najhoršie asi krokodíl a také sračky? Potom idú tvrdé drogy ako heroín a atd ... potom je marihuana,pálenka a cigaretky no a káva je asi najmenej škodlivá? Ak to droga je ale tak závislosť vyvolá .
Marihuanu by som dal kedysi ako najmenej škodlivú ale ked vidím ako to vie vymrdať mozgy deťom tak to u mňa kleslo
idem od najlahsich .. kava , trava (v takom mnozstve nech ti nezacne jebat , po nejakej dobe) , cigarety ,alkohol a potom uz pervitin , heroin a hento
Odovodnit ? Tak k pervitinu a hentym sracka snad dovod byt nemusi , marihuana v pohode ale odtial potial tiez ... vlastne vsetko odtial potial aj alkohol , cigy nefajcim vobec takze mam taky neutral vztah k tomu len nemam rad ked to baby fajcia ... a kava , tu nepijem ale neni problem ...
tak asi od tých najmenej škodlivých:
1. teobromín (čokoláda)
2. kofeín
3. nikotín
4. tetrahydrocanabinol (THC)
5. N,N-dietylamid kyseliny lysergovej (LSD)
6. etanol
7. N,N - dimetyltryptamín (DMT)
8. piko
9. heroín, kokaín a podobné drogy, na ktorých vzniká psychická aj fyzická závislosť...
ta droga na ktorej je clovek zavisly je najhorsia...takze kazda je na tom tak isto pre mna...pokial na droge niekto nieje zavisly tak ta droga je najlepsia ak jej stav psychicky aj fyzicky zvlada takze je to len o ludoch a o tom ako sa sami ku sebe spravaju a vedia zhodnotit co mozu a co nie...ako aj zo vsetkym ostatnim...aj jedlo alebo vzduch je nieco ako droga cely zivot sme zavisli...niekedy si rad zafajcim ale neviem ci to je najlepsie...racej dycham...takze vduch alebo voda...je to mnamka...
ja kavu ako drogu neberiem lebo u mna nevyvolava skoro ziadne ucinky, potom cigarety/ tabak je osobitna kategoria pretoze nijako nemenia stav vedomia, v kategorii pouzivat s rozumom je alkohol, trava, halucinogeny, E. ..to by som mohla este rozdelit na relaxacne a zazitkove/duchovnocestove ale to sa mi nechce a potom je kategoria ze dont you ever dare kde su silno navykove veci - piko, heroin a pod.
alkohol
heroin, kokain
pervitin,lsd, extaza, marihuana
alkoholici maju to pokusenie vsade naokolo a tazsie sa im z toho dostava, mam dojem, aj ked nic o tom neviem.
zoradené od tých čo majú mne najsympatickejší účinok a sú podľa mňa najmenej škodlivé, po tie čo majú nesympatický účinok a sú najviac škodlivé.
(horeuvedený popis dôvodov zoradenia neznamená že som vyskúšal všetky, tie ktoré som nevyskúšal som ohodnotil tak nejak odhadom)
moj nazor je, ze "dobra droga" neexistuje. zoradit ich podla skodlivosti je ale dost tazke, pretoze ich ucinky sa roznia.
kazdopadne alkohol je z dlhodobeho hladiska jednoznacne najhorsi, potom nasleduje "chemia" typu heroin, pervitin. cim viac vnutrozilnych aplikacii a cim vacsie svinstvo /rozne dobroty z ulice rezane pracim praskom a pod./, tym horsie pre telo i dusu. podla mna dost menia osobnost a maju devastujuce dosledky.
halucinogeny typu LSD ci psilocibin tiez dokazu narobit riadnu paseku, ale co sa tyka dostupnosti, su skor okrajovou zalezitostou. otazkou je, ako by to vyzeralo, keby sa dali zohnat rovnako lahko ako alkohol.
podla mna ziadna droga nie je dobra. niektori sice argumentuju "osvietenim" a roznymi inymi zazitkami, ktore prezili pod vplyvom, ale to sa da dosiahnut aj inymi, bezpecnejsimi prostriedkami.
@delpurr keď jedinec zistí aká je tá droga "úžasná" aké je to s ňou a aké bez nej bude mať chuť znova, no to je len chuť.., samozrejme, že po prvom fuku nevznikne závislosť
no a zhodnocujem, že najnabudzujúcejšie sú: tienené zelené čaje (macerát, príp. aj so zjedením lístkov), nepražené kakao. tento účinok nie je vždy žiadúci, ale môže sa hodiť a navyše sa jedná o veľmi hodnotné látky.
nenabudzujúce a zmalátňujúce substancie sa snažím podľa možností obmedzovať na minimum, takže ich tu ani nebudem konkrétnejšie opisovať.
