Je to taká vec.. píšem s jedným chalanom asi dva mesiace.. cez net.. začala som s ním písať keď som práve ukončila pol ročný vzťah (bola som rada, že sme sa rozišli) pred nedávnom sme sa prvý raz stretli.. (konečne) naše
moja prva laska zacala takto trvala rok, mala som dvadsat a moze to vyjst, nam strach branil stretnut sa skoro 5 mesiacov ... bali sme sa ze stratime iluziu ... ale potom sme sa osmelili ... a skoncilo to, tiez koli inej netovej laske Ale ani po rokoch to neolutujem
1. inak laska cez net je dost drsna vec.. ja som pred nedavnom zazil to iste.. zalubil som sa do jednej uzasnej baby a nastastie ona sa zalubila do mna.. ale lubila ma viac ako ja ju.. chvilka s nou no to bolo nieco uzasne .. presne tie iste pocity som mal jak napr. ty mas teraz a ona to citila este intenzivnejsie. .velakrat sme sa o tom bavili.. vies co by si mala urobit?? ked hovoris ze nevies co k nemu citis... alebo skor ze ci ho lubis... mala by si sa s nim o tom porozpravat. ako to citi on, mala by si mu povedat co bolo s tv. byvalym ako ta sklamal, proste by si mu mala povedat vsetko co citis a slovicko lubim ta padne ani nebudes vediet ako... raz ho pobozkas a potom ti vyklzne ze ho lubis.. teda ak ta to neprejde... a ani nebudes vediet kedy alebo ako, a budes si ista ze ho lubis
7. sak ale to je ine ja som mal proste nestastie a co ma najviac doziera ze uz tie baby o sebe tvrdia ze vyzreli na vazny vztah a maju inych a ja som stale sam...preco neboli zrele vtedy ked chodili so mnou
11. a preco sak hovoris ze sa nechces viazat tak proste rob co ta bavi a ono to raz pride samo uvidis ked to budes najmenej cakat je to klise ale je to tak
myslím, že si hlavne hypersenzitívna...ak naozaj to funguje mimo netu, tak je to ok, spoznávajte sa ďalej...lebo mne tiež píšu slniečko, srnka a podobné pikovinky, vyslovene alergia, nechápem, ako sa to niekomu môže páčiť
No ja sam, neviem ci sa viem zalubit alebo co ma k tomu vediet. Ja som sa tiez velmy vela krat sklamal, vlastne iba sklamal a laska neviem co je.... to co tam ty zazivas tak .... bozkavat sa len tak asi nie je tvojim jopom nie? Skusit mozes aj tak sa musi naucit znova doverovat a verit ludom. A sklamanie moze byt. vsak nic nemusi, ale moze trvat vecne. Ale mne to vypada na lasku aj z tvojej a aj z jeho strany.
strach nieje riesenie nicoho...hura do toho...ale nikdy sa nespoliehej na lasku 100%..maj aj nejake zadne vratka...koli sklamaniam a potom sa ti budu lahsie prezivat...snad to dopadne dobre...
lubis h ale daj tomu trochu cas predsa len nvs co sa ete moze stat...ale vyzera to tak ze lubis ja som zazila..wlastne zazivam toto iste ale ja to uz mam 10 mesiacow..uff ze? no joo ale lubime sa
4. ver tomu ze vydrzia dlhsie ako na mesiac tieto netove vztahy...no dobre ne setky ale niektore ano..
Neponáhľaj sa s tým. Strach neprekonáš tým, že povieš "ľúbim ťa".
Si v situácii, kedy nevieš, či si zaľúbená len preto, že chceš náhradu alebo si zaľúbená naozaj. Pokojne sa stretávajte, randite Život je príliš krátky na to, aby si sa trápila, či ho ľúbiš alebo nie. Sama to časom zistíš. Časom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
btw jeb na to z vlastnej skusenosti viem ze takyto vztah nevydrzi viac ako mesiac...netove vztahy suxxxxxxxxxxxxxx a hlavne so 16-stkami
4. ver tomu ze vydrzia dlhsie ako na mesiac tieto netove vztahy...no dobre ne setky ale niektore ano..
Si v situácii, kedy nevieš, či si zaľúbená len preto, že chceš náhradu alebo si zaľúbená naozaj. Pokojne sa stretávajte, randite Život je príliš krátky na to, aby si sa trápila, či ho ľúbiš alebo nie. Sama to časom zistíš. Časom...