iba tích co poznam ....no aj ked som ich dlho nevidela nevymazem ich lebo som snimi nieco pekne zazila a obcas si snimi proste chcem popisat no nejakoho iba tak koho nepoznam by som si urcite nikdy nepridala
Väčšinou keď mi príde žiadosť tak Poznám=Potvrdím, aj keď sa nebavím. A keď príde od niekoho koho nepoznám tak pošlem správu, že kto to je. Ak dostanem vysvetlenie a bude normálne, potvrdzujem a keď nie, tak to nechávam tak.
Inak vsimnite si, ze na ICQ paradoxy nevznikali. Clovek si musel vypytat cislo , aby si vas mohol pridat. Na fb si vas jednoducho vyhlada.... to je ten blby rozdiel medzi tym ako sa to robilo po starom, a ako sa to robi po novom a preto mavate niektori v kontaktoch aj ludi, ktorych ste si pridali len preto, aby ste ich neurazili...... (hoci na odmietnuti neopodstatnenej ziadosti nic urazlive nie je )
pridam si tych co chcem ale zvycajne len tych co poznam osobne..ale ajtak si ich preriedujem lebo daktorí mi tam pridu zbytočni nevime preco mi teda posielaju ziadost kedsa potom ani nepozdravia na ulici.. alebo napisu len vtedy ked nieco potrebuju..
ja mám napríklad dve kontá na fb. na jednom, tom, ktoré bolo prvé mám dosť priateľov, aj ľudí, čo som ich v živote nevidela, lebo hrávam (áno, hanbím sa za to a okolie mi frfle, ale nezmením sa ) farmu vo veľkom a mám tam pár slovákov a čechov len kvôli tomu.
a potom mám druhé konto, na ktorom nemám úplne meno, mám tam možno 35 ľudí, ale sú to osoby, ktoré sú mi blízke aj v skutočnosti. ak mi niekto pošle žiadosť, nepridám si ho, ani neodmietam, len ju ignorujem.
Na fb som minimálne. Ak tam som tak trávim čas písaním si s ľuďmi, s kt. mám bližší vzťah. Ak som sis niekým nikdy nepísala, tak ho automaticky mažem. Ak mi niekto pošle žiadosť, tak ju ignorujem. Žiadosti potvrdzujem iba v prípade, že niekoho skutočne považujem za priateľa. Kedysi som si pridávala každého a snažila som sa mať čo najviac priateľov, našťastie, prešlo ma to
Teraz som sa zo 450 priateľov, ktorých som síce všetkých poznala, ale ani zďaleka to neboli *priatelia* dostala na 200. Znovu však plánujem Veľké vymazávanie fb priateľov. Verím, že to dám na 50
Moj pristup k celemu fejsbuku je taky, ze mozem ho jebiss, osrat a este raz jebiss. S priatelmi sa stretavam najradsej osobne, rad im vidim do oci. Ale keby som tam mal ucet, tak si napisem status ze: Proletari vsech zemi, vylizte si prdel!
myslím že na FB by sa mal zmeniť pojem "Priateľ " na niečo menej osobné, nech neplačete že je to dehonestácia skutočných vzťahov.
okrem známych tam mám aj veľa ľudí ktorých som nikdy nestretol, ale sú to ľudia ktorí majú so mnou niečo spoločné, napr hobby... alebo aj takí ktorých poznám cez net a sú skrátka fajn.
blbých ľudí nemažem, iba si ich tupé príspevky nechávam automaticky skryť, takto si skrývam neskutočné kvantum ľuďí a tak pri pohľade na wall sa nemusím pozerať na rozumový úpadok ľudstva.
ja vobec neprimam ani od spoluziakov...ved s nimi som len v skole a skoro sa nerozpravame...mam tam 11 priatelov,z toho jedna je sestra a brat a oco...to je 9 z ktoreho je jeden moj druhy ucet...teda mm tam 8 priatelov................
ani jedno pridávam si len tých ktorý ma aj na ulici pozdravia a aj sa zakecajú inak ak ma raz nepozdaví mažem ale tak už som si aj dala tam pár ludí ktorých ešte osobne nepoznám, ale plánujem sa s nimi stretnuť
Keď mi pošle žiadosť človek, ktorého nepoznám, píšem správu. (Veľakrát odpoveď znie nie, nepoznáme sa ale "chcel som len mať viac kamarátov" alebo "pridávam si medzi priateľov všetky pekné baby, ktoré nájdem"). Takých si rozhodne nepridávam.
