Kreslili ste si nejaké zvieratká keď ste boli malí/menší? Ak áno, aké a akými farbami - podľa chuti alebo podľa skutočnosti? Opravil vás niekto ak ste ho nakreslili nereálnou farbou?
ja som kreslila mačky...zvyčajne takej farby, aká bola v tedy moja obľúbená... čiže od ružových cez žlté, až po fialové.... a dodnes si kreslím mačky... ale už mávajú normálne farby...
Ja len tigre levy pumy leopardy a čo ja viem aké mačkovité šelmy milujem ich a ako inak než žlté čisto žlté a teraz si to netrúfnem kreslím horšie ako keď som bol malý ...
v mojom prípade sa to zozačiatku nedalo rozoznať o aký druh zvery ide ale no neva .D mne sa aj tak páčili aa dosť často si mýlili kone zo psami ale už je to lepšie
mňa sa väčšinou pýtali čo to je a ja somsa pýtala či ešte nevideli koníka aj keď priznávam že modrý koník... : + nemal normálny chvost ale skor ako somar a moji psikovia vyzerali ako medvede zmalovane na duhovo a stale ma opravovali ale nevnimala som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
jaj to nieje zviera
(kreslis som ake prislo ale viac menej len ked som musel)
..kavk..
@sajuri007