co ja viem.. ja ked som v strese, tak sa s tym nevyrovnavam. potlacam ho. ignorujem, zatlacam do tmavej komorky mojej mysle. a som pokojna, ale snazim sa vtedy urobit co najviac stihnem. pod stresom sa mi pracuje asi najlepsie. alebo, teda, najefektivnejsie
Záleží na tom, v akom stave ma to zastihne. Niekedy len veľa fajčím, niekedy veľa pijem, niekedy sexujem, niekedy hrám stolný futbal alebo biliard, niekedy len nadávam, niekedy počúvam hudbu, niekedy si vezmem nejakého tandemistu a nadávame na všetko, na čo sa nadávať dá, niekedy plačem...
modlím sa, pijem, hulim, som so svojim drahym to je asi najlepši liek , s kamošmi beham, niekedy si poplačem, počúvam hudbu, čítam knihy... vrčím, nadávam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Fáza 2 - How I Met Your Mother
Fáza 3 - Orea/Váh
Fáza 4 - premietnutie si posledného mesiaca a trieze nauvažovanie nad tým, či má vôbec zmysel sa ďalej trápiť
potom je mozne ze sa rozplacem,ale to zavisi od vaznosti situacie.
a tak to bude zrejme aj tento vecer...
aaa este je to fajn pri fotení.alebo ked zoberiem mojho hafana von a prejdem sa s nou...
tak som raz rozbil frajerovi kryštálovu misu na ovocie a naháňal ma po dome až som sa musel zamknúť v hajzli...........filip
2. Ciga
3. Ciga
4.Rozkopať všetko čo sa rozkopať dá
5. Nakričať na všetko a všetkých ktorý sú blízko
6. Nakopať danú vec alebo osobu ktorá ma nasrala
7. Hudba priatelia postel pes. ( Ak nemam chuť ho rozkopať )
No dnes-včera nasratá som hádzala lentilky do steny Nepomôhlo ešte stále som mega rozhádzaná ... ááááá
2, Tri dni prakticky prespím/preležím/predepkujem
3, Neuveriteľná chuť na cigu, sladké a oheň
4, Ďaľší plač, pretože ma nikto nechápe, alebo sa mi dostáva nulovej podpory
5, Vytriezvenie
6, Dlhodobá melanchólia, kým sa veci nedajú do poriadku
Funguje. Zatiaľ.
niektoré pesničky a knihy
diskusné fóra ako toto
modlím sa, pijem, hulim, som so svojim drahym to je asi najlepši liek , s kamošmi beham, niekedy si poplačem, počúvam hudbu, čítam knihy... vrčím, nadávam...