Jurosik, Ghost in the shell, Earth maiden Arjuna, Kemonozune, Welcome to NHK, The Simpsons, Afrosamurai, Smolkovia, Kacerovo(Duck Tales), Full metal alchemist, Hellsing, a je toho este mrte strasne vela
a este dobra rozpravka bola ta..ech..co bol slimak a este taky jeden typek s cervenou ciapkou ..matko a klincek? ..asi tak nejak ..a kedze tu uz predtym dakto spominal v inom topicu poziarnika sama tak aj ten ^_^..
ja mám rada veľa kreslených rozprávok aj seriálov,tak by som sa tu musela dlho rozpisovať ale najobľúbenejšie sú Bol raz jeden život,Macko uško a z tých novších Shrek
Bol rza jeden zivot je super, mam vsetky DVDs som taka nadsena skackala po izbe ze "Bol raz jeden zivot,bol raz jeden zivot..." a zapla som to a frajer taky skepticky face ze koniec...
Ked som bola mensia asi v roku 1995-neviem presne tak v TV asi na STV-to tiez neviem presne chodil jeden detsky serial...v podzemi stareho hradu zil syn s mamou a otcom...mama a syn boli duchovia-vyzerali ako ten bratranec z Adamsovcou len boli zeleny..otec bol rytier bez hlavy..syn mu niekedy nahradzal hlavu sebou..a este viem,ze mali kamaratku lesienku a niekedy chodili do mesta...vela toho neviem,mozno sa to zda smiesne,ale velmi rada by som vedela nazov toho serialu...tak ak si niekto na to pamätate tak prosim napiste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
potom este vela inych ako Doba Ladova, Kung fu padna, Lovecka sezona,Madagaskar,....
suhlasim s @cvokhouse aj ja zboznujem rozpravky a potom komedie
a nič z toho tu nie je!
Pucca
Totally spices
Pudla a Tudla
Majster Eder a jeho škriatok Pumukl
Pinguu
a @flleur mi pripomenula bol raz jeden život, ach
(ale sutazit medzi nimi dvoma...hhmm
Rozprávky? ... Wall-E, Hľadá sa Nemo a Krteček