Páči: výzorovo sa pozerám hlavne na oči a na ruky, povahovo mám rada keď je chalan proste pozorný a vydrží dlho počúvať, keďže viem dlho rozprávať
Nepáči: výzorovo chlpatý chrbát proste neznesiem a nemusím také tie talianske tmavé typy :/ a povahovo.. nemám rada takých mudrlantov, čo sa do všetkého rozumejú, všade boli všetko videli, nič vás nenechajú dopovedať a tak no
Čo sa mi môže páčiť na tých škaradých a sprostých? Ja to posúdiť nemôžem, lebo som ešte takého že naozaj pekného a inteligentného nevidela takže sa mi nepáči nič. chu
..neznasam tych samolubych kokotkov, ktori su pred zkadlom dlhsie ako ja
povaha: mam radsej ukecanych chlapcov, radsej pocuvam (alebo sa tak tvarim ), ako rozpravam .. a neznasam klamstva ako "ty si ta najkrajsia" , prehananie..
a celkovo neviem, s nikym som nemala zatial pekny vztah, ktory by mi vyhovoval
výzor: páčia sa mi hlavne dlhšie strapaté vlasy ne farbe vlasov/očí nezáleží, hlavne nech chalan ako-tak vyzerá. A nech nieje vychudnutý ako anorektik :/
povaha: páči sa mi ak má v sebe niečo zaujímavé. Keď sa nechová ako ostatní, a keď sa nechová ako decko A aby sa s ním dobre kecalo
A hlavne, o chalana musím bojovať (viem, že by to malo byť naopak), ale keď niekto proste nemá záujem venujem mu viac pozornosti ako tomu kto sa mi "vtiera".
vzhladovo sa mi najviac pacia zrzky, potom brunety...co sa tyka postavy, nech vyzera ze pohyb sa uskutocnuje chodzou a nie gulanim sa
viac mi ale zalezi na tom, aka je, nemam rad dievcata ktore piju alebo fajcia, tie mozem brat maximalne za kamaratky a tiez sa mi hnusia aj tie co pocuvaju slovensky hiphop alebo ako to nazvat na to by som si nezvykol
nepaci sa mi ked : ked si dievca mysli ze je najvedsia hviezda a strieda partnerov kazdy tyzden .. Ku vzhladu : ked je tenka jak palica ...
Pači sa mi : ked je dievča "atipicke", nieje ako decko, a ma rada romantiku .. Vzhlad : ked je dievča nižsie .. musi ju byt za čo chytiť.. potrpim si na nohach a zadku proste aby niejak vyzerala ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nepáči: výzorovo chlpatý chrbát proste neznesiem a nemusím také tie talianske tmavé typy :/ a povahovo.. nemám rada takých mudrlantov, čo sa do všetkého rozumejú, všade boli všetko videli, nič vás nenechajú dopovedať a tak no
..neznasam tych samolubych kokotkov, ktori su pred zkadlom dlhsie ako ja
povaha: mam radsej ukecanych chlapcov, radsej pocuvam (alebo sa tak tvarim ), ako rozpravam .. a neznasam klamstva ako "ty si ta najkrajsia" , prehananie..
a celkovo neviem, s nikym som nemala zatial pekny vztah, ktory by mi vyhovoval
A občas sa pozriem na takého čo má košeľu a converse na nohách
dalej sa mi vypisovať nechce
čo sa týka povahy tak si myslím že je to jasné.
Ale asi niečo také ako @4 u povahy
Hnusí a mi ked ma žena krivé prsty na nohách ohrizene prsty na rukách ... :/
Povahovo to nejako neviem opisat proste mi povahovo sedí alebo nie
povaha: páči sa mi ak má v sebe niečo zaujímavé. Keď sa nechová ako ostatní, a keď sa nechová ako decko A aby sa s ním dobre kecalo
A hlavne, o chalana musím bojovať (viem, že by to malo byť naopak), ale keď niekto proste nemá záujem venujem mu viac pozornosti ako tomu kto sa mi "vtiera".
postacilo by, keby som ju dokazal zniest dlhsie a bola by pekna
viac mi ale zalezi na tom, aka je, nemam rad dievcata ktore piju alebo fajcia, tie mozem brat maximalne za kamaratky a tiez sa mi hnusia aj tie co pocuvaju slovensky hiphop alebo ako to nazvat na to by som si nezvykol
Paci sa mi : Ked z baby vyžaruje ženskosť , jemnosť , ked je pekna ale mysli si ze nieje +@6 tak nejak
Pači sa mi : ked je dievča "atipicke", nieje ako decko, a ma rada romantiku .. Vzhlad : ked je dievča nižsie .. musi ju byt za čo chytiť.. potrpim si na nohach a zadku proste aby niejak vyzerala ..