Ak poznas ten pocit ked sa na nieco iba pozeras.. a aj tak sa citis trapne.. tak to som zazival cely cas co som pozeral ani nie polovicu toho videa... A podla mna nie je ani pekna...
Ale tak aspon mi to pripomenulo nech si po dlhej dobe vypocujem Thorr's Hammer... tu mas pani spevacku
Výzor.. pekná ale Selene Gomez by som do kakača dal skôr a spev... nič moc a hlavne tie časti kde screamuje sa mi nepáčia ja to screamerske "OW!" tak nebirujem čisto ako keby to vygrgli
@majuri ale prosim ta ty tu netrep picoviny, aspon priznaj ze pocuvas hudbu pre jebnutych ludi. potom aj JB abo rytmus su super, lebo kukni sa co dokazali on a co ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
to ptm si vela asi spevaciek nepocul este, ak toto je zatial tvoj vrchol
pol minúty je totálny priemer, a to potom čo je? ona grcá niečo?
2. nepaci sa mi ten song
3. respekt za to screamo ci co to je, ja som sa vzdy takmer dogrcala ked som to skusala
to uz radsej the agonist
tak tak... nie ako katarína k.
@midnight no úplne
hahahah... no. veď ty dobre vieš, koho myslím
Ale tak aspon mi to pripomenulo nech si po dlhej dobe vypocujem Thorr's Hammer... tu mas pani spevacku
ja nejdem nikoho nic ucit, len predlozit skade sa da brat priklad
TOTO JE AJ TAK NAJLEPSIE HEHE AJ TO ANIME BOLO SUPER!?...
Japonci su proste najlepsiy spevaci podla mna hehe!?...
*bad poker face*
@tommyhot chudáčik si sa pogrckal? dúfam že si si to už utrel
A k téme... Oh. My. God. -.-
jedine že by si mala o nejakých 10 rokov viac, gitaru, a zopár krásnych pesničiek... takže asi nie
ja nehovorim o jej spravani
ale sa pozri dopici na jej talent a hlas a co dokazala a sa pozri na seba
Čo sa týka vzhľadu, je v pohode ... .ale ináč, punk-rock a metal nemusím