ta cigareta.. to co s tym moze byt usmevne normalne som to vyfajčila, ani ma nedrhlo, vyfajčena bola rychlostou svetla.. ale aj tak mi nechutila
a s alkoholom ... fuu to neviem či bol prvy tusim na moje 13te narodky, sme boli na chate, a to bolo okolo velkej noci ak nie velka noc, a stanovali sme tam, a taki boli chlapci ozrati ze okolo polnoci nabrali ladovu vodu zo studne aby ma obliali.. a zima strasna, ledva som chodila, ale som ako-tak utekala pred nimi po celej zahrade a sme sa nahanali ale sranda bola
to som mal nebezpecnych 15, z 2 cigariet na plno do pluc pri ex. ROH, som sa stal docasnym inventarom lavicky na zastavke elektriciek na Trnavskom myte smerom do mesta, cca 2-3 hodiny... co si pamatam, je ze som sa prebudil ked mnou nejaka babka lomcovala ze ci mi je zle... rychlo na troflak a domov a tam prespat zvysok dna...
cogarety..cca dva roky dozadu,strasne sa mi to lubilo ale najprv som neslukovaaval a alkohol..prvykrat ozraty..najprv veeelmi usmevne a ptm veeelmi velmi neusmevne
to skor tak, ze ostatni su opiti a ja som triezva, tak sa potom mozem na nich smiat do dalsieho opitia sa a posledna prihoda sa udiala na koncerte, kde mi niekto rozopol podprsenku a kedze som mala velky fotak v ruke a nemala som si ju ako zapnut, podavala som ho nie-az-tak-velmi opitej kamaratke, ktora mi v tom hluku zacala vysvetlovat, ze mi ho nemoze podrzat, lebo ho neunesie!!!
ked som neurobila skusky na vsmu herectvo a bola som v depke kamaratky ma vytiahli do mesta na tequillu a skoncilo to ako vecer kedy som si zopakovala vseeetky texty, ktore sme sa na tie skusky museli naucit. pretoze som kazdemu okoloiducemu rozpravala svoj monolog johanky z arku. aj mi teraz pride divne, ze sa to vsetkym pacilo
co sa cigariet tyka to sme sa na jednom byte ucili fajcit podla metody: "HIII MAMA OCO IDU!" poznate to? kaslala som celu noc.
mala som asi 13 .. sedeli sme pri fontáne s kamošmi (OC GALERIA) kamarát fajčil a dal mi že vyskúšaj. Ja ako veľká čaja som si samozrejme potiahla a čudujsasvete v momente keď som si potiahla som sa zrihala rovno do fontány bol to krásny pohľad ke´dže tam bolo okolo terj fontány plno ľudí .. a všetci kukali na mňa a moja druhá ciga tiež nedopadla slávne - ten istý kamarát na tom istom mieste mi dal o pár dní zas potiahnuť a som sa rozkašlala .. si myslel že sa dusím tak ma začal búchať po chrbte a buchol tak silno že som sa do tej fontány z*ebala zase plno ľudí okolo .. no čo vtedy to smiešne nebolo ale teraz sa na tom už smejeme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ach to boli casy
Opitá som nikdy nebola, a s občasne požitým centilitrom destilátu úsmevné skúsenosti nemám.
Alkohol ehm
Pochopím prípady, keď ľudia pijú/fajčia aby zabudli na depku. Ale tí, čo to robia pre hocičo iné, budú v mojich očiach navždy idioti.
prvý raz opitý - z toho si moc nepamatám, len viem že som to dosť prehnal a ogrcal som šetky hajzle na hoteli. bolo to na šk. výlete
a s alkoholom ... fuu to neviem či bol prvy tusim na moje 13te narodky, sme boli na chate, a to bolo okolo velkej noci ak nie velka noc, a stanovali sme tam, a taki boli chlapci ozrati ze okolo polnoci nabrali ladovu vodu zo studne aby ma obliali.. a zima strasna, ledva som chodila, ale som ako-tak utekala pred nimi po celej zahrade a sme sa nahanali ale sranda bola
holt aj tak sa kedysi zacinalo...
ked sme mali osem s kamoskou, tak sme si isli zapalit do vchodu , ja som sa zacala dusit a kamaratka dofajcila cigaretu za mna.
nic priliz funny
alkohol- v pohode
a prvykrat opita? nic extra... nebolo take strasne, len som bola moc uprimna k cloveku ktory siel so mnou a nekracala som prilis rovno domov...
a keď som bola prvý krát opitá tak som otyčkovala polku sály v kulturáku
Alkohol - tiež niečo v tom zmysle
Alkohol-Prvý rát som sa opila na sovje 14 narodeniny ale to som bola iba pripita žiadna ožranka že by som sa zgrcala alebo čo
Alkohol - prvýkrát som bol opitý až tak v 16-tich, inak som pil a zväčša aj pijem s mierou
co sa cigariet tyka to sme sa na jednom byte ucili fajcit podla metody: "HIII MAMA OCO IDU!" poznate to? kaslala som celu noc.
@4 fajciace deti - TRAPAS!