aj ked urcite nie na takej urovni ako ludia.
Nehovoril som o 2 oteckoch, keby vychovávali chlapca bolo by to trosku divne, dievca by hadam este mohli, ale myslim ze s pomocou psychologa by mohli vychovat plnohodnotneho cloveka. Ja som mal ale na mysli typicu rodinnu zostavu: muz, zena a deti. Ver alebo nie, aj taky existuju.
Nemienim ti brat tvoj nazor. Len podla mna sa nepatri hovorit o homosexualite ako o chorobe, ale ako o sexualnej orientacii, cim aj je.
presne, homoseuxalita vôbec neni choroba a oni majú tiež svoje práva. Aj ked nehovorím, že mi je zrovna príjemné, ked vidím dvoch chalanov ako idú po meste a tlapkajú sa po zadku, ale je to ich vec a ja ich nemám preto čo súdit (zas nehovorte, že si protirečím, bo neni mi pírjemných viac vecí ale neodsudzujem to)
a plne súhlasím, aby bolo to ich partnerstvo registrované.
majlos, no čím to asi bude??? žeby tým, že si taký pekný? ale nie, tak to môžme dat potom fakt to stretko, bo pekný chalan ma vzdy zaujme
Small_angel mas na to dobre nazory (podobne tym mojim).
Si predstavte ako sa asi citi to dieta ked ma homosexualov rodicov. Urcite naneho velmi negativne posobi okolie a to mu nijak nepridava na jeho normalnom psychickom vyvine. Registrovane partnerstvo homosexualov je pre to podla mna dost velka blbost. A porovnavat ludi a zvierata mi pride trochu dost blbe, kedze oni sa neriadia rozumom ale pudmi.
btw chcel by som videt zdroj tych vasich statistik
Tommyhot: aj clovek sa riadi pudovo, ved sa nerozmyslas nad tym ci opichas zensku alebo chlapa ked budes mat moznost si vybrat. Pojdes pudovo po tom co ta viac pritahuje. Uvedomte si ze jak povedal Stifut ze sme zivocisny druh, len mame vyvinutejsiu psychicku a biologicku regulaciu vdaka vacsiemu mozgu a pod. veci su ine. Preto tu nesukame jak kraliky pred pri za kazdym krikom. Kazdopadne tie pudy su stale tam. Preto chodia nadrzany nagelovany dementi balit opite zenske (do tejto diskusie sa hodi aj chlapov) na diskoteke aby ukojili svoje pudy.
Aduliatko: a preco som volny? lebo nemam cas sa realizovat tymto smerom a som moc vyberavy
suhlasim ze dieta by malo mat pre zdravy vyvoj matku a otca ale je to diskutabilne...takych rodin je coraz menej byva zvykom ze dieta je bud len u matky alebo len s otcom a dokonca vela ludi vyrastalo uplne bez rodicov pochybujem ze neuplne rodiny su mensi problem ako vychova homosmi a pritom je takych pripadov velmi vela....+ keby sa okolie zdrzalo blbych poznamok nevidel by som problem
Majlos: ale tak Tomova prdelka sak to je dokonalost a ani jedna z tych co si napisal sa mi moc nepaci. Ja mam radsej taku Avril, Alisa Milano, spoluziakova sestra a samozrejme moja priatelka.. Ale ani jedna z nich mi neotrci
Typek: bla bla keby pes nesral tak by ho roztrhlo. Blbe poznamky by neboli keby neboli blbi ludia ktori si potrebuju davat do zasratych riti
KEdze som lezba tak mi homosexuali nevadia ...nieje to choroba, ako uz niekto rozhladeny hore nacrtol suvisi s vnutromaternicovym vyvojom...a som proti tomu aby homosexual vychovavali deti, pretoze im bude chybat vzor, a budu spolocnostou odcudzovane, moze a nemusi to posobit na ich rozvoj ale proste s tym nesuhlasim...a chybaju mi registrovane partnerstva lebo by sme sa chceli s priatelkou zobrat ale nejde to...tolko k tomu...
Homosexuali su v pohode... poznam ich niekolko...a taktiez bisexualov... ked ich clovek stretne vobec by to na nich nepovedal. Ale su to tak isto ludia ako my ostatni....
