ked som chodil este na zakladku tak stale som sa vyhovaral ze ma boli brucho na strednej uz vyhovorky netrebalo tam mi stacila tlaciaren a teraz na vyske uz to nekontroluju
@synekdocha ked bola v BA ta snezna burka, tak som akurat bol na ceste do skoly a brutalne som si to uzil to inak nemala byt ironia, fakt to bolo cool taka snezna burka... to clovek nezazije kazdy rok
Chodím do školy rada, keď sa mi nechce tak väčšinou už večer viem že sa mi nechce a to len poviem niečo: mami? musím ísť do školy? Mne sa nechce a aj tak nič také nerobíme len píšeme test a z toho by som fakt dostala 4 alebo 5. Vôbec tomu nechápem. ona: tak ostaň doma ak chceš. Nebýva to často ale sem tam proste treba si oddýchnuť
"Mami, veď my máme zajtra prázdniny ty nevieš ? " alebo dám teplomer pod horúcu vodu kým nemám aspoň 38, šúcham si čelo aby som ho mala horúce a tvárim sa choro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a ak by som sa chcela uliať hneď na týždeň proste zaplatím tete doktorke jedno éčko za pečiatku
ale inak ja poctivo chodím do školy. ja mám školu v celku rada
keby nebolo studium, nie som ani ja
Moja vyhovorka znema....
Tak ja idem do školi čaw