ja vôbec neviem psíkov takto rozdeliť
z malých plemien sa mi veľmi páči bišónik, v stredných nemám nejaké obľúbené, viac sa mi proste páčia všelijaké oriešky a z veľkých je môj naj bernský salašnícky, lebo s ním žijeme už roky (len neviem, či ho zaradiť medzi veľké, alebo veľmi veľké
@annyejnji@7 Pudlíky sú úžasné, najmä tie čierne majú vraj super povahu. Inak povahou sa najbližšie blížia k papillonom. Len papillony sú možno ešte väčšie "energické treštidlá". Ale obe sú to etxtrémne verné, oddané, šikovné a ľahko cvičiteľné plemená... Výcvik berú ako hru.
hmm, nemam podla velkosti oblubene plemeno. ale hrozne sa mi pacia nemecke ovciaky, australske ovciaky, zlati retrieveri a sibirsky husky... ale mam na psov alergiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
z malých plemien sa mi veľmi páči bišónik, v stredných nemám nejaké obľúbené, viac sa mi proste páčia všelijaké oriešky a z veľkých je môj naj bernský salašnícky, lebo s ním žijeme už roky (len neviem, či ho zaradiť medzi veľké, alebo veľmi veľké
2. stredné - griffon
3. veľké - ibizsky podenco
4. veľmi veľké - barzoj, írsky vlkodav
» www.elwooddogmeat.com/...