asi moja stara lisen v ktorej byvam, ja neviem hrozne sa mi tu paci, vela prirody, kludu, ticha a hlavne je to tu ciste a pekne, ale po obchvate som za 10 min v meste, proste super
ale paci sa mi aj v tej casti ako je uvoz, miraky atd, to ma taku "brnensku" atmosferu proste, a samozrejme aj petrov, spilberk atd.. ale ked to mam hodnotit ako najoblubenejsiu cast na byvanie tak urcite ta lisen, pripadne na lesnej sa mi pacilo a zidenice su fajn (viac smerom k lisni, necejlova cast .. pripadne v krpoli si viem predstavit ze by som byvala, hlavne kvoli dobrej dostupnosti, ale v nejakej tichsej casti.
strasne nesympaticka mi je bystrc, komin, jundrov a tam ten smer, brrr hrozne nerada tam chodim nepaci sa mi tam proste :/ ale priehrada moze byt ofc, na tu som zabudla
neviem asi.
rada chodím na kraví horu smerom od Tábora, lebo tam sú krásne domy.
kolej Kaunicova sa mi páči!! a na špilbergu a vo willsonovom lese. a všade vlastne. je to tam super.
Tie lesy alebo čo to je pri Jundrove, potom Brnenská priehrada (plavba loďou je super vec), vyhliadka nad Brnom (Hádecká planinka) a ešte ten kopec za palačákom .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
strasne nesympaticka mi je bystrc, komin, jundrov a tam ten smer, brrr hrozne nerada tam chodim nepaci sa mi tam proste :/ ale priehrada moze byt ofc, na tu som zabudla
rada chodím na kraví horu smerom od Tábora, lebo tam sú krásne domy.
kolej Kaunicova sa mi páči!! a na špilbergu a vo willsonovom lese. a všade vlastne. je to tam super.