Ked som sa dostala k tej diksusii od toho 12rocne a citala som tie prispevky od ludi, ze co robili v 12tich, tak mi napadli vsetky tie uzasne hry co sme hravali... taaakze...ake hry ste hravali ked ste boli mali??
@1 krvave koleno som nikdy nehrala...lebo to hravali decka z vedlajsieho cinzaku a to bolo trapne opakovat a este sme hravali VAJCO..jasne @2 vybijana bola fajnovaa...
@9 ts, pri stop zem som si rozbila hlavu, ale bola som šťastná ako antilopa, lebo som stihla vyskočiť na lavičku ešte predtým, ako to kamoška dopovedala
Aj my sme hravali vajco,ale uz sa vobec nepamatam o com to bolo ale hravali sme to casto a este aj vyssie od zeme, meno mesto zviera vec,schovky ..ale mali sme tolko volneho casu,ze sme hrali asi vsetko
jj presne stare dobre casy schovavacky, BMXky a podobne rapkaciky z jogurtov to dnesne deti nepozanju choda sa jebat do dopleru, pocuvaju hudbu ktorej vobec nerozumeju, radsej ako schovavacku idu do mcdonaldu a new yorkeru a tak mno detom jebe a vyrastu z nich same pice a kokoti to jest moj nazor
volakedy sme kazdy bozi den pod oknami hravali futbal, na cintorine smiley: hokej, dnes vsetky deti trcia pred pocitacmi alebo sa poflakuju vonku a rozmyslaju, komu by spravili nieco zle:/
ja som mala rada tú hru..neviem jak sa volá,ale bolo to jak naháňačka,ibaže keď ste sa chceli dať do domčeka tak ste museli povedať nejaké zviera,to sa nesmelo opakovať a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale my sme frčali aj na Céčkach či guličkach,
také mierumilovné hry
teraz mi to pride tak,že tie deti bud furt len su pri PC alebo divaju ten ... Jetix