Dnes mám náladu na čítanie blogov. Ťažko sa však postupne prehrabávať celým Birdzom, takže vkladám do vašich rúk možnosť, ako mi to uľahčiť ak máte vo svojom blogu nejaký článok, o ktorom si myslíte, že by ma mohol zaujať, neváhajte a podelte sa o link
ja mam na tomto 96 hviezdiciek tak asi bude dobry, neviem nemozem si ho precitat lebo vzdy ked to urobim pride mi ten blog hrozne trapny a vymazem ho » www.birdz.sk/webka/h8u/blog/...
@nicmanenapada ak chces precitaj si moje, ale vopred ta varujem-su to typicke Zivotjenaprd blogy, a ak nemas chut citat prehnane pesimisticke ubohe vylevy pubertalneho dievcata ani sa do nich nepustaj, vazne
Svoje odporúčať nebudem a rozmýšľam, z tých ľudí, ktorých čítam/som čítala, že čo by sa ti mohlo páčiť a napadá mi, že asi skôr také niečo z každodenného života, príbehy, al. všeobecne próza... hm.. tak skús si prezrieť tieto nicky:
Neviem, títo mi napadli ako prví a nejak mám pripečený mozog ďalej rozmýšľať. burn mala skvelé blogy, ale všetky sú preč, skús možno ešte cez priame linky pozrieť, ale myslím, že to už birdz nefláka a naozaj "maže" alebo aspoň nejak poriadne zatarasuje cestu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tak toto sa zrodilo v mojej hlave v najlepšom období môjho života.... tak teda ak máš chuť na čítanie tak budem rada,ak na to vyjadríš názor
» www.birdz.sk/webka/motyylia/...
@vladqog v pohode, aj ja som skoro všetko vždy vymazal...
ale musim sa poopravit, on ma az 2 najuspesnejsie blogy, cize moj je 3. linkol som ti ten najcitanejsi ever
» www.birdz.sk/webka/n0win0u/b...
ze/82869-blogspot.html
ale neocakavaj 285milionv pacikov
@antifunebracka chalanko bol riadne čítaný ako tak pozerám. A ty máš riadny prehľad. Si celý Birdz zedol či čo?
všetky moje básničky sú na jedno kopyto (vrátane tejto) ale táto je fav.
» www.birdz.sk/webka/h8u/blog/...
(chcela som ho potom zabiť)
» bit.ly/19Xleas...
a je o láske.
» www.birdz.sk/webka/titusik/b...
» www.birdz.sk/webka/nonormal/...
» www.birdz.sk/webka/divinatoi...
Neviem, títo mi napadli ako prví a nejak mám pripečený mozog ďalej rozmýšľať. burn mala skvelé blogy, ale všetky sú preč, skús možno ešte cez priame linky pozrieť, ale myslím, že to už birdz nefláka a naozaj "maže" alebo aspoň nejak poriadne zatarasuje cestu.
» www.birdz.sk/webka/mayben/bl...
a keď-tak..tu máš kúsok príbeh..môj príbeh..(už dávnejší...) :
» www.birdz.sk/webka/mayben/bl...