Tak spánok a jesť by mal byť top, ale ja veľmi rád kreslím, ja pri tom oddychuje. A som strašný maniak do železníc. Vláky to je moje. A taká drobnosť, viem zo seba urobiť debilka čo si väčšinou ľuďom páči ak to je v správnom momente, pobaví ich to.
waw,pekne hobby,... pacia sa mi,...ja osobne mam teda ako hobby vyrobu nausnic a inych veci z drotu a koralkov,fotenie,byciklovanie,stretka s priatelmi,pocuvanie hudby,.........
hudba - počúvanie alebo gitarka, mikrofón a kamaráti... to je také najhlavnejšie... potom také bežné že NB, jedlo, telka... ale bez tých viem prežiť... bez hudby a kamarátov nie...
Tanec, volejbal.. vlastne všetky športy, okrem vytrvalostného behu. fuj ha bleee.. aa prechaadzky, ked je pekne pocasie... ucenie sa novych veci (take co ma bavia, nemyslim predmety v skole)... je toho vela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
-atari800xe
-vysokohorska turistika (zatial po slovensku)
-LD
-telekineza (trebujem
-skameneliny
-mineraly (krystalicke sustavy)
-foto
-knihy
-cestna cyklistika
PC - vsetko s pc ,či už internet alebo oprava
Sport - posilka hlavne box a mma , potom snb futbal
Spánok
Diskotéky , priatelov ,ženy
Toho sa najde vela
Fotenie natacanie a spracovavanie videi
oprava bicyklov
a oslavy
-jedlo
-moj pes
-skola
-hudba
-filmy
-priroda
-foto
-veeela knih (romany - sci-fi)
-nudenie sa
HUDBA ojvaovanie nových kapiel
alebo spoznávanie
PRiATELIA
BABY DD
CHATOVANIE
bicyklovanie .........
PC
Spánok
Polovacky,
Chlastanie ,
- autá (hlavne jazdenie... ak by bola možnosť, tak aj závodenie
- basgitara
- tvorba hudby
- nahrávanie / mixáž / mastering / kritický posluch
- Hi-Fi
- a tak trochu gaming a PC..
učenie sa cudzích jazykov, najmä neobvyklých ako je švédština, alebo vyložene zbytočných typu egyptských hieroglyfov
vymýšľanie si vecí, ktoré jedného dna napíšem (a sporadické písanie... je čoraz sporadickejšie :/... Akosi strácam sebadôveru)
-----------
Poldňové pešie prechádzky, kultové britské seriály, literatúra minulých storočí, úchyláčenie, daydreaming, nakupovanie, miešanie odtieňov laku a nechtový dizajn.