povacsine som verna svojej oblubenej voni Dolce Gabbana Light Blue ale obmienam az 6 variacii vone .. vzhladom na prilezitost a rocne obdobie .. aby som nevonala vzdy rovnako .. vytraca sa tym aj schopnost "citit sa" proste potom akosi potrebujeme tej vone viac ... a pre inych je to uz priliz ale DG je stalica mojho "satnika"
Kylie Minogue Couture, Hugo Boss Orange Sunset, Christina Aguilera Insprie, Lancome Hypnose, Chloe Chloe(ale ta je strasne silna, po jednom streku ma z nej boli hlava, tak to netreba striekat blizko hlavy )
Klasika Lanvin - Eclat, Versace - Versense, Lancome - Miracle, Gucci - Flora a Burberry - London, to všetko milujem.
naopak nemám rada bohužiaľ Miss Dior - Cherie, na mne a ani mne to vôbec nevonia,Givenchy - Hot coutore, neodporúčam citlivým nosom a ešte Jadore Dior:/
nikto ju tu nespomenul ale je to uplne klasicka vona, ziadna novinka na trhu a moja zivotne najoblubvenejsia, vzdy sa ma vsetci pytaju co mam na sebe ked si ju dam....tramtatatdaaaaaa estée lauder- pleasures (povodna). a moje no.2 je Chanel Chance - Eau Fraiche
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@bludiacisvetom takú si chcem kúpiť
alebo tú čo reklamujú Flora... tú by som chcela vedieť ako vonia
a
♥
ale chcem si kúpiť bio parfém z bulharských ruží, vôňu ruží mám najradšej
a táto je taktiež super, najprv sa mi nepáčila, ale postupne, ako ju sestra používala:
Perfektne sa ku mne hodí
jednoznačne Hugo Boss Orange sunset, milujem ju, len keby toľko nestála
Beckham - intimately
naopak nemám rada bohužiaľ Miss Dior - Cherie, na mne a ani mne to vôbec nevonia,Givenchy - Hot coutore, neodporúčam citlivým nosom a ešte Jadore Dior:/
Gaultier - MaDame
(ale každý rok cca mám iných favoritov)
estée lauder- pleasures (povodna). a moje no.2 je Chanel Chance - Eau Fraiche
inak je to Chloe Chloe. tá vôňa je dokonalá, dokonalá, dokonalá. ženská, zmyselná a taká špecifická, že ju vždy dokážem rozoznať na kilometre