Budapešť - milujem umelecké prostredie toho mesta, jeho architektúru, ľudí a veľa mäsa za lacno
Sarajevo - pretože je na jednej ulici hneď oproti sebe mešita a synagóga, o kúsok ďalej katolícka katedrála a opačným smerom zas pravoslávny kostol. a lebo tam je zmiešaná turecká architektúra so secesnou, na každom rohu sú neprekonateľné syrové burky, je tam Kino Bosna a rozumiem tam všetkým.
@smajdalf kedysi som hovoril bratislava (ked som bol maly a sprosty). teraz, ked som velky a sprosty, mi to pride take zbytocne dlhe, tak som zacal skracovat na blava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Bratislava, Praha a inde som ani nebola
Budapešť - milujem umelecké prostredie toho mesta, jeho architektúru, ľudí a veľa mäsa za lacno
Sarajevo - pretože je na jednej ulici hneď oproti sebe mešita a synagóga, o kúsok ďalej katolícka katedrála a opačným smerom zas pravoslávny kostol. a lebo tam je zmiešaná turecká architektúra so secesnou, na každom rohu sú neprekonateľné syrové burky, je tam Kino Bosna a rozumiem tam všetkým.
je tam fajn
toľko som tam toho zažila
je to najbližšie mesto
Helsinki ... lebo ...lebo
možno Blava , ale neviem, lebo som ešte na veľa miestach nebola ... možno len kvoli jednému dňu
Budapešť: nádhera, prosto nádhera
Nitra: doma.
Trochu som to prekročila o jedno mesto, ale nemôžem si pomôcť
pre mňa Praha,Madrid a ešte Ružomberok
- Paríž
- Rím
- Praha (tam som už bola a je to krásne mesto)
@nicmanenapada teraz si ma urazil..ale DOBRE
Praha - nádhera
tretie si neviem vybrať
Mníchov - lebo ho mám jednoducho rada a je pomerne "blízko"
Banská Štiavnica - mesto v ktorom som chodila na strednú,pekná historická časť mesta a super čajovňa
a možno by som ešte spomenula kúpeľné mesto Baden-Baden