@samsebou30@16 tak záľuba v autách je pre väčšinu ľudí z časti fantazírovanie. Vieš, môžeš mať 30 obľúbených áut, ale väčšinou budeš mať reálne len jedno. Ale Mazda je našťastie dosť reálny sen. Inak dobrá voľba, naozaj robia pekné autá a aj pomerne spoľahlivé. Aj ja mám veľmi rád Mazdu. Veľakrát som aj rozmýšľal, že si nejakú kúpim, ale nikdy som žiadnu nemal. Zatiaľ. Vieš aj, aký model by si chcel?
@samsebou30@18 tak s tou cenou je to také hocijaké. Zase oni ti nepredajú auto úplne holé a bosé. Otázka je, čo z výbavy reálne potrebuješ. Taktiež, taká Mazda asi nevyrába autá tuto za rohom v Topoľčanoch, a doviesť ich sem tiež niečo stojí. Ale úplne rozumiem, ja som sa zaľúbil do novej Hondy Civic hneď ako som ju prvýkrát videl, ale tá cenovka pri motorizácii, ktorá by bola konkurencieschopná voči môjmu aktuálnemu autu... Som si to dvakrát rozmyslel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ty si ma kedy odblokujes ?
Vysvetlenie pre ostatných:
» www.dzio.sk/lipka/theme/lux...
Jeho téma.
Dobre, ved uz o tom viac nepisem. Ale tiez by si mohol byt viac tolerantni AJ k nazorom inym
Tak to si potom mozes zablokovat AJ vsetkych krestanov, ved podla teba je krestanska viera blud