Pri príležitosti dnešného blicu v knižnici (na hodiny ako matika a telesná sa proste nedá chodiť, aspon teda ja s tým mám dosť vážny problém) sa len tak z dlhej chvíle pýtam... kam chodíte zabíjať voľné chvíle dobrovoľnej absencie vy? nech ma prípadne
IIha, no tak ja som na strednej vobec nemala dovod blicovat, na zakladke uz vobec nie, tam ma to ani nenapadlo a teraz na vyske je to uz ine, tam uz si sem-tam nepridem, ked nezapisuju, ale blicovanim nic nevyriesis, radsej do tej skoly chod, tych 45 minut na matike urcite vydrzis, takto z toho budes mat len problemy a budes to lutovat neskor, urcite.
Ale tak raz-dvakrát do mesiaca to podľa mna neublíži aj tak tam len zabíjame čas na väčšine hodinách. A veci ako matika mi sú v maturitnom ročníku na tri veci, kedže z toho nechcem maturovať ani nič s tým dalej robiť...
ale s mierou, aby si nedošla k záveru, aký vzišiel v našich radoch, po x dňoch strávených na spomínaných miestach.... "škola je na to, aby sme sa v mekáči nenudili."
Môj zvyčajný scenár: Dvojhodinová prechádzka v lese, potom domov dospať pár hodín, do mesta a späť (,,chúďa, chodí domov tak neskoro s tou ťažkou taškou").
Odkedy mám školu v meste, obmedzené možnosti domácej výroby ospravedlneniek a buzerácia zo základky je tatam, už nemám chuť.
nevidim v tom zmysel... keď už mam naozaj problem a proste nemožem prisť na nejaku pisomku lebo som na tom zle so znamkami a ďalšia zla by ma už zabila, zostanem doma, poprosim maminku či nenapiše ospravedlnenku a je to vpoho.. ale fakt leen vynimočne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
alebo ešte aupark a tam Sad Jana Kráľa..mrtnééé
Polus, tam hore pri fastfuuudoch
ale s mierou, aby si nedošla k záveru, aký vzišiel v našich radoch, po x dňoch strávených na spomínaných miestach.... "škola je na to, aby sme sa v mekáči nenudili."
ach.... staré časy....
Do školy chodievam v celku rad , na telesne obzvlášt,každý druhý týžen mam prax , a tm iba gameblujeme hry takže mi moc to zaskolactvo nieje potrebne
Ked už tak zdrhneme cela trieda alebo tak Alebo zaspim na prvu hodinu (slovina bléé)
Odkedy mám školu v meste, obmedzené možnosti domácej výroby ospravedlneniek a buzerácia zo základky je tatam, už nemám chuť.
a som u lekarky a potom sa tulam po meste a mam 2in1