Hahaha, Dirt od Alice in Chains znie CELY ako jeden velky zly heroinovy trip (co tak nanestastie bolo aj v skutocnosti). ^^ No a song Junkhead alebo Sickman!
@14 Škoda, že si nedala, lebo Depeche Mode je moja najobľúbenejšia z týchto "starých" kapiel. Napr. Never let me down je o drogách a veľa ďalších je takých dvojzmyselných láska/závislosť/drogy...
Aj Nirvana chýba.
@0sea vlastne aj moja, akurát že u nich väčšinu pesničiek písal Gore a ten pokiaľ viem H nebral, tak som si nebola istá aj keď veľa z nich mi tak príde
@peter151 taak je tam len 10 moznosti a tych pesniciek do aleluja, vacsinu som davala takych co sa aj mne pacia.. ale tak miesto Rolling Stones som mohla dat daco ine..
mne sa najviac paci Falcova - Ganz wien, tam spieva o heroine, kokaine a pod. najdete ju na jeho prvom albume Einzelhaft alebo na vyberovke Falco: Collection , mozete ju mat v zlave tu » www.kuponyzdarma.sk/martinus-sk/...
neviem si vybrať, väčšinu mám rada, ale od Alice in Chains skôr Junkhead a od Red Hot Chili Peppers je to aj Knock Me Down, This is the Place, Scar Tissue atď, chýba mi ešte Lust for Life od Iggy Popa, Aneurysm od Nirvany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Je to zvláštne, že jedny z najlepších songov sú o heroíne
*je... neviem, prečo mi vždy birdz spapá prvé slovo pod linkom, ktorý pridám
Aj Nirvana chýba.
Inak, neplánuje niekto na Depeche Mode do BA? : )
.
Aj niektore dalsie by stali za to.
ale yup. The Velvet Underground a @30 sú naj u mňa