Kedysi som to robila tak,že z tých, ktorých som poznala, som si pridávala všetkých a asi až po roku som sa rozhodla, že to preriedim. Dnes to už robím tak, že žiadosti neodmietam, ani nepotvrdzujem, len ich dám skryť.
Mám tam aj ľudí, s ktorými sa bavím len občas, ale viem, že sú v pohode a chcem s nimi byť v nejakom kontakte. Potom tam mám veľa hudobníkov. Ale na druhej strane, z rodiny len sesternicu, brata a mamu. Posielali mi žiadosti aj ľudia zo vzdialenej rodiny, mala som medzi priateľmi aj vzdialenú rodinu, ale kvôli výmene názorov si ma z priateľov vymazali
Hm...v skratke? Cudzích si nepridávam, dobrých priateľov mám už dávno pridaných a takých, ktorými si nie som istá, si pridám a prípadne potom vymažem
Facebook som si zrušila,nepodporujem falošné priateľstvá a pretvárky a nemienim čítať statusy typu --> "Kedy pijeme?" ; "Fajne som sa vyspal/a" ; "Som hladná/ý podte mi niekto uvadiť obed"...celkovo som nenašla jeden pádny dôvod,prečo by som si mala FB ponechať Kto so mnou chce komunikovať aj nadalej,cestu si nájde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Vynimku maju spoluziaci samozrejme a obcas niekto, koho stretnem na briigade a s kym nejaky cas robim.
Inak som stopercent striktny.
Ja si pridám cudziu osobu len po prehodení pár správ .. inak potvrdím iba toho s kým som bola povedzme na chate, koho poznám z videnia,že sa zdravíme.
To hodnotim ako najvacsi negativ facebooku.
a potom mám druhé konto, na ktorom nemám úplne meno, mám tam možno 35 ľudí, ale sú to osoby, ktoré sú mi blízke aj v skutočnosti. ak mi niekto pošle žiadosť, nepridám si ho, ani neodmietam, len ju ignorujem.
Teraz som sa zo 450 priateľov, ktorých som síce všetkých poznala, ale ani zďaleka to neboli *priatelia* dostala na 200. Znovu však plánujem Veľké vymazávanie fb priateľov. Verím, že to dám na 50
Kedysi som mala 75 priateľov, teraz som ich mám 45. Nebudem tam predsa mať ľudí, ktorí sa o mňa nezaujímajú, resp. ma ignorujú.
A plánujem ešte mazanie. Nejakých cca 5 ľudí pôjde preč a po škole pôjde preč väčšina spolužiakov.
a sama si pridavam len ludi s ktorymi som cosi zazila, takych co su pre mna podstatni / zaujimavi akymkolvek sposobom
okrem známych tam mám aj veľa ľudí ktorých som nikdy nestretol, ale sú to ľudia ktorí majú so mnou niečo spoločné, napr hobby... alebo aj takí ktorých poznám cez net a sú skrátka fajn.
blbých ľudí nemažem, iba si ich tupé príspevky nechávam automaticky skryť, takto si skrývam neskutočné kvantum ľuďí a tak pri pohľade na wall sa nemusím pozerať na rozumový úpadok ľudstva.
zásadne si pridávam len ľudí ktorých poznám, tak 90% z osobného kontaktu, 10% z netu. všetky žiadosti cudzích ľudí hneď odmietam.
Proletári všech zemí....!!
Keď mi pošle žiadosť človek, ktorého nepoznám, píšem správu. (Veľakrát odpoveď znie nie, nepoznáme sa ale "chcel som len mať viac kamarátov" alebo "pridávam si medzi priateľov všetky pekné baby, ktoré nájdem"). Takých si rozhodne nepridávam.
Kedysi som to robila tak,že z tých, ktorých som poznala, som si pridávala všetkých a asi až po roku som sa rozhodla, že to preriedim. Dnes to už robím tak, že žiadosti neodmietam, ani nepotvrdzujem, len ich dám skryť.
Mám tam aj ľudí, s ktorými sa bavím len občas, ale viem, že sú v pohode a chcem s nimi byť v nejakom kontakte. Potom tam mám veľa hudobníkov. Ale na druhej strane, z rodiny len sesternicu, brata a mamu. Posielali mi žiadosti aj ľudia zo vzdialenej rodiny, mala som medzi priateľmi aj vzdialenú rodinu, ale kvôli výmene názorov si ma z priateľov vymazali
Hm...v skratke? Cudzích si nepridávam, dobrých priateľov mám už dávno pridaných a takých, ktorými si nie som istá, si pridám a prípadne potom vymažem