A inak skor sa mi nepaci nazor, ze je to chore alebo je to proti prirode... ved napriklad aj antiage krem (proti vraskam) je v podstate proti prirode a pouzivaju ho miliony zien po celom svete...dokonca aj moja mamina...
ako tu uz niekto nacrtol o tej chorobe- homosexualita je anomalia!!! rovnako ako u lavakov..vsetko je to v mozgu- cim nemam na mysli,ze by boli vadni...ked tu niektori tak prehlasuju,,ze je to uplne v pohode (ja nie som vobec proti,nech si robi kazdy co chce,pokial tym neublizuje druhym) - tak nech sa aspon zamyslia,ako by oni reagovali,keby ich potomok prisiel domov s tym,ze je homosexual- uz by to nebolo tak v pohode, ako tu hlasi aspon 70% z tych ludi
Vadi mi iba ked sa pokusa zbalit mna, alebo ma obtazuje. To uz sa mi stalo. Aj ked ocividne niektory vidia ze dany clovek je hetero aj tak sa pokusaju neviem o co.
Vtedy su mi vrcholne neprijemny a mam chut ich vyvrazdit.
Majuska pokial niekto vie ze nema nic proti homosexualom a jeho syn nim bude nemoze mat problem sa s tym vyrovnat nehovorim treba predychat jasne sak tym stratis moznost jedneho dna rozpravat svojim vnucatam historky z mladosti ale vyrovna sa s tym to som si isty a este bude aj rad ze mu to povedal lebo mnohi to pred rodicmi taja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
inak vies o tom ze ty si sa teraz svojim sposobom zachoval tiez diskriminujuco??
preco si nespomenul lesbicky, hm?? povedal si homosexulay, tak preco iba muzske pohlavie??
2. Nikomu ani vtedy nevadili
3. Podľa pár jedincov, ktorým vadia, a blbým pohľadom netreba dávať, že ich nenávidia všetci.
4. tí čo sú normálny tak tolerujú, ale nekričia do sveta nevadia mi. Vidíme len tých, ktorým to vadí a dávame ich do jedného vreca zo všetkými.
5. TAKŽE 90% NEVADIA, LEN TÍ, KTORÝM VADIA TO DÁVAJÚ VIAC NAJAVO, AKO TÍ, KTORÍ TO TOLERUJÚ!
Prestne ako napisal Majlos. Len tak dalej ....
Ale nesúhlasím s majlosom, bo gayovia bývajú väčšinou veľmi pekní a keďže sú neni na baby, tak potom sa musíme uspokojiť len s tým, čo ostane TAkže ak ste pekní, tak si dobre rozmyslite, akú máte orientáciu, bo škodíte len samy sebe
Aduliatko: Ja som mimochodom pekny negay (heterosexual) a stale som volny
Povedz mi ked zlegalizujes homosexualitu ako sa budu rodit nove deti?táto spoločnosť zanikne...
Nie som za homosexualitu, respektujem,ze je tu,ale nesuhlasim s nou a to ze keby niekto blizky bol homosexual mal by som iny nazor..určite nie,nestratil by som priatela ale pokusil sa ho zmenit,a vlastne nikdy som takyto problem neriešil a nerad polemizujem,že čo ak?alebo keby nahodou?nezamyslam sa...podla mna to zavisi velmi od prostredia v ktorom dany clovek vyrasta a od veci,ktoré ho velmi ovplyvnujú...
Heterosexualita je prirodzenejsia, to je pravda. Ale brat homosexualitu ako chorobu, to je podla mna chore. Choroba ma svoju definiciu, a neviem ci ju zrovna homosexualita splna.
A homosexualita nie je iba vystrelok ludstva. Aj u zvieratach sa prejavuje. Ked holubiciam dlho nedodas partnera, prejavia sa u nich lezbicke sklony ktore su nenavratitelne...
Homosexuali maju rodiny a deti...viem,je to tak,ale neviem si predstavit ako vychovaju 2 oteckovia normalne dieta?Dieta potrebuje mat otca aj matku a nie 2 akoze rodičov...neviem si to predstavit a pre mna je to neakceptovatelne...sorka,ale tot moj nazor..nech si ziju spolu ale nech prestanu na verejnosti sa prezentovat...nech to ostane ich sukromna vec a hotovo.
tu prezentaciu myslim takto
» www.sme.sk/c/3342647/V-Bra...
Tu statistiku si si predpokladam vymyslel...takze ju nekomentujem
a prave som si spomenul...lepsi termin ako choroba je úchylka...tot asi fsio k tejto teme odo mna
A to ze je homosexualita nerpirodzena je hlupost. Rozmnozovacia schopnost ludi je tak vysoka aby tento vypadok neschopnosti plodit potomstvo vynahradili. Jak inak by sme sa mohli zdvojnasobit behom 100 rokov? Ked nieco trepnete tak uvazujte ...
