Mne sa celkom páči Pach krve ale iba 1, 2 a trochu 3 ( celkom humorna ) aj keď ja osobne preferujem horory typu napínavý dej a nie take kde je samá krv a samé črevá.
Moje naj: Sirota,Split (aj ked to je skor triller),Chlape, Jazero smrti,Pach krve 1. A temu hororu mam najradsej taku ze je nejaka skupinka ludi a postupne umieraju az zostane len par ludi niekde v lese napriklad. Aj s duchmi sa to da
Hej aj ja mam rad skupinky. Jazero smrti som videl celkom faj len skoda ze nie je aj pokracovanie a este sa mi paci nocni mura z Elm Street je to sice stare ale dobre
Goodnight Mommy, aj keď to vôbec nie je strašideľné ale je to psychologický horor a keď si to človek pozrie znovu druhý krát, s tým že už vie jednu vec ktorá je odhalená až na konci, tak to pochopí.
a páčili sa mi aj The Others, Loved Ones (ak je to horor? a svojho času (keď som mala 10-12) ma že dosť bavila séria The Cube (hlavne zero)... a Sirotinec bol ešte fajn
Horory sú trápne hned ako sa to ukáže končí všetká zábava. Ale tak Blair Witch , The Shining , SAW 1,2,3 , Annabelle , V zajatí demonov , Možno Kruh ( nepamätám si to ) Exorcism , Tí druhý , Audition , Dead Silence . V podstate mám rád paranormálne javy ako dilinov z nožmi a čo ja viem čím.
Ale aj film Grave Encounters veľmi nevyužitý potenciál. Účelové lakačky sú tiež k hovnu.
mna beru veci proti ktorym nejde bojovat alebo len velmi tazko lebo nemaju fyzicku podobu a nedokazes si to vysvetlit zmyslami. Rec 1, rec 2, conjouring, the reaping
môj obľúbený je Saw ten si rada pozriem aj viackrát. tie ostatné som videla len raz a boli strašideľné aj všetko ale nijak som si ich neobľúbila, napr. The conjuring, V moci diabla ... taký starší je Texaský masaker...
@delica tie mam rada aj ja celkom, triafas sa mi do vkusu poslednou dobou komentarmi som si vsimla
A inak si nikdy nepamatam nazvy este zrkadla celkom usli..
Mam rada taku klasiku. Ze sa niekto.nastahuje do stareho domu a muahahahaaaa
od istej doby nepozerám horory, nejak mi to nerobí dobre, hlavne tie epileptické úplne že najviac neznášam, keď dáky kokot nechutný z poza rohu stále vyskakuje, ale taký The Shining bol pohode, alebo čo ja viem, Orphan, z toho som sa zesrat nešiel...
Orphan je super-mám rada také zaujímavé zápletky. Duchariny ale nerada pozerám, toho sa bojím. Sinister sa mi páčil, ako bol natočený. Ale na vyvražďovačkách s predvídateľným dejom sa dobre bavím, obľúbený je Wrong turn-Pach krvi a Texaský masaker...A klasika Psycho. Alebo Nosferatu ♡
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a páčili sa mi aj The Others, Loved Ones (ak je to horor? a svojho času (keď som mala 10-12) ma že dosť bavila séria The Cube (hlavne zero)... a Sirotinec bol ešte fajn
A oficiálne je to horor
Jeden film, čo urobil presne to, čo má horor urobiť a nikdy naň nezabudnem - Audition
Ale aj film Grave Encounters veľmi nevyužitý potenciál. Účelové lakačky sú tiež k hovnu.
A inak si nikdy nepamatam nazvy este zrkadla celkom usli..
Mam rada taku klasiku. Ze sa niekto.nastahuje do stareho domu a muahahahaaaa