áále akuráát pocuvam fajny remix...taky mashup najlepších pesniciek 2009...a mi napadlo ze sa vas spytam na vasu obllubenu pesnicku vsetkych cias...(ten remix by som vam dala a le nwm jak sa vola bo ho mam z cd)
ja nemam remixy moc rada...nemam k tomu kladny vztah ....mne sa pacia podla nalady bud pomale balady, alebo naopak nadupane rockove pesnicky s velkou davkou gitary, basy a bicich
ja si neviem vybrat jednu najoblubenejsiu,ja mam najoblubenejsie pesnicky podla nalady,ale vacsinou tie co boli moje najoblubenejsie sa mi uz nepacia pretoze som ich pocuvala stale dookola
@66janica6 ja tes nemusim ale tento sa mi neako paci...sranda raz som pocuvala stale ale uz ma to preslo...a tes mam rada rock...chodim aje na koncerty...hoci som hopperka
@ivca2345 ska aj nemam nic proti tym ludom co to pocuvaju..len sa mi to jednoducho nepaci..tak ako aj hiphop napriklad...a aj ja chodievam na koncerty...tam sa da fajn vyskakat
hehe ja som bola asik pred rokom a pol...na workshope v presove rockove rozmrazenie hehe to bol zazitok na cely zivot asik 5 kapiel tam bolo a...takto dobre som si nikdy nezaskakala
obľúbenú ever neviem, môžem povedať len tie momentálne. a to taký asi mesiac Klaxons-It"s Not Over Yet a tretí deň mám pravidelne v hlave Hadouken!-Crank It Up
Jednu jedinu oblubenu asi nemam, tayko sa vybera...Zalezi od nalady a inych faktorov. Ale ta co hodil @matheusko je dobrá, prvá čo som od Slížov videla a počula.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale môžem začať menovať všetko, na čo si spomeniem
par od Systemu, od Wihthin Temptation
Kabat - Saman, Mala dama
a etraz neviem kurna
Nazareth - Love hurts!!!!!
A všeobecne aasi
Eisblume- Hoffnung
Eisblume ( Christine)- I´m Flower
Aneta Langerova - voda živá
Kelly Family- An angel