Niektorí ludia su hlupi, pretoze nerozmyslaju dopredu, do buducnosti. Niektorí sa chcu mat dobre teraz a kaslu nato ake skody v buducnosti svojim konanim spôsobia,hlavne ze sa oni maju dobre...ubohe...ale to je len moj nazora je to debata na inu vec...
tvoje slova:
16:33
si myslis ze ich trapi co si o nich niekto mysli ?
17:16
...bohuzial k podobnym aktivitam ich dohanaju ludia ako si ty...
neviem ake blbosti mas na mysli,ale pisal som len svoj nazor tak nemusim dokladat nic...
Keby ty protestujuci mali v p**i co si iny myslia tak by boli ticho a rozdavali si to doma a nezatazovali by ostatnych...nech si ziju svoj zivot...daleko odo mna a nas nech nechaju tak...peace. the end of discussion.
17:21
tot asi fsio k tejto teme odo mna
a koľko máš ešte príspevkov pod týmto? no počítaj pomôž si aj prštekmi.
Zvierata sa tiez mozu rozohodovat, ci zahnut doprava alebo dolava. Aj ony maju rozum a slobodnu volu, aj ked urcite nie na takej urovni ako ludia.
Nehovoril som o 2 oteckoch, keby vychovávali chlapca bolo by to trosku divne, dievca by hadam este mohli, ale myslim ze s pomocou psychologa by mohli vychovat plnohodnotneho cloveka. Ja som mal ale na mysli typicu rodinnu zostavu: muz, zena a deti. Ver alebo nie, aj taky existuju.
Nemienim ti brat tvoj nazor. Len podla mna sa nepatri hovorit o homosexualite ako o chorobe, ale ako o sexualnej orientacii, cim aj je.
a plne súhlasím, aby bolo to ich partnerstvo registrované.
majlos, no čím to asi bude??? žeby tým, že si taký pekný? ale nie, tak to môžme dat potom fakt to stretko, bo pekný chalan ma vzdy zaujme
Si predstavte ako sa asi citi to dieta ked ma homosexualov rodicov. Urcite naneho velmi negativne posobi okolie a to mu nijak nepridava na jeho normalnom psychickom vyvine. Registrovane partnerstvo homosexualov je pre to podla mna dost velka blbost. A porovnavat ludi a zvierata mi pride trochu dost blbe, kedze oni sa neriadia rozumom ale pudmi.
btw chcel by som videt zdroj tych vasich statistik
Tommyhot: aj clovek sa riadi pudovo, ved sa nerozmyslas nad tym ci opichas zensku alebo chlapa ked budes mat moznost si vybrat. Pojdes pudovo po tom co ta viac pritahuje. Uvedomte si ze jak povedal Stifut ze sme zivocisny druh, len mame vyvinutejsiu psychicku a biologicku regulaciu vdaka vacsiemu mozgu a pod. veci su ine. Preto tu nesukame jak kraliky pred pri za kazdym krikom. Kazdopadne tie pudy su stale tam. Preto chodia nadrzany nagelovany dementi balit opite zenske (do tejto diskusie sa hodi aj chlapov) na diskoteke aby ukojili svoje pudy.
Aduliatko: a preco som volny? lebo nemam cas sa realizovat tymto smerom a som moc vyberavy
A predstav si keby mi otrci rit taky Tom DeLonge (gitarista blink 182) tak by som ho asi opichal a nemusel by som vobec rozmyslat nad tym ze je chlap
Scarlett Johanson, Angelina Jolie, Jessica Alba, Silvia Suvadova (Slovenska zastupkyna ) a mnohe ine ktore nevim jak sa volaju
Typek: bla bla keby pes nesral tak by ho roztrhlo. Blbe poznamky by neboli keby neboli blbi ludia ktori si potrebuju davat do zasratych riti
A inak skor sa mi nepaci nazor, ze je to chore alebo je to proti prirode... ved napriklad aj antiage krem (proti vraskam) je v podstate proti prirode a pouzivaju ho miliony zien po celom svete...dokonca aj moja mamina...
Vadi mi iba ked sa pokusa zbalit mna, alebo ma obtazuje. To uz sa mi stalo. Aj ked ocividne niektory vidia ze dany clovek je hetero aj tak sa pokusaju neviem o co.
Vtedy su mi vrcholne neprijemny a mam chut ich vyvrazdit.
Ale inac mi to je jedno, je to ich zivot nie moj.