Ahojte už dlhšie si hľadám njejakú dobrú nie príliš drahú Mp4 .. a rozmýšľam o Apple iPod Touch .. chcela by som počuť vaše názory .. ak máte s iPodom skúsenosti tak koment .. alebo ak máte pre mňa njejaké dobré typy na dobrú Mp4 tak komentujte .. prosím
nie príliš drahú? iPod Touch je asi najdrahšia mp4 aká sa dá kúpiť
Inak, ja ho vlastním..a môžem povedať, že je to tá najlepšia vec na svete Super pre net (kvalitný browser), hry sú tam fajnové, niektoré tie aplikácie Ťa pobavia a čo sa týka triedenia hudby atď to je tiež perfektne prepracované..video to prehráva kvalitne taktiež.. a môžeš napr. robiť videohovor cez wifi s iným ipodom/iphonom (facetime) alebo videohovor cez skype
Iné zariadenie pre hudbu & zábavu by som určite nekupoval..
hej ao : srry som zle vyjadrila ja som nemysela že normálny nový iPod ale z bazáru zachovalý niejaký .. ale hovoríte že je to dobrá vec? a filmy hry všetko v pohode ? kde si stiahnem napr . filmy na tento iPod ??
hej rozmýšľala som aj o iphonu ale neviem s mojim mobilom som spokojná je to SE c510 na volanie my stačí ale nmám pamäťovku lebo sa mi pokazila ale mám trz peniaze tak som rozmýšľala o dobtrej mp4 takže neviem no ale myslíte že by ten iphon bol dobré riešenie?
hej poznám torrent ale veľmi neviem stým narábať .. aj som si stiahla ten program ale neviem ptm ako stým keď si stiahnem film alebo niečo .. ale pozriem ten warez díky ..a ten iphon sa vám ako zdá?
hej prečo myslíš? no iphone by som si asi ani ja nikdy nekúpila ale ja hľadám dobrú Mp4 a všetci mi radia iPod .. kebyže mi niekto poradí niečo iné a povie mi že je to dobré tak si to hneď kúpim ale zatiaľ som nikoho takého nenašla
@tomtoylc ... lepší už nezoženieš .... ale tak nič iné čakať nemôžeš ... sme na Slovensku ... Ja si ho tiež kvôli jeho cene dovoliť nemôžem, preto kupujem ipod
@patofbc ...počuj USA my radšej nespomínaj ...tam je všetko lacnejšie ...benzín skoro zadarmo auta o 1/3 lacnejšie a tu všetko zdražuje kôli emiam ...kkt amíci ...podaj by ho predávali za 1500€ a to nie pozlátený !!
@patofbc ...to zas ne stop ...medzi magorov nepôjdem a auta máme stejne lepšie a ked budem chcieť tak doveziem ...ak tam niekedy pojdem tak to len kvôli jazyku
@tomtoylc , keby som vedel hovoriť po francuzsky, nemecky tak idem do luxemburska MINIMALNA mzda 1600 € .... a v Anglicku tiež nieje zle .... MINIMALNA nieč ocez 1000 €... priemerna okolo 2500 € či ako ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Takto - ked ti nebude luto penazi, tak do toho kludne chod. Je to fajn prehravac. Najvacsi minus je ta cena
A ked Ipod tak zbytocne touch staci aj nano
Inak, ja ho vlastním..a môžem povedať, že je to tá najlepšia vec na svete Super pre net (kvalitný browser), hry sú tam fajnové, niektoré tie aplikácie Ťa pobavia a čo sa týka triedenia hudby atď to je tiež perfektne prepracované..video to prehráva kvalitne taktiež.. a môžeš napr. robiť videohovor cez wifi s iným ipodom/iphonom (facetime) alebo videohovor cez skype
Iné zariadenie pre hudbu & zábavu by som určite nekupoval..
aj ked lacny urcite nie je
a to nemam z vlastnej hlavy
vykazuje velké zisky pri menšom počte !!!!!!!!