potom som trochu dospel a zacal rozmyslat v realnych konturach.. vidim to papierovanie v dakej zasranej firme alebo redaktor, alebo cosi v TV.. ak sa postasti tak klubovy manazer.. ale to by sa muselo kua postastit..
najprv hasička, potom som chcela byť moderátorka, a to som mala asi tak 5 a vymýšlala som si vlastné scénky, nútila malú sestru a sesternicu aby účinkovali v mojich zábavných programoch a na každej oslave som si vydupkala pozornosť-ponovačné decko čo vám poviem a asi v 5. triede som povedala, že ja budem robiť v NASA a pozriem sa ako v area 51 robia pokusy na mimozemšťanoch, najnovšie si chcem vyštudovať germanistiku a veterinu a ísť ošetrovať zvieratká do nemecka.. ale to ma prejde asi ešte
chcel som byt sniper, neskor som maval vacsinou lucidne sny, tam som vrazdil ludi, ktori si to zasluzili supernaturalnymi schopnostami a teraz mi "staci" ked som v sne s kapelou na rovnakom stagei ako svetove formaty P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
potom som trochu dospel a zacal rozmyslat v realnych konturach.. vidim to papierovanie v dakej zasranej firme alebo redaktor, alebo cosi v TV.. ak sa postasti tak klubovy manazer.. ale to by sa muselo kua postastit..
Dokonca som si vždy privstal aby som ich videl.