@riddler92@6 vidíš, kukurica, bola som si istá, ze som na niečo zabudla Aj zemiaky su vlastne zelenina, ale spolu s kukuricou ich mam samozrejme rada len tepelne upravene, čize sa to tak uplne nerata
@thunderstorm@9 Strukoviny myslim ze ano, ale mas pravdu, zemiaky nie, to je okopanina (tak sa vola ta kategoria) a kukurica tiez nie, to je zase obilnina
Nie som moc zelinovy, ale tak asi nejak takto: (kysla) kapusta, zavarane uhorky, rajcina (viem, je to skor ovocie), paprika, cibula, redkovka/kalerab (tie su u mna narovnako), mrkva, spargla, cuketa/tekvica, brokolica, karfiol, cvikla. Ostatne zjem, ale sam od seba si ich do seba tlacit nebudem. A ak sa do zeliny rataju veci, ktore nie su maso, tak na prvom mieste su hriby a za nimi sosovica a fazula
asi salat a salat
proste ladovy a hlavkovy a akykolvek a rukola, uhorka a same zelene...druhy zeleniny az na avokado lebo to je podla mna moc tucne a je mi uz z polky zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inak za mňa špenát, cuketa, brokolica, karfiol, kučeravý kel.
ja moc zeleninu nejem, iba keď musím..čiže, môj rebríček vyzerá asi takto: zemiaky
tak beriem späť, nemám rada zeleninu
Fun fact: rajčiny som do svojich 24 rokov neznášala!
A teraz ich musím mať každý deň k raňajkám
proste ladovy a hlavkovy a akykolvek a rukola, uhorka a same zelene...druhy zeleniny az na avokado lebo to je podla mna moc tucne a je mi uz z polky zle