@etelnair Takže 2-krát modrá, alebo ťa napadla tá naj orbitálna hyperturbokokotina aj s tvojim priatelom nOwinOu? Dúfam, že ste sa urobili na všetkom vy hardcore metalisti.
a bývam sos estrou...a máme tu dve skrine, dve skrinky, vytrinkovu skrinku a nočný stolík....a dve postele s úložným priestorom.... nič moc... ale lepšie ako byť v obyvke
inak izbu mam s mojim najlepsim kamaratom mame velku dvojposchodovu postel plagat lany del rey ktory ma 5 metrov, na kazdom centimetr stvorcovom je lady gaga a po tnac su svetielka a je nam tu fjn
v izbe mam moju lasku,postel ..skrinu,obyv.stenu,sekretar, konf.stolik a taburetku z mojej izby potrebujem len tu postel a skrinu..a stolicku ktoru pouzivam ako vesiak ,
chyba mi tu akurat moja bubu
nic pokemonovske tu nemam..ale mam plysacikov,aj plagat mam davovej psychozy..
a co este?uz asi nic..
izbu mam sam a travim v nej vsetok cas ked som doma ..nedovolim si jest v mojej izbe,komu by sa to chcelo potom vysavat,ze ?
v izbe mám tri postele, dve ďalšie spolubývajúce, jedna z nich je najiteľkou plyšáka. nejaká tá polička na stene, veľký stôl s mojou najbordelnatejšou časťou
tri stoličky, väčšinou ale ukryté pod oblečením a osuškou
na podlahe sem tam nejaká tá topánka a karimatka
chladnička, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica
sem tam na stole nejaké jedlo a stolovecie zariadenie, veľa stolovacieho zariadenia
Mám tu veľkú vstavanú skriňu, knižnicu, stôl, posteľ, lampu, stoličku a taburetku (tá mi tu slúži len na vykladanie si nôj ) môj obľúbený šijací stroj, ale čoho je tu najviac, tak bordelu... S pokémonmi nemám nič, ale mám pár plyšákov, nálepky na stene, fotky na skrini a obrázky od krsniatka na stene...
Som v izbe sama, a chýba mi viac priestoru alebo ďalší stôl, kde by som mohla maľovať a robiť to, čo ma baví.
Keďže sme sa pred nedávnom sťahovali a nanovo zariaďovali byt, tak mám úplne novú izbu a veľmi ju ľúbim
Mám v nej základné vybavenie: veľká posteľ, nočný stolík, písací stôl, kreslo, skriňa, komoda, poličky a hneď vedľa je balkón ^.^
Izbu mám konečne sama! Doteraz som mala s bratom.
Chýbajú mi tam nejaké obrazy (už mám kúpené, len ešte treba zarámovať a zavesiť (ach) ) a knižnica s knihami.
Trávim v nej úplne najviac času ako sa dá... hlavne v posteli
A jesť - jem tiež hlavne v izbe.
Z pokémon vybavenia už nemám v izbe nič :/ Ale kedysi som mala Pokémon pogy, pokémon encyklopédiu, Waporeon skákaciu loptičku a Pikachu vankúš A brácho mal Charizarda, ale už sme to všetko dali preč :/ ale mám v izbe figúrku Itachiho
A ten seriál nepozerávam, chcela som začať aspoň pár dielov, ale nejako som sa k tomu nikdy nedostala, našla som iné - pre mňa lepšie seriály.
-Posteľ, posteľ, stolí, stolík, počítačový stolík s počítačom, dve skrinky na stene, jedna komoda, jedna väčšia skriňa na hocijaké veci.. pár obrazov, tri kreslá na kolieskach, dva nočné stolíky
-Mám izbu s mladšou sestrou
-Chýba, asi nič, ale chcela by som už sama, aby som si to mohla zariadiť podľa seba, ale aj to príde
-Mám okno
-Veľmi veľa času, lebo bud som na posteli (tak 75% dňa), potom chodím len do kuchyne jesť/urobiť si jedlo a na wc
v izbe mam posteľ - pri posteli obrovsku plachtu na stene s B.Marleym, nočny stolik, a veľky stôl na ktorom je prach a bordel (kozmetika, zrkadlo, nožnice, odlakovač, dajake tie časopisy, kalendar) a nechce sa mi upratovať, a poličku s knihami aj s učebnicami a zošitmi, a oproti posteli mam taku nastenku kde su kresby a tak, fotky...
a v druhej detskej čo som mala ked segra ešte byvala u nas, tak tam je veľky balkon na ktory som chodila potajomky fajčiť v noci
segrina izba sa mi pačila viac tak som sa presťahovala tam, takže mam vlastne dva detske izby.
