Čo by ste si mysleli o človeku v škole/práci/len tak na ulici,v parku...čo len sedí a pozerá z okna/čumí do zeme,nevšíma si okolie,nezapája sa do aktivít,nezapája sa do rozhovoru a keď sa ho niečo spýtajú tak len odpovie na otázku aby mu dali pokoj...???
No ja v skole uz len spim a asi to tak uz ostane az do konca. Vystriedal som vela kolektivov a uz sa mi to proste nechce je to stale o tom istom proste kto zazil taky ''kocovny'' zivot ako ja to vie.
ak to robí furt,tak má ziavne depresiu, alebo nejaké závažnejšie problémy....ľudia sú divný, mne sa vo štvrtok zastrelil kamarát, ktorý bol furt vysmiaty,nekonečný optimista...a jeb,mal problémy, ale dusil ich v sebe a to je horšie....takto keď to človek prejavuje navonok, tak sa mu dá pomôcť, lebo o tom ľudia vedia, lenže keď to skrýva, spamätáš sa len, keď je neskoro
@janehonda si introvert, čo narobíš... Keď budeš trošku staršia a získaš životné skúsenosti, budeš vedieť túto inak nepríjemnú povahu otočiť vo svoj prospech.
@thrash hej ja to viem,ze je horsie dusit to v sebe ale co narobim.....rodicia o om vedia a nemaju m ako pomoct...pri kazdej hadke so sestrou ..teraz je v puberte..mama jej nedovoli vsetko napr.tulat sa v noci s kamoskami a ked jej aj ja povie ze je to hovadina tak mi furt vyhadzuje na oci ze zavidim,lebo na rozdiel odo mna nejake kamosky ma............a ja jej vzdy poviem ze ja to tak chcem..lebo vecnu ludi nemam rada........aj spoluziaci sa mi za to smeju..hmmm myslis ze to povedie k samovrazdee???
uhm neviem podla mna je to v pohode ja to robim sice raz za 100 rokov ale citim sa pritom ocistena smiley: ked sa s nikym nebavim a tak rozmyslam len tak ... jake je vsetko divne ...
@flemi no vies vecina ludi je skazena............maly drzi spratkovia co si o sebe namyslaju...........hlupe blondinky co si myslia ze si mozu robit co chcu napr.s chlapmi lebo su supermodelky a svet sa toci len okolo nich.............mladi chalani co si o sebe myslia ze su frajeri...zacnu si s kazdou pipkou a potom sa na nu vykasluuu
@rheia nemyslela som priamo ze na otauku odpovie dajte mi pokoj...aj ked aj to sa stava.ale tak ze nieco sa ho pytaju tak im odpovie....lebo vie ze inak by mu nedali pokoj.............skor tak som to myslela
po čase ti zo samoty prepne.......to bude horšie.......ich nepotrestáš a ani nepolepšíš svojou ignoráciou..........iba sama sebe uškodíš a oni sa ti budú naďalej smiať, kašľať na pravidlá, hýriť atď.........
Nic ze je to konecne niekto koho nezaujimaju kazdodenne pripecene reci ktore niektore baby vedia omielat stale dokola a to ::::iba chalani a oo ake mal pekne tricko...atd fuj my je s toho na grc....Niekto kto ma svoj vlastny svet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale mimo skolu som aktivny dost.
@janehoda nemyslím, poznám podobných ludi a oni su v podstate v pohode
a.) zlú náladu/
b.) psychickú poruchu/
c.) je skrátka taký typ a vyhovuje mu ten spôsob.
ono to po čase opadne, ale nie veľmi...........
zvykni si........človek je tvor spoločenský a zrejme nie si výnimka