mne sa hlavne paci ked chalan nejaku vonavku vobec ma... a inak sa mi paci dolce light blue-teda pacila sa mi kym mi z nej nezacalo byt zle. takze odkaz k teme na vonavky: chalani investujte aspon do spreja-to plati aj pre baby
ja mam momentalne biagiotti DUE, ale uz sa mina a taktiez chcem inu... asi to bude nejaky hugo boss neviem presne ako sa vola, tusim deprimation alebo taky nejaky optimisticky nazov take biele... nieco dobre na balenie chlapov
Guerlain Paris - Mahora, moj najoblubenejsi... potom mam take tie jemen toaletne vody... Exclamation, Body shop... a ten poj pouziva Dior - Farenheit... a potom deodoranty... Lynx - touch & pulse
Mne sa najviac paci vona Valentino v tej takej fialovej flasticke...len neviem zohnat tu najmensiu flasticku, kazda predavacka mi povedala, ze to bola len akcia, a ze uz take nepredavaju....
tych vonaviek je dnes uz tolko, ze sa clovek nevyzna...ked sa mi minie moje Love Forever od LR, fakt neviem, co urobim...asi zase len LR
inac treba vsetko vyskusat...na sebe...lebo presne ako 1ka povedal, vonavka moze byt uzasna, draha, pekna a neviem co este ale moze sa stat, ze sa proste neznesie...
mne asi bude trvat velmi dlho, kym nieco nove vyberiem...predsa len, vonavka (resp. eau de parfumme) to je zmena imidzu na par rokov...
a este jedna vec...nie je nic horsie ako ked okolo vas niekto prejde a este 10 minut viete povedat, co za vonavku pouziva...ked sa to proste prehana...najvacsie sklony k tomu maju baby...takze vsetko s mierou
Dolce&Gabbana - Light Blue, Moschino - I love love, Ecsada - Rockin Rio, Bvlgari - Omnia Crystaline...tie sú také naj a potom už len nejaké z Avonu alebo Oriflamu.
vsak ja si nepojdem kupit vonavku, ktora tu ziska najviac hlasov... chcem len vediet co je podla vas good a mozno ich pojdem poocuchavat do prafumerie teda okrem tych chlapskych heh
...este som chcel dodat jednu podla mna dolezitu vec...ze kazdy vyber vonavky by mal schvalit niekto opacneho pohlavia...mama, babka, teta, kamaratka, frajerka a opacne...ja viem, je to trosku potom iba na efekt ale malo by to tak byt...
Far Away,Surrender od Avonu...a este sa mi pacia Spirit uz neviem presne ako sa vola..ale je to pre muza a zenu
a zboznujem ked je chalan krasne navonany...to ten chalan ma tak pritahuje(ale musi byt aj pekny).a ked este nejaky v meste prejde okolo mna tak ho uz len nasledujem.....
To schottinka, same drahe veci Je vidiet ze si neskusila, tj draha vonavka mi vydrzi x krat dlhsie nez ta lacna, lebo staci ked si jej dam menej, a pritom drzi dlhsie a voni intenzivnejsie ako kebu som na seba nastriekal polku tej adidasovej.
Monentalne mam Noa perle od cacharel a este bright crystal od versaceho.Mam ich moc Nova chupa chupska nie je zla hot pink.Do parfemov investujem strasne vela ,pretoze ked sa len tak prechadzam po meste ,zbadam parfumeriu a uz mam nieco v kosiku.
ja zasadne vonavky nepouzivam lebo som alergik a je to zbytocne ked sa clovek okupe kvalitnym mydlom kazdy den vonavky su pre humusakou co sa nekupu ako v stredoveku ked sa kupali raz za tyzden a smrdeli a pouzivali vonavky a potom su s toho rozne vyrazky a tak
Harcarik4-tak fakt prepac, ale mas dost predpotopny nazor. Si alergik-v poriadku, ale nie VSETCI maju z toho vyrazky a nie VSETCI co pouzivaju parfem sa neumyvaju!
taq z tych co som mala bruno banani-pure woman a yves rocher-yria a idem si kupit paco rabanne- black XS for her ja mam rada take sladkeee svieze na babe podla mna fuj fuj fuj
sorry ale ja mam vsetko puma a segra takisto a jedine co mame su vonavky z cuby a dominikanskej republiky ale inac fakt all puma .......... zatial sa nikto nestazoval a vidrzia fakt dlho pokial mate 1.0 fl a nie 3.5 fl a ine svinstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
a teraz mam BVLGARI AQUA for MEN, a ta je tiez fajn
Armani - Acqua di Gio
Dior - Fahrenheit (uz druhykrat)
Dior - Higher
+ voda po holeni -> Axe Africa
+ podpazusnik -> Old Spice Origninal, Gillette Cool Wave
a z klasickych Magnolia od Marks and Spencer a z Avonu JazminRuza je senzacna
ja som dostal Jil Sander na narodeniny, a tiez spokojnost
a medzi oblubene damske vone patri J´adore
inac treba vsetko vyskusat...na sebe...lebo presne ako 1ka povedal, vonavka moze byt uzasna, draha, pekna a neviem co este ale moze sa stat, ze sa proste neznesie...
mne asi bude trvat velmi dlho, kym nieco nove vyberiem...predsa len, vonavka (resp. eau de parfumme) to je zmena imidzu na par rokov...
a este jedna vec...nie je nic horsie ako ked okolo vas niekto prejde a este 10 minut viete povedat, co za vonavku pouziva...ked sa to proste prehana...najvacsie sklony k tomu maju baby...takze vsetko s mierou
E.Q.
E.Q.
Trusardi-Piton
J.Del Pozo-One la
Davidoff-ale neviem ako sa to volá
Dior-Jador´e
a zboznujem ked je chalan krasne navonany...to ten chalan ma tak pritahuje(ale musi byt aj pekny).a ked este nejaky v meste prejde okolo mna tak ho uz len nasledujem.....
A su to krajsie vone.
u mna vedie Estee Lauder pleasures exotic
a panska vona sa mi lubi lacoste take cervene
vonavka - bruno banani , mexx - ice touch ,
muzi- HUGO BOOS
deti- CHUPA CHUPS
Dior - Fahrenheit
A ja mám takú podobnú..mi ju to pripomína a cítim ju celý deň jako keby bola pri mne...
lacoste essential
whisky silver
axe essence
gulicka hugo boss
mexx ice touch....
1. Moschino- Love love
2. Adidasky (hlavne ružová a fialová)
3. Chupa chups (modrá)
4.Kylie Minouge - Showtime
5.Victoria Beckham - tá najnovšia
6. Bvlgari ale neviem ako sa volá Mám doma vzorku