Musím sa rozhodnuť medzi : Filozofiou, učiteľstvom SJ a OBN alebo učiteľstvo etickej výchovy a estetiky, čo by ste si vybrali ? a vety typu: ani jedno z toho my ani písať nemusíte
@smyliie Nemôžeš sa pýtať nás, čo by sme si vybrali. Ty si musíš vybrať na základe vlastného úsudku a názoru. My predsa nevieme, čo ťa z uvedeného najviac baví, čo by ťa naplňovalo a pod. Filozofia je veľmi abstraktná, teoretická a hypotetická veda a myslím, že z tých odborov, ktoré si spomenula, má asi najmenšie uplatnenie.
@firestorm viem, že si JA musím zvoliť na základe vlastného usudku .... len som to tu napísala kebyže že sa náhodou niekto učí niečo z toho alebo nejake skusenosti s týmito predmetmi
tak z tohto: filozofia je najzaujímavejšia, lenže slabšie uplatnenie, učiteľstvo etiky...no neviem, tak by som asi vsadil na to sjl obn......len tak isto ako ja (politológia, sociológia, právo) budeme musieť mať trošku širšie ramená po skončení štúdia, ale dôležité, aby si študovala čo Ťa baví
@smyliie neviem na ktorá konkrétnu školu sa chystáš, ale ako som tu už vo viacerých fórach písala daj si pozor na učiteľstvo OBN, ide o to, že na viacerých školách (tuším okrem., NR a ZA) sa to väčšinou študuje pod názvom filozofia(učiteľský odbor) a treba si dať pozor na to či je to naozaj že OBN alebo dopadneš tak ako ja dala som si filzofiu s tým že mi hovorili, že je to OBN a pritom sa niekedy cítim ako keby som študovala čistú filozofiu- máme minimum resp. nič z tých ostatných častí OBN ako ekonomika,psychológia atď, na slovine sa priprav na veľa teórie a čítania literatúry, a pri učiteľstve je lepšie vždy vyberať si ak si dávaš výchovu tak nejaký taký základný jazyk k tomu-sj,aj, mat...predsa ak chceš učiť treba myslieť aj na dostatok hodín lebo potom sa môže stať, že ti dajú učiť aj predemty na kt. nebudeš kvalifikovaná atď, k filozofii ak ideš topto študovať v zahraničí je to pecka ak na SR priprav sa na kopec hovadín čo sa ti v živote po väčšine nezídu a na veľmi ťažké zhánanie si roboty...ak však máš kamarátov na správnych miestach príp. ideš na školu len kvôli titulu odporučím ti choď radšej na právo keď nič iné budeš mať aspoň menej skôšok za semester a menej stresovania- ver mi vlastná skúsenosť...ak však si si tieto odbory vybrala, lebo sa ti páčia tak si vyber podľa seba to k čomu ťa to najviac ťahá...asi toľk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
aj ja rozmýšlam najviac nad SJ a OBN z týchto 3 ale neviem no, ževraj ťažka SJ bars