napisem iba drogy kt som uz mal a teda
1 marihuana
2 alkohol
3 cigarety[nikotin]
fajcit nefajcim a je to uplny kentus podla mna nevidim v tom ziadny vyznam dat si cigu ale zase ani tych ludi nehejtujem, a heroin je premna najvacsie svinstvo preto som ho nemal a dufam ze ani nikdy si nedam. sevas
najlahsie drogy pre mna su cigarety, ludia co fajcia, nerobia cirkus ako alkoholici, ked sa ozeru ako prasata... a potom ostatne drogy, neviem ich vystupnovat, lebo ich nepoznam moc, ani ich ucinky ... marihuana mozno za alkohlom
@lenka140 no to hej, ale málokto chce prestať napr @h8u nechce! z čoho som sklamana!
takze ju nevidim vybusnu, ani nervoznu....
isto skodia fajciari menej ako alkoholici, teda podla mna... ano my nefajciari dychame ten nechutny dym, ale inak čo robia fajciari?
@asceticjunkie nie je to tak celkom jednoznacne... LSD ak je dobre kyselina, tak az tak nebezpecna nie je... avsak pri silnych halucigennych zachvatoch pri zlom psychologickom rozpolozeni si moze clovek vazne ublizit...
huby zavisi ake... pokial sa jedna lysohlavky, tie sice obsahuju toxiny, ale v tak malych mnozstvach, ze je to irelevnatne - ale ked ide o huby ako napr. muchotravka, tak tam je uz aj dost vysoke nebezpecenstvo otravy
@asceticjunkie pardon - dobra kyselina to malo byt...
ale inac mas pravdu tieto 3 drogy sa vlastne biju o jednu priecku, kazda z nich je potencionalne nebezpecna
@alysia to hej málokto chce prestať fajčiť... , ja len z vlastnej skúsenosti, pozorovania, som konštatovala. Mám priateľa, fajčiara (skúšal prestať, no nepodarilo sa mu to viackrát, čo som sklamaná :/) , tak sme sa dohodli, že keď budeme spolu nebude fajčiť. No niekedy mu musím povedať nech si ide zapáliť lebo je to s ním na nevydržanie, hlavne keď sme spolu cez víkend.
A kto je horší podľa mňa je ťažko povedať, už len z uhľa pohľadu. Ak niekto pije viac ako 2x do týždňa je to zlé. A závisí dosť od správania človeka v opojení. Niekto si vypije baví sa, iný robí neplechu... Ale z iného pohľadu, bežne sa na ulici viac stretnem s fajčiarmi, a je to nepríjemné, keď čakám na zastávke, a 10 ľudí tam fajčí, aj keď s odstupom, niekedy aj nie, ma to doslova vytáča (najmä keď idem v autobuse 1 hodinu, a títo ľudia nastupujú tiež a s nimi aj smrad z cigariet). Alebo keď idem po chodníku, a niekto predomnou fajčí...
Asi by som to rozdelila tak, že cez všedné dni mi viac vadia fajčiari, a cez víkend alkohol.
Vynechám alkohol, cigarety a kávu ...
Z toho čo som skúsila je pre mňa osobne najlepšie LSD jednoznačne, ale je to veľké riziko, ale mne to za to stálo.
V prvom rade by sa to s LSD nemalo preháňať.
A potom
2.extáza
3.kokain
4.piko
5.heroin - najlepší pocit na svete, ale svojím spôsobom aj posledná zástavka ...
Trávu nemám rada.
Kokain je podla mňa menej škodlivý ako pervitín (aj ked je to dosť individuálne), ale pervitín má svoje čaro, alebo ako to napísať, a človek sa na to lahšie a rýchlejšie namotá ako na kokain.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Marihuanu by som dal kedysi ako najmenej škodlivú ale ked vidím ako to vie vymrdať mozgy deťom tak to u mňa kleslo
Odovodnit ? Tak k pervitinu a hentym sracka snad dovod byt nemusi , marihuana v pohode ale odtial potial tiez ... vlastne vsetko odtial potial aj alkohol , cigy nefajcim vobec takze mam taky neutral vztah k tomu len nemam rad ked to baby fajcia ... a kava , tu nepijem ale neni problem ...
1. pervitin- najväčši zakerak.... ked si niekto raz fukne chut tam ostane už na cely život...mnam mnam
2: alkohol
3. marihuana- no ta neni taka nevinna ako sa zda a ako si ju skalne huliči obhajujú
....každá micna má rub aj líc
1. teobromín (čokoláda)
2. kofeín
3. nikotín
4. tetrahydrocanabinol (THC)
5. N,N-dietylamid kyseliny lysergovej (LSD)
6. etanol
7. N,N - dimetyltryptamín (DMT)
8. piko
9. heroín, kokaín a podobné drogy, na ktorých vzniká psychická aj fyzická závislosť...
heroin, kokain
pervitin,lsd, extaza, marihuana
alkoholici maju to pokusenie vsade naokolo a tazsie sa im z toho dostava, mam dojem, aj ked nic o tom neviem.