Vlastne mam 4 detske, lebo mam bratov ktory už pracujú a izby su voľne.. takže koho by rodičia vyhodili z domu, kľudne môže prisť byvať ku mne Izby su pekne s novymi posteľmi a mdracami
@31 ten serial je jeden z najlepsich serialov poslednej doby a este som nevidela ani jeden jediny negativny nazor nno neviem okial mas ze to je blbost pozeram asi vsetky serialy co existuju a tento je fakt top
rozkladacia sedačka väčšinou rozložená na posteľ, behúň, konf. stolík, v ňom notebook a iné, obýv. stena, taburetka, gitara, sušiak na prádlo Stolička na odkladanie handier, lebo nemáme nemého sluhu, jeden príručný rozkladací stolík. V obyv. stene vo vitríne poháre - od martini pohárov, cez longdrinkové, šampusové, vínové, koňakové až po šálky, a jedálenské súpravy, ktoré sa málokedy používajú, na jej boku je knižnička, LCD phillips, šperkovnica, aromalampa, šachy, activity, dvd, vodná fajka, kvetina, vonná sviečka, kalendár, metronóm, ústna harmonika, capodaster a ladička, tamburína, vajíčko, texty...
Máme loggiu. Bývam v nej s manželom.
Áno, jedávame tu na spomínanom rozkladacom stolíku, osobne tu rada aj chystám veci na varenie, kukám telku a pritom si niečo krájam, robím šalát, alebo šúpem zeleninu a tak...na šupky tu mám dve chlpaté drtičky odpadu Alebo občas noviny
okno, dvere , postel, stol, comp, skrna velka, nocny stol (taky maly cieny za 5 € ikei vsetok nabytok cierno-biely, kniznicu, a mam v nej vsetko mozne, od roznych drevin,listov ,plodou ,kvetou susenych atd, cez vselico mozne , na dverach mega plagat Animals As Leaders, polepene skrine nalepkami, a skrabadlo pre macku a tak .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
A potom vybranych uzivatelov dojdes, pekne krasne vykradnut.
Verim, ze mne by si ani parkety na podlahe nenechal!
mám ju so sestrou
aj napriek veľkému oknu je tmavá a studená
áno zvyknem v nej jesť
trávim v nej najviac času so všetkých izieb už len kúpeľňa by jej mohla konkurovať
nemám žiadne nálepky ani žiadne plagáty o pokémonoch, steny sú prázdne
v izbe mi chýba drevená podlaha, zariadenie podľa môjho vkusu a okno na strope aby som sa mohla pozerať z postele na hviezdy
izbu mám sám chvala bohu
sem tam mi tu chýba poriadok a žena ale len sem tam
veľa času
stále asi
mám tu niekde celý album nálepiek pokémonov
jem tam skoro stále keď tam som ale aj tak tam niesom často O.o
a mám tam plyšáka pikachu :3
a bývam sos estrou...a máme tu dve skrine, dve skrinky, vytrinkovu skrinku a nočný stolík....a dve postele s úložným priestorom.... nič moc... ale lepšie ako byť v obyvke
mám ju len pre seba.
no a chyba mi v nej AXE Fractal FX II, Ampeg Heritage SVT-410HLF, Hartke HA5500, ESP LTD D-4, Warwick Corvette Std. a Schecter Damien Elite 8
2.sama
3.chyba miterarium s hadom
4.dve okna, jedno so sietkou balkon mame v obyvacke
5.hlavne pri spanku, ked sa niekam chystam a pri *if you know what I mean*
Jete v nej niekedy?
nemam, ale moja spoluziacka v nej ma toho ucrite plno
v izbe mam moju lasku,postel ..skrinu,obyv.stenu,sekretar, konf.stolik a taburetku z mojej izby potrebujem len tu postel a skrinu..a stolicku ktoru pouzivam ako vesiak ,
chyba mi tu akurat moja bubu
nic pokemonovske tu nemam..ale mam plysacikov,aj plagat mam davovej psychozy..
