skomolenina mi žiadna nenapadla teraz ale minule sme tak uvažovali že Nicholas Cage je vlastne Mikuláš Klietka a keby sa to prekladalo tak by to v češtine znelo celkom vtipne že dále hrají Mikuláš Klec
Čistím sa cysto, Slušíme sa tvárne, Ožíl si nos!,Pleští si lešinu, Pľuvačku žujem, Zumy si ubi!, Vlastné masy, Fonku vajčiť, Fútor vieka, Noheli ma bohy, Chvíď tu sélu sama, Flašil som tam tú hoďku, Mozný pivol, Vidlí si ohničku, Listy na festky, Hrad tam brá a najlepšie na koniec: Naplastuj to do čapu!
Byl krásný letní den, svítičko slunilo, štípy mouchali a študý chudent v rozpláštěném trháku, tabaje nemáku, přeplotil náš skok, aby napumpil se z naší vodny. Jak ten skok přeplotil, lámy si spřehnátal. I odvezli ho do nemocenský všeobecnice, kde mu řízy uhnátly u prdlý samele...
Osvinkala sa nám praska, mala svi trinky, prišiel chmat uvlčil jedno, chodníkal hore útekom až mu cvengi petali, chcel presmočiť skočidlo, smočil do skočidla to bola taká básnička ..ale autora si nepamätám :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
mám sestro po tričke (tričko po sestre) najebaný jak ringla som sa potom od újebov váľal pred pn letiskom. Ak išiel niekto okolo tak zdravím
@vrabcek129 tak dik teraz sa ja citim zle
ĽUDIA....UŽ TU NIČ NEPÍŠTE!!!
@vrabcek129 radsej nie
@l1me - neboj sa , nič dobré sa ti nemôže stať
Čistím sa cysto, Slušíme sa tvárne, Ožíl si nos!,Pleští si lešinu, Pľuvačku žujem, Zumy si ubi!, Vlastné masy, Fonku vajčiť, Fútor vieka, Noheli ma bohy, Chvíď tu sélu sama, Flašil som tam tú hoďku, Mozný pivol, Vidlí si ohničku, Listy na festky, Hrad tam brá a najlepšie na koniec: Naplastuj to do čapu!
mala som na raňajky várok a pajíčko
"Pozdravuje ťa Murka" - namiesto Pozdravuje ťa Mirka
alebo:
"Ahoj Kucka" - namiesto Ahoj Lucka..
alebo starká minule že: Čo to tam máš napísané??
Starká, dala som si vytetovať meno...
Hééééééééj, dala si si vytepovať????
a ak sa mozem inspirovat od @ouch z jedneho prispevku pod mojou fotkou, kde napisala najhrošie namiesto najhoršie
- čo do nej?
- sinku a šur
mobil v internete
škrečok ako líca
Ja ked som bola mala som vravela sesrík (svetrík)
Občas sa mi podarí niečo také povedať ale práve teraz si na nič nespomeniem
Pohlavná depresia Neskôr i pohlavná expresia
Gabeta namiesto bagety
Do testu z NOS som napíssla, že ľudia dostávajú spermie a nie prémie
A najlepšie nakoniec - Daniel Požiar
šľahody s jahodačkou
nohajú mi padavice
idem si lakty nanachtovať ( idem si nechty nalakovať )
lás másky čaj ( máj lásky čas )
Mali by sme kúpiť balón Flaškovi ( mala som na mysli fľašu pre kamaráta s prezývkou Balón )
Je ich oveľa viac, ale toto je jediné, čo ma momentálne napadlo
Byl krásný letní den, svítičko slunilo, štípy mouchali a študý chudent v rozpláštěném trháku, tabaje nemáku, přeplotil náš skok, aby napumpil se z naší vodny. Jak ten skok přeplotil, lámy si spřehnátal. I odvezli ho do nemocenský všeobecnice, kde mu řízy uhnátly u prdlý samele...