Ako hodnotíte uplynulý rok? Bol úspešný, niečím signifikantný, alebo robíte prvého tučnú čiaru a tvárite sa, že žiaden nebol? Dajte nejaký sumár, buď chronologický, alebo si spomeňte na najvýznamnejšie udalosti a achievmenty. Rozsah ľubovoľný
Uvedomila som si, že vo svojom živote nie som úplne šťastná a že chcem za niektorými vážnymi vecami zrobiť hrubú čiaru a začať odznova. Bolo to najťažšie rozhodnutie, aké som asi spravila.
Ďalšia vec je, že som takmer úplne vymenila ľudí, s ktorými som sa bavila na začiatku roku za nových, s ktorými sa bavím teraz a pri ktorých sa cítim lepšie a bezpečne
Rok hodnotím pozitívne, aj keď väčšinu času to tak nevyzeralo.
Tak..bol to lepší rok, než 2020 (ktorý bol jeden z najťažších pre mňa), no dokonalý nie.
Začal celkom sľubne..no potom sa zopakovali veci, ktoré sa stali pred rokom a bolo to dosť ťažké ustáť. Ale nejako som to dala.
Čo sa ale týka voľného času, tak som si tento rok celkom užila - pár túr, výlety, dovolenka - to všetko bolo super asi najakčnejší rok.
Som zvedavá na ten ďalší, dúfam, že bude ešte lepší
@mayben@9 ja svoj rok hodnotím kladne, bol určite pre mňa zásadný a prelomový a môžem povedať, že úspešný, aj keď (hlavne psychicky) veľmi náročný.
- kariérne som sa posunula a mám novú skúsenosť s veľkým projektom a novou rolou u významnej českej firmy, ktorá je vo svojej oblasti najväčšou na našom trhu. absolvovala som veľa školení, naučila sa pracovať s novými nástrojmi a v januári ma čaká dôležitá certifikácia v mojom obore, ktorá mi zrejme otvorí mnohé dvere a tento rok mi dvakrát zvýšii plat
- našla som si po troch single rokoch toho najlepšieho muža
- konečne som sa presťahovala z pidi bytu do pekného, dvojpodlažného mezonetu s terasou spolu so zmieneným mužom
- vrátila som sa do školy a konečne študujem niečo, čo mi dáva zmysel
- navštívila som tento rok tri nové krajiny
- rozhodla som sa znovu začať s psychoterapiou a našla si terapeutku, s ktorou sme si sadli a ktorá mi dosť pomáha držať svoj shit pokope a plniť si nastavené ciele
- diagnostikovali mi dve dosť chujovské ochorenia
vlastne ako tak rozmyslam, bol dost super prestahovanie sa do najvacsieho centra hlavneho mesta s luxusnou polohou, paradne dovolenky, penazi som tiez mal viac, nez som vedel minut, dostal som auto... ok, som na tom este lepsie, nez som si myslel
V praci sa darilo, bude novy projekt. Fest vela nafotil, konecne dosiahol aj nejake fotky dna a tyzdna na portaloch Vystupil premierovo na 10-13 vrcholov, prvy krat v zivote dal solo travel na Island, zranil si koleno ... dal som zoperovat koleno, cca 1600km na bajku kym sa dalo.
V rodine su vsetci zdravy, to je v tejto dobe fasa vec
dosť veľa zmien:
- vzťah sa vyvíja podľa mojich predstáv
-dokončila som doktorandské, povýšili ma a presťahovali nám našu katedru o 90 km ďalej do "centrály", ale zvykli sme si a vidíme, že je to pozitívna zmena vzhľadom na súčasné nastavenie pracovnej doby
-dostala som sa na kopec výletov, túr a vody s mužíčkom, pešo, autom a na bicykli, zlepšila som si kondičku
-zlepšila som sa vo varení, pečení a šoférovaní
- v priebehu októbra som však volala záchranku 2x, z toho raz študentka a druhý krát rodinný príslušník, všetky tie veci boli pre mňa šok, úplne iné ako keď som na súťaže chodila + nakoľko bol stav vážny, museli sme sa všetci naučiť a nastaviť na "domácu JIS"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ďalšia vec je, že som takmer úplne vymenila ľudí, s ktorými som sa bavila na začiatku roku za nových, s ktorými sa bavím teraz a pri ktorých sa cítim lepšie a bezpečne
Rok hodnotím pozitívne, aj keď väčšinu času to tak nevyzeralo.
1. Horšie to už byť nemôže.
2. Môže.
Začal celkom sľubne..no potom sa zopakovali veci, ktoré sa stali pred rokom a bolo to dosť ťažké ustáť. Ale nejako som to dala.
Čo sa ale týka voľného času, tak som si tento rok celkom užila - pár túr, výlety, dovolenka - to všetko bolo super asi najakčnejší rok.
Som zvedavá na ten ďalší, dúfam, že bude ešte lepší
A čo ty a tvoj rok? Ako hodnotíš 2021 ty?
- kariérne som sa posunula a mám novú skúsenosť s veľkým projektom a novou rolou u významnej českej firmy, ktorá je vo svojej oblasti najväčšou na našom trhu. absolvovala som veľa školení, naučila sa pracovať s novými nástrojmi a v januári ma čaká dôležitá certifikácia v mojom obore, ktorá mi zrejme otvorí mnohé dvere a tento rok mi dvakrát zvýšii plat
- našla som si po troch single rokoch toho najlepšieho muža
- konečne som sa presťahovala z pidi bytu do pekného, dvojpodlažného mezonetu s terasou spolu so zmieneným mužom
- vrátila som sa do školy a konečne študujem niečo, čo mi dáva zmysel
- navštívila som tento rok tri nové krajiny
- rozhodla som sa znovu začať s psychoterapiou a našla si terapeutku, s ktorou sme si sadli a ktorá mi dosť pomáha držať svoj shit pokope a plniť si nastavené ciele
- diagnostikovali mi dve dosť chujovské ochorenia
ale kedze nikto iny ziaden nenapisal,tak sa hanbim ist do toho
ale chvalim @10 a aj ostatnych
V rodine su vsetci zdravy, to je v tejto dobe fasa vec
- vzťah sa vyvíja podľa mojich predstáv
-dokončila som doktorandské, povýšili ma a presťahovali nám našu katedru o 90 km ďalej do "centrály", ale zvykli sme si a vidíme, že je to pozitívna zmena vzhľadom na súčasné nastavenie pracovnej doby
-dostala som sa na kopec výletov, túr a vody s mužíčkom, pešo, autom a na bicykli, zlepšila som si kondičku
-zlepšila som sa vo varení, pečení a šoférovaní
- v priebehu októbra som však volala záchranku 2x, z toho raz študentka a druhý krát rodinný príslušník, všetky tie veci boli pre mňa šok, úplne iné ako keď som na súťaže chodila + nakoľko bol stav vážny, museli sme sa všetci naučiť a nastaviť na "domácu JIS"