Tak podľa čoho sa riadim-> Nikdy nie je tak zle,aby nemohlo byť ešte horšie. a Čo ťa nezabije, to ťa posilní.
ale najoblubenejsi vyrok je->
Všetci majú presnú predstavu o tom,ako by mali žiť iní. Pritom im však vôbec neprekáža,že nevedia, ako by mali žiť oni sami. (Achymista, Paulho Coelho)
Človek, čo má radosť z toho, ak mašíruje v zástupe a šíku pri vyhrávaní hudby, je hodný opovrhovania: Dostal omylom svoj veľký mozog, miecha by mu bola celkom stačila. .....A.Einstein
.
.
.
S presvedčením tvrdiť ,že Boh neexistuje je rovnako hlúpe ako tvrdiť, že existuje.
Všetko sa dá, len treba chcieť. A keď človek chce, tak niečo pre to urobí. A keď niečo pre to urobí, dosiahne to, čo sa mu zdá nedosiahnuteľné. Podstatou je viera. (moja životná filozofia aa... vlastná myšlienka )
Ľudia mi vravia mlč, keď veta ešte neskončila. Všetci mi vravia stoj, keď ešte vládzem ísť. Všetci mi vravia miluj, keď ma už nikto nemá rád. Raz rozkážu mi žiť a ja budem už umierať. (prisudzuje sa Einsteinovi)
“Říká se čas zhojí všechny rány. Nesouhlasím. Rány přetrvávají. Čas a rozum chrání duševní zdraví, rány zakrývají jizvy a bolest ustupuje, ale nikdy nezmizí.” … Rose Kennedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale najoblubenejsi vyrok je->
Všetci majú presnú predstavu o tom,ako by mali žiť iní. Pritom im však vôbec neprekáža,že nevedia, ako by mali žiť oni sami. (Achymista, Paulho Coelho)
alebo...
Človek, čo má radosť z toho, ak mašíruje v zástupe a šíku pri vyhrávaní hudby, je hodný opovrhovania: Dostal omylom svoj veľký mozog, miecha by mu bola celkom stačila. .....A.Einstein
.
.
.
S presvedčením tvrdiť ,že Boh neexistuje je rovnako hlúpe ako tvrdiť, že existuje.
Nechoď hlavou proti múru. Nechaj,nech si ju trieskajú iní.
filip
- priateľstvo vždy prospieva, láska niekedy aj škodí
Nebuďte smutný kvôli ľudom, ajtak raz zomrú.
"Neberte život príliš vážne, aj tak z neho nevyviaznete živí."
A ešte pár obľúbených, čo mám niekde na verejných profiloch aj popísané, napr:
Ten, kto vraví, že nič nevie, vie ešte aj to, čo by nemusel.
Poriadok je pre blbcov, inteligent zvláda chaos.
Všetko je relatívne: Keď zajac odpočíva na vavrínoch - je to zajac na bobkovom liste!
Priateľ je človek, ktorý pozná melódiu tvojho srdca a predspieva ti ju vtedy, keď ju zabudneš. (Einstein)
"Kombajn je bolesť, krava je smrť! Kto nežere mäso, zabíja kapustu!" (Sloboda rastlín.)
Osobným mottom mi je "Whatever.", obľúbené výroky sú najskôr úryvky textov a literárnych diel, alebo dlhé pasáže z básní a filmov.
a dalsich 800 ktore ma v zbierke
zivot bude taky aky si ho zariadis
sila ymslienok