strucne .. 15 rocne dievca , bozkávala sa celkovo s +- 20 chlapcami ( v priebehu 1 roka) a chce 19 rocného vysokoskoláka .. vas nazor na nu ? kurva alebo normálna baba ktorá si rada uziva ??
no..takze..myslim si o tej babe (tym myslim teba) ze jej to akosi musi hrabat....v lebeni....spamataj sa...20?? to je veela kks! ked budes vecsia, budes spavat s 20 chlapmi za rok?? a 19 rocny?? to nemyslis vazne....
Proste sa rada bozkáva.Ja som sa za mladi s toľkými bozkával behom týždňa veď nešlo o sex len o to oblizovanie.Bavilo ma to a celkom rád som si to pripomenul.
tak zalezi podla mna na tom, ako to bozkavanie beries.. mozno si len zvedava na rozne typy chalanov keby si sa s 20 vyspala, to je uz len predsa trochu ine.. a no.. 19 mozno ta nebude chciet
ale tak myslim si ze je to celkom normalne, aj mne sa pacia starsi chalani
@7 - takéto fotky mi nemôžeš ukazovať, veď mi skoro spadol notebook na zem, bože, tak to to je holka, ktorú chcem aspoň raz vidieť v mojej jakuzi a na vek sa jej aj tak pýtať nebudem, takže nech má koľko chce
@mm47 haluz je že hodne krásnych dievčat je hanblivých, no nemusíš sa ničoho báť idem sa jej to opýtať (určite má nejakú webovú stránku)
@mm47 tak dobre.. je na tom niečo pravdy a tá slečna na foto (či možno aj dotýčná,kt.zakladala toto forum) je možno výnimka,ale netreba hneď každeho skatulkovat
@hoperpohroma no ved to .. pár ''neprajnych'' ludi z mojho okolia ma povazuje za kurvu .. ale to by som bola keby som sa tymi 20timy vyspala ... no a ten 19rocny , rozumieme si .. ale zase niekto to moze brat tak ako niektori ludia tu .. ale kym to nevadi jemu ani mne ..
@jaja888 tak ak si rozumiete a ste na tom psychicky podobne, tak rozumies, preco nie nie je to zas nejaky katastrofalny rozdiel ak si z tych, ktori su popredu..
len, nevadi mu tvoja povest? uz je predsa starsi, mozno by chcel nieco vaznejsie
@hoperpohroma tak ja som mu o sebe hovorila .. spytal sa ma ( zo srandy) ci som nymfomanka .. a potom ze keby mohol vratit cas tak ze on by si uzil tiez tak ...
si proste obycajna poblaznena pubertacka , nemam rad baby (no proste nemam rad ludi co sa olizuju s barskym) ale tak co uz taka je doba , ludia su cim dalej horsi
Tiež si rada užívam a bozkávala som sa dokopy asi s 2 chalanmi v živote Ale tiež nevravím, že si šľapka... A podľa mňa 15 a 19 je v pohode, pokiaľ ste podobne psychicky vyspelí
@jaja888 ze je pizda, mam vo svojom okoli 13 rocnu co sa otaca za takymi 20 rocnymi a to je pizda na entu .... ale vies tomu dievcatu to este prepacim ... lebo hormony su svina ... len ten chlapec ked vazne riesi take dievca ta je cisty jebo
myslím že v takom prípade bude ten vzťah problematický.. ne/vyzretosť robí svoje.. a pri veku 15 a 20 alebo tak dajako určite.. nemyslím že sú na rovnakej úrovni.. a ani pár rokov ešte nebudú..
@jaja888 nechce sa mi čítať všetky komenty ale kur*a určite nie si. Proste si normálne 15ročná baba. A čo... A keď má chalan 19 to nie je veľa. Takže pokračuj a nech sa ti darí
si to rozplánuj, ked vezmeme do úvahy že meciac ma v priemere 30 dni ,,,tak ak chodila s 20 timi chalanmi alebo len sa s nimi bozkávala tak každému pripadnú cca 18 dní miléé
podla mna je to uplne v pohode no a čo , že si sa s tolkymi bozkavala,aj keby si sa s nimi vyspala tak čo skoro každý chalan by "dal" hocikolkym babam keby len mohol, tak neviem prečo by ťa mal niekto nazvať slapkou a ten 19 ročný je v pohode tiež si myslim pokial to vam nevadi tak je to pohoda... to ide len o to, že ked mate 15 a 19 tak tam ten rozdiel vynikne .. ale ked su ludia starši a žiju spolu, maju medzi sebou 10 rokov rozdiel a nikto nerieši .. zaleži od vás plus keby ti na to rodičia prišli a bolo by zle ... inak je to okej držim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
Inak, ja v tom nevidím problém. Aj ked 20 za rok je už slušné skóre.
@spidy
@lesush
Demi Rose Mawby details
-----------------------------------
Birth date: Mar 27, 1990
Birth place: Birmingham, England, United Kingdom
Ethnicity: caucasian
Potom je mozne ze @7 je hanbliva , kolko % davas tomu ze je ?
Po druhé si myslím že z toho "užívania si" vyrastieš... to je jasné
A po tretie. Vekový rozdiel štyri roky je nič. Medzi mnou a priateľom je štyrikrát taký rozdiel a klape to....
Akurát, že ... úprimne na veľký vzťah to nevidím, ale skúšať treba
ale tak myslim si ze je to celkom normalne, aj mne sa pacia starsi chalani
a keď som mala 15, tiež som nestála o nikoho pod 19
@7 - takéto fotky mi nemôžeš ukazovať, veď mi skoro spadol notebook na zem, bože, tak to to je holka, ktorú chcem aspoň raz vidieť v mojej jakuzi a na vek sa jej aj tak pýtať nebudem, takže nech má koľko chce
@mm47 haluz je že hodne krásnych dievčat je hanblivých, no nemusíš sa ničoho báť idem sa jej to opýtať (určite má nejakú webovú stránku)
len, nevadi mu tvoja povest? uz je predsa starsi, mozno by chcel nieco vaznejsie
Ale myslela som to tak jak @plarika v @69
prehodnoť svoje správanie, lebo raz si krásne nabiješ papuľku moja
Presne takú,nemyslím si o nej nič zlé
A čo,jej život !
*timi = tými , *meciac = mesiac
no tak si to este preanalyzujme,,,,ako dlho si chodila s tym jednym?