nič veľmi smiešne, ale raz sa mi podarilo vynechať z mena Marco "a", vzniklo Mrco a dosť som to zaužívala. je to milé, keď takto vznikajú mená, prezývky
miesto facka keď čítaš fajka, môže to byť tiež celkom nepríjemne zmätočné
toho je neskutočne veľa,ale dnes sa mi podarilo namiesto zemiakovy šalát povedať šalátový zemiak..a minule som napísala namiesto kur.va bolí ma zub-kurča bolí ma zub,alebo mastné vlasy-vlastné masy..nič extra,ale na ďalšie si nespomínam
fútor vieka, vlastné masy, mozný pivol, maturičný rotník, chvíď tu sélu sama (seď tu chvíľu sama), vidlí si ohničku (ohne si vidličku), hrad tam brá, pleští si lešinu, listy na festky, čistím sa cisto, slušíme sa tvárne, Ožíl si nos!, pľuvačku žujem, Zumy si uby!, fonku vajčiť, noheli ma bohy, flašil som tam tú hoďku a moje najobľubenejšie
haha ked som dostala novy mobil a pisala som sms, tak som tam pisala ze uz mam novy mobil a z neho pisem, lenze vyslo z toho ze mam novy "bycicle" bol zapnuty anglicky T9 a ano aj som to tak poslala (a bolo tam viac preklepov len si ich uz nepamatam takze to znelo este viac retardovane) no a samozrejme boli aj take preklepy ako uz spomenute fakujem namiesto dakujem
-Ale, chcel som pri veceri povedat:"Milacik, podas mi sol, prosim ta?" a namiesto toho som povedal:"Ty krava jebnuta, znicila si mi zivot!!!"
A mne osobne sa furt stavaju taketo preklepy, chcela som naposledy na jednu dievcinu napisat, ze je phica namiesto pica a prve pismenko mi uslo tak odvtedy pouzivame hica ako slusnejsi ekvivalent ku tomuto vulgarizmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
zena si to vsetko zapisuje do notesu, skoda ze to nemam pri sebe..niektore z nich su celkom dobre
a áno, raz som sa spýtala, či si dá do kávy aj syfl namiesto mlieka xD
namiesto ďakujem som napísala fakujem
a teraz ma tie suky volajú šuštič...:´(
aj ja som cosi vcera ..jaj ze : namiesto ze sa nelicim tak sa nemusim umyvat pred spanim tak ked sa neumyvam nemusim sa licit ci tak cosi
ako @1 je toho moc
.. je ich viac ale tento mám na pamäti už dva roky od momentu, kedy sa mi to podarilo
@nathalicatko je to možné, dačo také sa mi marí, že som to už niekde počula
miesto facka keď čítaš fajka, môže to byť tiež celkom nepríjemne zmätočné
NAPLASTUJ TO DO ČAPU!
môj typický smskový na mobile - strtneme sa na zastávke (namiesto stretneme, ako inak)
s tankom natatkovať ( s tatkom natankovať)
a tak
-Vcera som sa preriekol pred zenou...
-???
-Ale, chcel som pri veceri povedat:"Milacik, podas mi sol, prosim ta?" a namiesto toho som povedal:"Ty krava jebnuta, znicila si mi zivot!!!"
A mne osobne sa furt stavaju taketo preklepy, chcela som naposledy na jednu dievcinu napisat, ze je phica namiesto pica a prve pismenko mi uslo tak odvtedy pouzivame hica ako slusnejsi ekvivalent ku tomuto vulgarizmu
thank you
"Nemáme dialkové do bateriek."
"Vyšukám ti hlavu z mozgu."
A podobné kraviny
obľúbené: namiesto paličkovať čipky - čipkovať pičky
A tak som to odoslal školiteľovi.
Vetrovkovala som sa v lyžovke. (Lyžovala som sa vo vetrovke.)
Som obyhná. (ohybná)