2. nikotín
3. lsd
4. alkohol
5. hríby
6. kokaín
7. heorín
8. piko
zoradené od tých čo majú mne najsympatickejší účinok a sú podľa mňa najmenej škodlivé, po tie čo majú nesympatický účinok a sú najviac škodlivé.
(horeuvedený popis dôvodov zoradenia neznamená že som vyskúšal všetky, tie ktoré som nevyskúšal som ohodnotil tak nejak odhadom)
ze po prvom fuku uz im ostane chut do konca zivota? blbost...
Zoradim to priblizne podla skodlivosti, ako to vidim na zaklade mnohych mojich prac a zdrojov + vlastnych skusenosti
1. THC
2. Nikotin
3. Alkohol
4. Kokain
5. LSD
6. Huby
7. Pervitin
8. Heroin
kazdopadne alkohol je z dlhodobeho hladiska jednoznacne najhorsi, potom nasleduje "chemia" typu heroin, pervitin. cim viac vnutrozilnych aplikacii a cim vacsie svinstvo /rozne dobroty z ulice rezane pracim praskom a pod./, tym horsie pre telo i dusu. podla mna dost menia osobnost a maju devastujuce dosledky.
halucinogeny typu LSD ci psilocibin tiez dokazu narobit riadnu paseku, ale co sa tyka dostupnosti, su skor okrajovou zalezitostou. otazkou je, ako by to vyzeralo, keby sa dali zohnat rovnako lahko ako alkohol.
podla mna ziadna droga nie je dobra. niektori sice argumentuju "osvietenim" a roznymi inymi zazitkami, ktore prezili pod vplyvom, ale to sa da dosiahnut aj inymi, bezpecnejsimi prostriedkami.
2.NIKOTIN/PERVITIN/EXTAZA/ALKOHOL
3.HEROIN/KREK/TOLUEN
a psychickej pervitin
no a zhodnocujem, že najnabudzujúcejšie sú: tienené zelené čaje (macerát, príp. aj so zjedením lístkov), nepražené kakao. tento účinok nie je vždy žiadúci, ale môže sa hodiť a navyše sa jedná o veľmi hodnotné látky.
nenabudzujúce a zmalátňujúce substancie sa snažím podľa možností obmedzovať na minimum, takže ich tu ani nebudem konkrétnejšie opisovať.
1 marihuana
2 alkohol
3 cigarety[nikotin]
fajcit nefajcim a je to uplny kentus podla mna nevidim v tom ziadny vyznam dat si cigu ale zase ani tych ludi nehejtujem, a heroin je premna najvacsie svinstvo preto som ho nemal a dufam ze ani nikdy si nedam. sevas
takze ju nevidim vybusnu, ani nervoznu....
isto skodia fajciari menej ako alkoholici, teda podla mna... ano my nefajciari dychame ten nechutny dym, ale inak čo robia fajciari?
huby zavisi ake... pokial sa jedna lysohlavky, tie sice obsahuju toxiny, ale v tak malych mnozstvach, ze je to irelevnatne - ale ked ide o huby ako napr. muchotravka, tak tam je uz aj dost vysoke nebezpecenstvo otravy
ale inac mas pravdu tieto 3 drogy sa vlastne biju o jednu priecku, kazda z nich je potencionalne nebezpecna
A kto je horší podľa mňa je ťažko povedať, už len z uhľa pohľadu. Ak niekto pije viac ako 2x do týždňa je to zlé. A závisí dosť od správania človeka v opojení. Niekto si vypije baví sa, iný robí neplechu... Ale z iného pohľadu, bežne sa na ulici viac stretnem s fajčiarmi, a je to nepríjemné, keď čakám na zastávke, a 10 ľudí tam fajčí, aj keď s odstupom, niekedy aj nie, ma to doslova vytáča (najmä keď idem v autobuse 1 hodinu, a títo ľudia nastupujú tiež a s nimi aj smrad z cigariet). Alebo keď idem po chodníku, a niekto predomnou fajčí...
Asi by som to rozdelila tak, že cez všedné dni mi viac vadia fajčiari, a cez víkend alkohol.
2. kokaín
3. MDMA
4. piko
5. LSD
6. lysace
7. nikotin
8. alkohol
9. heroín
10. durman
ale skusil by som LSD
potom trava, atd.
alkohol, nikotin a kofein su mimo ineho tzv. tvrde drogy
2.hubičky,LSD
3.heroín,pervitín,meth
Z toho čo som skúsila je pre mňa osobne najlepšie LSD jednoznačne, ale je to veľké riziko, ale mne to za to stálo.
V prvom rade by sa to s LSD nemalo preháňať.
A potom
2.extáza
3.kokain
4.piko
5.heroin - najlepší pocit na svete, ale svojím spôsobom aj posledná zástavka ...
Trávu nemám rada.
Kokain je podla mňa menej škodlivý ako pervitín (aj ked je to dosť individuálne), ale pervitín má svoje čaro, alebo ako to napísať, a človek sa na to lahšie a rýchlejšie namotá ako na kokain.