to čo práve "fičalo"... menovite si spomínam na Eifel65, Scooter... jedným slovom katastrofa som rád, že teraz už nie som odkázaný na tie mainstreamové žbrndy
Maxim turbulenc...neviem....si pamätám -sédzi mucha na stene, na stene, na stene, sédzi mucha na stene sedzi a spí...sedzí a buvinká potvora malinká, sédzi mucha na stne sedzi a spí..
bolo toho viac... ale väčšinou čo práve letelo, alebo to čo počúval môj starší brat... ale v 12tich/13tich som presedlala na Simple Plan a doteraz na nich fičím
5.-6. ročník- sadla som si s kamarátkou a objavili sme prosím pekne Polemic a Horkýže Slíže
7.ročník- neverte mi, ale Metallica, Epica a Pantera - na svedomí to mal môj kamarát Dino, ktorý mal v tej dobe 17 a strašne chcel zo mňa niečo vychovať Tak ma viedol k odpadovému metalu xD
8. -1. ročník strednej- Three Days Grace, HS, Polemic, 30STM, Linkin Park.... The Bouncing Souls... ježiš a čo ja viem ešte, všetko
Je to to čo aj teraz hudbu som začala vnímať skoro a to skoro sa volá Queen and Pink Floyd máti závisláči takže to prešlo aj na mňa, potom to pokračovalo rovnako dobre ale tieto dve kapelky asi úplne od začiatku
ouuu ked som bol malý, nevedel som kam sa budem uberat, a fičal som na všeličom od Spice girls, lunetic, Mandarinka Darinka, potom to prešlo do hip hopu, Eminem, 2pac, ale aj horkyze slize, a potom som videl prvykrat klip American idiot (Green Day)... a odvtedy som zacal pocuvat Rock n roll, uz vyse 5 rockov hram na gitare, a pocuvam kapely ako AC/DC, Led Zeppelin, Jimiho Hendrixa, Guns n Roses, aj green day, aj linkin park ale ten stary...a potom samozrejme klasiky, ako Beatles, Elvis, a pod. Rock n Roll 4ever
Ked som bol mladsi, pocuval som popík, trance a podobne (Konkretne najviac Groove Coverage). Az LORDI ma priviedli k rockovej a metalovej, jednoducho povedane k SPRAVNEJ hudbe
Hudbu som začala počúvať možno tak v dvanástich, dovtedy som ju nevyhľadávala a nezaujímala ma, ale tak z matkiných CD sa mi páčila klasika a český folk.
hovadiny: backstreetboys, lunetic no ale zas nee az do 12 asi
to uz som zacinal asi aj pomaly rap pocuvat a pocuvam ho az do teraz ale aj vsetko ine... kludne aj punk alebo techno alebo country ... z kazdeho stylu je neco dobree
pametam si ze ked som mala okolo 6 som pocuvala ilonu csakovu potom no name ,ine kafe ale co som stale dookola pocuvala boli twinky tie som pocuvala ked som mala asi 8
offspring, limp bizkit, korn, manson az doteraz , silno nacionalisticka hudba hraniciaca s neonacizmom ,,, cudujte sa aj kontrafakt som pocuval, ked este zacinali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
ale pamätám si že som stále dokola púšťala pokemonov, až sa tá kazeta obohrala (ROFL)
Dobre nie su to kapely ale to je jedno
proste Billy Idol
a aj to vo mne ostalo
a možno by som sa mal hanbiť, mám to v p*či.. každý sme boli nejaký..
aa keď som smutný, neváham si okrem iného pustiť od KF - pravda bolí .. (ach)
Keď počúval Metalicu, tak aj ja...keď Ozzyho Osbourna, tak ja tiež a pod.
..ešte sa dosť pamätám napr. Red hot chilli pepers...to sme dosť počúvali a aj sa mi tá hudba páčila
Aj linkin park
4.ročník - DESMOD
5.-6. ročník- sadla som si s kamarátkou a objavili sme prosím pekne Polemic a Horkýže Slíže
7.ročník- neverte mi, ale Metallica, Epica a Pantera - na svedomí to mal môj kamarát Dino, ktorý mal v tej dobe 17 a strašne chcel zo mňa niečo vychovať Tak ma viedol k odpadovému metalu xD
8. -1. ročník strednej- Three Days Grace, HS, Polemic, 30STM, Linkin Park.... The Bouncing Souls... ježiš a čo ja viem ešte, všetko
A tá hopová mánia am cytila od sestry,čiže H16,Dramatikz,Kontrafakt,a.t.d.
Ale o celom Kontrafakte si myslím že sú to stroskotaný kooti
A potom bratrancove pesničky ktoré som u neho počul .. Cypress Hill a ešte aj táto pekne oldskúlová...
napr. mr. prezident,eurythmics...na to som tancovala ako 7 ročná
potom prišli kapely ako AC/DC, The Doors a neviem čo ešte a mala som obdbie keď som fičala neskutočne na Green Day
bolo to všetko dobré a doteraz sa na tom smejem
to uz som zacinal asi aj pomaly rap pocuvat a pocuvam ho az do teraz ale aj vsetko ine... kludne aj punk alebo techno alebo country ... z kazdeho stylu je neco dobree