a co este?uz asi nic..
izbu mam sam a travim v nej vsetok cas ked som doma ..nedovolim si jest v mojej izbe,komu by sa to chcelo potom vysavat,ze ?
tri stoličky, väčšinou ale ukryté pod oblečením a osuškou
na podlahe sem tam nejaká tá topánka a karimatka
chladnička, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica
sem tam na stole nejaké jedlo a stolovecie zariadenie, veľa stolovacieho zariadenia
naťahané káble hore-dole
dve klobúky na stene
tiež na stene rôzne obrázky a fotky z ciest
s pokémonskou tematikou nemáme nič
ale zasa, máme to tak cez 100 všeliakých knižiek
a rôzne iné veci bežnej spotreby
je to dobrý seriál
Mám tu veľkú vstavanú skriňu, knižnicu, stôl, posteľ, lampu, stoličku a taburetku (tá mi tu slúži len na vykladanie si nôj ) môj obľúbený šijací stroj, ale čoho je tu najviac, tak bordelu... S pokémonmi nemám nič, ale mám pár plyšákov, nálepky na stene, fotky na skrini a obrázky od krsniatka na stene...
Som v izbe sama, a chýba mi viac priestoru alebo ďalší stôl, kde by som mohla maľovať a robiť to, čo ma baví.
mam balkon
mam izbu len pre seba
jem v nej niekedy
a chybaju mi tu nejake obrazy pekne na stene
A bordel
Mám v nej základné vybavenie: veľká posteľ, nočný stolík, písací stôl, kreslo, skriňa, komoda, poličky a hneď vedľa je balkón ^.^
Izbu mám konečne sama! Doteraz som mala s bratom.
Chýbajú mi tam nejaké obrazy (už mám kúpené, len ešte treba zarámovať a zavesiť (ach) ) a knižnica s knihami.
Trávim v nej úplne najviac času ako sa dá... hlavne v posteli
A jesť - jem tiež hlavne v izbe.
Z pokémon vybavenia už nemám v izbe nič :/ Ale kedysi som mala Pokémon pogy, pokémon encyklopédiu, Waporeon skákaciu loptičku a Pikachu vankúš A brácho mal Charizarda, ale už sme to všetko dali preč :/ ale mám v izbe figúrku Itachiho
A ten seriál nepozerávam, chcela som začať aspoň pár dielov, ale nejako som sa k tomu nikdy nedostala, našla som iné - pre mňa lepšie seriály.
2) sama
3) ďalších 100 kníh
4) mám okno.. a dvere
5) väčšniu
6) väčšinou nie.. ak, tak len nejaké čipsy pri filme, prípadne čokoládu
a ehm... mám nálepku Pikachua na skrinke hneď vedľa Anakina Skywalkera
Chýba mi v nej okrúhly,chlpátý, biely koberec a polička na stenu na knihy a budem spokojná.
A seriál je to dobrý, pozerávam, odporúčam
-Mám izbu s mladšou sestrou
-Chýba, asi nič, ale chcela by som už sama, aby som si to mohla zariadiť podľa seba, ale aj to príde
-Mám okno
-Veľmi veľa času, lebo bud som na posteli (tak 75% dňa), potom chodím len do kuchyne jesť/urobiť si jedlo a na wc
-Niekedy hej
-Nemám v izbe nič, čo by súviselo s Pokémonmi
P.S: -tento seriál nepoznám
a v druhej detskej čo som mala ked segra ešte byvala u nas, tak tam je veľky balkon na ktory som chodila potajomky fajčiť v noci
segrina izba sa mi pačila viac tak som sa presťahovala tam, takže mam vlastne dva detske izby.
Vlastne mam 4 detske, lebo mam bratov ktory už pracujú a izby su voľne.. takže koho by rodičia vyhodili z domu, kľudne môže prisť byvať ku mne Izby su pekne s novymi posteľmi a mdracami
Máme loggiu. Bývam v nej s manželom.
Áno, jedávame tu na spomínanom rozkladacom stolíku, osobne tu rada aj chystám veci na varenie, kukám telku a pritom si niečo krájam, robím šalát, alebo šúpem zeleninu a tak...na šupky tu mám dve chlpaté drtičky odpadu Alebo občas noviny
Nemáme pokémonov