za mlada ? tak ked som mala 5 rokov pocuvala som elvisa ... v 10 som pocuvala rihannu (fuuuuuuj!!!!!!!) ...a teraz, kedze som este stale mlada, nirvana, green day, AC/DC atď
Ach tak približne chornologicky, ako som to počúvala - Martin Madej, Michaela Paštéková, čo šlo v deke, Shakira, Ashlee Simpson, MCHR, The Used, Korn, Slipknot, Good Charlotte, Blink 182, The Offspring, Rise Against, Paramore, Three days grace, Flyleaf
Dovolím si tvrdiť, že som ešte stále veľmi mladá ale tak fajn, keď som mala 9 tak som začala počúvať tokio hotel to ma držalo také nejaké 3roky potom som prešla na pop, ako britney, rihanna a lady gaga (blee) a teraz počúvam niečo také ako je billy talent, paramore, 30 stm, fob...
Prierez mojim hudobným vkusom by bol dosť...toto...no, vtipný...
Začalo to pri Kelly Family, potom Captain Jack (no kto by nebol mimo z toho vkriku "ééééjoooo keptn džéééék!" ) a Spice Girls...potom si nepamätám, potom som mesiac mala rada Blue, lebo to počúvala kamarátka...v trinástich alebo dvanástich ma chytila rebélia typu Korn, Slipknot, Nirvana...následne na to Disturbed a dva mesiace keď som si myslela, že som kúl, lebo počúvam COF a Dimmu ...a potom hromada ďalších vecí
@mielikki ja som to brala ako rebeliu-neznášala som jednu upratovačku v ZŠ a bývala vchod vedľa-tak som jej to chcela dať zahrať-bola to taká stará mrcha
Když to vezmu po pořadě tak, Šmoulove, později zvrat - Gigi D" Agostino, Prezioso, Mollela, Gabry Ponte, ATB... Další zvrat - Dj rush, africa islam, Marco zafarano... a před sedmi lety cca nastalo menší zklidnění tehdá mě bral Tiesto, Ferry Corsten, Markus schulz, Opět ATB (Ale to co hraval na akcich ne jeho tvorba)... no a to se mě nějak drží do dnes, kdy toto prokladam ještě DnB a Hardstylem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ked som mala 13 zacalo sa moje temno drsne obdobie tipu Jack off Jill Korn Nirvana a podobne
V 16+ som sa trosku skludnila hudobne a teraz...kedze si myslim ze som este stale mlada pocuvam ani neviem ako pomenovat tu hudbu vseho zmes
depeche mode, nedvěd, U2
Kelly Family, Peter Nagy, Habera, Westlife a Backstreet boys...
Celkovo iná vlna ako teraz.. Hoci sa k niektorým hitom rada vraciam
a ešte pre @hajzelbaba - u
potom som asi v 15 začala počúvať rôzne hity a neskôr sa to sformovalo na rock a teraz počúvam všetko možné ale tak prevažne rockové veci
starí rodičia boli členmi gramofónového klubu ešte za dob socializmu, tak ma maminka odchovala na hudobnom prse 60-tych rokov.
a ešte mi detstvo pripomína neskutočne pieseň Come on Eileen od Dexy"s Midnight Runners. milujem ju doteraz.
a teraz všetko
toto bolo pre mna top!
už od mala
Začalo to pri Kelly Family, potom Captain Jack (no kto by nebol mimo z toho vkriku "ééééjoooo keptn džéééék!" ) a Spice Girls...potom si nepamätám, potom som mesiac mala rada Blue, lebo to počúvala kamarátka...v trinástich alebo dvanástich ma chytila rebélia typu Korn, Slipknot, Nirvana...následne na to Disturbed a dva mesiace keď som si myslela, že som kúl, lebo počúvam COF a Dimmu ...a potom hromada ďalších vecí
Ale keď som bol vážne malíí jednoznačne tie slovenské detské hitovky
Náš malí pes bobi a také peckovky či hitovky
(v minulom príspevku to ů si nevšímaj, v škole mám českú klávesnicu a nikdy mi nedopína, že tam nie je úo
Potom v 11-tich ešte pribudlo Deep Purple a The Offspring.
Když to vezmu po pořadě tak, Šmoulove, později zvrat - Gigi D" Agostino, Prezioso, Mollela, Gabry Ponte, ATB... Další zvrat - Dj rush, africa islam, Marco zafarano... a před sedmi lety cca nastalo menší zklidnění tehdá mě bral Tiesto, Ferry Corsten, Markus schulz, Opět ATB (Ale to co hraval na akcich ne jeho tvorba)... no a to se mě nějak drží do dnes, kdy toto prokladam ještě DnB a Hardstylem.