ŽIVOT JE LEN JEDNA KRUTÁ HRA BEZ PRAVIDIEL, KTORÁ NEMÁ VÝŤAZA.- ale neviem presne kto to povredal a ešte ŽIVOT JE AKO HRAD Z PIESKU- PRÍDE JEDNA SILNÁ VLNA A VŠETKO JE PREČ
lepsie zhoriet ako vyhasnut a podobne... google, curt cobain citaty.. ja som presvedceny ze ten clovek bol velmi inteligentny, jeho citaty sa lavou zadnou daju svojim vyznamom a celkovo porovnavat s citatmi kadejakych filozofou a vedcou a podobne
jej ale co pozeram, tak prvy ma zaujal „Jediný spôsob, ako si zaistiť príjemný život, je zaistiť príjemný život ostatným. Jediný spôsob, ako zaistiť ostatným príjemný život, je správať sa k nim, ako keby sme ich milovali. A jediný spôsob, ako sa k niekomu správať tak, ako keby sme ich milovali, je naozaj ich milovať.“
Jeremy Bentham a ja by som dodala, ze srdcu nerozkazes a teda nie je mozne mat len prijemny zivot a teda stastie je loteria.
život si tvoríme sami a potom ho nazývame osudom
a
neľutuj to čo si spravil, pretože v tej chvíľi si si to prial -aj ked s týmto sa nestotožňujem na sto percent ak ide o veci,ktoré som nespravila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Vždy mier vysoko, aj ked nedosiahneš mesiac, skončíš medzi hviezdami.
Život je smrteľná choroba prenášaná pohlavným stykom.
Nemožné nie je fakt, ale voľba.
Otroci dneška nie sú poháňaní bičmi, ale termínmi v kalendári.
Byť najbohatším medzi mŕtvymi ma nezaujíma. Ľahnúť si večer do postele s pocitom, že sme urobili niečo výnimočné, to je to, na čom mi záleží.
Šťastie alebo nešťastie. Šťastie rovnako ako nešťastie je proaktívna voľba každého človeka. Nezáleží na konkrétnej situácií, vždy máte na výber.
toto je moj oblubeny odteraz, dik
Jeremy Bentham a ja by som dodala, ze srdcu nerozkazes a teda nie je mozne mat len prijemny zivot a teda stastie je loteria.
a
neľutuj to čo si spravil, pretože v tej chvíľi si si to prial -aj ked s týmto sa nestotožňujem na sto percent ak ide o veci,ktoré som nespravila.
Kazdy, koho v zivote stretnem je mojim ucitelom.
Zdravy clovek ma stovky priani, chory iba jedno.
Den, v ktorom som sa nezasmial, pokladam za strateny.
Nehovorim, ze nemam problem...iba sa snazim mat sa dobre