Niektorý tu máte dosť zaujímavé nicky, tak mi napadlo, že by ste mohli napísať ako vznikol váš nick, prečo práve taký aký ho máte a čím je originálny a zaujímavý. Mňa by napríklad zaujímali aj konkrétny ľudia ako: @Antifunebracka @n0win0u @semhamforas
ja mám tento nick podľa obľúbenej postavy z jednej knihy ktorá mi je veľmi blízka
starý som mala podľa Sailor Saturn zo Sailor Moon ak by chcel niekto vedieť a tiež to po japonsky znamená svätojánska muška. ale nejak som sa s tým nickom z určitých dôvodov už nestožňovala, tak som zmenila.
a inak môj nick - hmm dlhá historka ale je to ekvivalent mojej skautskej prezývky (čo som si uvedomil až neskôr, skutočným dôvodom prečo je to tak, lebo medveď)
No Spiral je z anime Tengen Toppa Gurren Lagann (tam mali niektorý ľudia schopnosť Spirály a jeden týpek tam bol SpiralKing) a Faust je zase z Anime Shaman King.. ten Faust VIII. či jaky sa mi tak páčil že som to meno použil tiež ale časom som ho prerobil na Fausterix (lenže tuto sa meniť meno myslím že neda tak musím mať Faust )
Takže moje meno je zložené z mien postáv z anime xD
shiki je za 1. z jednoho fajneho anime a za 2. je to japonské označenie démona bez duše sajúceho krv (pochádzam z transylvánie takže aj tam to má čiastočne pôvod
chcela som tangerine, ale bol obsadený a nechcela som tam mať nejaké trápne čísla, tak som len zmenila písmenko no a inak ho mám kvôli farbe mojich vlasov
tento nick pouzivam v roznych hrach a inych veciach od cca 12r. takze uz som aj uplne zabudol preco som si dal, ale napriklad ako ze: Faust, tam bol mefistofel diabol a podobne.
Kitty vzniklo nedávno na intráku, lebo som si z recesie doniesla obliečky Hello Kitty. číslo 7 má zaujímavejší príbeh - v mojej bakalárskej práci som sa medzi iným zaoberala aj rádioaktívnym berýliom-7, tak som to číslo proste začala používať, je také jednoduché, pekné...
tibia neviem preco som si dal, asi lebo som tibor, ale @biancadetolle mi napisala, ze tibia v latincine znamena pistala ako ta kost na nohe
mozno ma pravdu neviem, latincinu neovladam
zas mi spolužiak povedal že keď nebudem vedieť ako sa zaregistrovať tak si mám dať Subarnica.. lebo sa nevedel zmieriť s tým ako sa mi môže páčiť Subaru
@tibia ako budúca masérka to hádam musím vedieť
a môj nick? neviem či ste kedysi pozerali španieľské námestie, tam bola jedna postava grófka de tolle, ja som si pridala bianca a páči sa mi môj nick
Superelectra.. s bývalou spolužiačkou sme si tu založili profil ešte úplne na začiatku strednej, mohli sme mať 13-12..a ona bola dosť úlet to dievča a raz mi povedala že : na teba ani človek nevie nájsť správne slovo, ty si taká suuupeerelectra.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
inakšie netuším, môj mám opísaný kdesi v nejakom najstaršom blogu
Hamaforááš? To nic neni! Kdyby tam bylo šééémhámforáš...to by bylo!
Vždyť to tu je!
sem-hamaforáááš!
to som si pri jeho registracii ani neuvedomila
ja mám tento nick podľa obľúbenej postavy z jednej knihy ktorá mi je veľmi blízka
starý som mala podľa Sailor Saturn zo Sailor Moon ak by chcel niekto vedieť a tiež to po japonsky znamená svätojánska muška. ale nejak som sa s tým nickom z určitých dôvodov už nestožňovala, tak som zmenila.
a inak môj nick - hmm dlhá historka ale je to ekvivalent mojej skautskej prezývky (čo som si uvedomil až neskôr, skutočným dôvodom prečo je to tak, lebo medveď)
Takže moje meno je zložené z mien postáv z anime xD
@poke žial bez o
olivia sa mi paci viac
@etelnair tebe to páli
Salámy
Udeniny
Grísik
Yperit
Facebook...: Andrej Babka
&a+
Birdz...: Orochimaru
mozno ma pravdu neviem, latincinu neovladam
a môj nick? neviem či ste kedysi pozerali španieľské námestie, tam bola jedna postava grófka de tolle, ja som si pridala bianca a páči sa mi môj nick
a pridané na konci -e , čiže z toho vzniklo -sue, čo sa mi páčilo kvoli menu Sue, a hodilo sa mi to tam
no a tak
mna zas zaujima ako vznikol nick @lenkabelicova