ale ináč ich dáko nevnímam ani rada ani nerada ich nemám a bála by som sa možno v dajakom kontexte, ale to by som sa bála aj mojich papúč v tom kontexte
kedysi dávno, keď som ešte hrala v divadle, tak sme tam mali jednu hru, ktorej hlavným posolstvom bolo vzdať hold klaunovstvu, ktoré na pozadí zmechanizovaných a naučených artistov, akrobatov a zvierat prinášalo do cirkusu niečo jednoduché, obyčajné a čo svojou hlúposťou a farebnosťou doplnenou o obrovský namaľovaný úsmev malo vyčariť deťom aj dospelým úsmev na tvári. nie vždy to vyšlo, ale bez klaunov by žiaden cirkus nebol cirkusom, a aj keď sa na prvý pohľad zdá, že v cirkuse nie sú potrební, tak to nie je pravda
Tá hra bola fajn, a keďže som v tom bola bližšie zainteresovaná, tak mám na to obdobie dobré spomienky, takže aj klaunov mám celkom rada. Nech sú akí sú
ja uz ani neviem.. keby ma prisiel zabit niekto v maske klauna, tak by to bolo desive. ocakavat ale, ze kazdy klaun je vrah skryty za maskou, je smiesne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a nikdy som žiadneho naživo nevidela
Inak teraz sme sa bavili o nich! :o
Tá hra bola fajn, a keďže som v tom bola bližšie zainteresovaná, tak mám na to obdobie dobré spomienky, takže aj klaunov mám celkom rada. Nech sú akí sú
pre mňa sú strašne depresívny (mňa tmavé farby upokojujú a svetlé niekedy naopak, takže preto)