@demoniqangel
Ja nemôžem prosto pozerať na hviezdy, začnem panikáriť To odkedy mal byť ten koniec sveta, tak som sa strašne balá, lebo môjho otca bratranec mi hovoril, ako nás ten asteroid zabije a podobné sračky Takže tak
@bellatrix799 bojim sa nim jazdiť, byť pri ňom alebo aj pri kolajach.. Proste všetkeho čo s nimi súvisi...najhoršie je že z lavej, zadnej aj pravej strany kde byvam mam vlaky stale sa mi snivaju zle sny s nimi.. :/ toto leto som išla 1 krat vlakom som sa prekonala a stalo sa to čoho som sa najviac bála...zrazil človeka moja fóbia sa len stupňuje..
vpodstate len s tych malych velanohych priseriek ale robim si vlastne terapeuticke sedenia s nimi a napr s pavukmi je to uz lepsie aspon s tymi mensimi alebo kedysi som mala hroznu fobiu z bzucania komarov a vciel a pod a to uz zvladam velmi dobre mama je moja velka fobia ked sa naserie abo urazi to je este horsie aaaaa ti moji demoni ale to uz je uuuuplne v poriadku uz sa ich vobec nebojim uz sme kamarati
Točité schodiská, najlepší family džouk je vyhnať ma na rozhľadňu na kostolnú vežu a potom pozorovať môj dvadsaťminútový panický záchvat.
Podobne rebríky, dva roky máme pristavené podkrovie a bola som tam iba raz a to ma držali dvaja ľudia, točí sa mi hlava, aj keď vidím niekoho iného na rebríku.
A ešte sa strašne bojím v labáku, že spadnem tvárou do kyseliny alebo sa napichnem na obrovský kus rozbitého skla, ale to je úplne racionálny strach, lebo v 3D priestore sa vôbec neorientujem
Fobia zo skoreho vstavania. Ked viem ze ma zajtra skoro rano caka dajaka povinnost tak dlho dlho nemozem zaspat. @Mysacik ta tvoja fabia je riadny šok ja kukanie na hviezdy zboznujem, fobia z hviezd je pre mna nepredstavitelna. To su svety ktore su extremne daleko, nijako ti nemozu ublizit, ako srnky daleko na luke a toho sa predsa neda bat
Akrofobia-strach z hlbky (ked je fakt velka!)
Bakterio/bacilofobia-strach z bakterii, bacilov,,nakazy
Filofobia-strach milovat a byt milovany
Koinonifobia-chorobna uzkost z priestorov preplnenych ludmi
Nozofobia-strach z choroby
Sfeksofobia-strach z os
Siderofobia-strach pred bleskom
Siderodromofobia-strach z cestovania vlakom (neviem sice, ci je to az na urovni fobie, ale mnohokrat je to dost zle )
A to staci no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
arachnofóbia
nedávno som prišla na to, že mám strach aj z výšok.. alebo lepšie povedané z lezenia na rebrík príde mi to také nestabilné
anthropofóbia
mottefóbia
arachnofóbia
decidofóbia
gymnofóbia
monofóbia
tak najviac asi
bojím sa telefonovať
Ja nemôžem prosto pozerať na hviezdy, začnem panikáriť To odkedy mal byť ten koniec sveta, tak som sa strašne balá, lebo môjho otca bratranec mi hovoril, ako nás ten asteroid zabije a podobné sračky Takže tak
hemo fóbia
z áut
z postihnutia, alebo vážnej choroby, ktorá ma znemožní hlavne z tej psychickej stránky
"mama je moja velka fobia ked sa naserie abo urazi to je este horsie" to ma dostalo
Podobne rebríky, dva roky máme pristavené podkrovie a bola som tam iba raz a to ma držali dvaja ľudia, točí sa mi hlava, aj keď vidím niekoho iného na rebríku.
A ešte sa strašne bojím v labáku, že spadnem tvárou do kyseliny alebo sa napichnem na obrovský kus rozbitého skla, ale to je úplne racionálny strach, lebo v 3D priestore sa vôbec neorientujem
...respektíve, nemám ani tak strach z procesu starnutia, ako zo staroby samotnej.
@Mysacik ta tvoja fabia je riadny šok ja kukanie na hviezdy zboznujem, fobia z hviezd je pre mna nepredstavitelna. To su svety ktore su extremne daleko, nijako ti nemozu ublizit, ako srnky daleko na luke a toho sa predsa neda bat
@klaudiqaaa ty sa asi desíš šeckieho, čo ja veľmi adórujem - ani nejde povedať, čo z toho mám radšej. o-o
Bakterio/bacilofobia-strach z bakterii, bacilov,,nakazy
Filofobia-strach milovat a byt milovany
Koinonifobia-chorobna uzkost z priestorov preplnenych ludmi
Nozofobia-strach z choroby
Sfeksofobia-strach z os
Siderofobia-strach pred bleskom
Siderodromofobia-strach z cestovania vlakom (neviem sice, ci je to az na urovni fobie, ale mnohokrat je to dost zle )
A to staci no