moje najbližšie kultúrne plány sú spraviť skúšku z úvodu do umenoved a potom z hudby, divadla a estetiky a niekedy vo februári si možno doprajem nejaké predstavenie v skvelom DJZ
myslím že si plánujem pozrieť Game of Thrones ... ak bude čas. a chcem dočítať jednu knihu... čo sa týka akcií mimo môjho domu tak neviem... birdz-stretko?
mám rozčítanú jednu, celkom fajn knihu - Headhunters a chcela by som si to aj pozrieť, do divadla sa chystám už dlhšie len nie sú na to monentálne financie, čakám na výplatu, na jar by som chcela ísť na výlet do BA, ZA, KE a do Pandorfu, aj na fest do Martina sa chystám v lete... chcela som ísť na all shall perish ale bohužial zase zrušili koncert. a chcem ísť k moru lebo minulé leto som nebola a serie ma to!
taak po skúškovom chcem konečne dočítať životopis Jima Morrisona, potom Trainspotting, ísť do kina na nejaký severský film... aj do divadla by som rada šla
a koncerty, hmm, zatiaľ mám vyhliadnutý "len" Pearl Jam v lete á čo sa týka festivalov, láka ma Trutnov Open Air v Čechách ...a samozrejme nejaký malý papučový slovenský, kde bude hrať fiXa
v Humennom maju byt fajne koncerty v blizkej buducnosti ... maju tam byt konflikt,HT, asi aj naco nazov a este nejake dalsie ... proste fajne koncerty plne dobreho punku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Takže môj momentálny plán je dočítať to
A ísť na Polemic, Horkýže Slíže a Konflikt
» citylife.sk/miesto/gunagu...
tuto okrem prvých dvoch hocičo.
» www.citylife.sk/miesto/slovensk...
a tuto prenechávam výber druhej strane.
a koncerty, hmm, zatiaľ mám vyhliadnutý "len" Pearl Jam v lete á čo sa týka festivalov, láka ma Trutnov Open Air v Čechách ...a samozrejme nejaký malý papučový slovenský, kde bude hrať fiXa
No a ináč neviem, akurát Nôze vo februári, viac som toho zatiaľ nedomyslel.
nooo... pôvodne to bolo síce mierené na iného nemenovaného fešiho... ale tak keď sa na mňa vyserie, si hneď druhý v poradí
aj ja aj ja na nejaký severský film... ^.^
A Red Hoti v Prahe v auguste.
aha a rebelent!