Waddesdon Manor...je mi jedno kde by to bolo, ale rád by som bol ak by v ňom boli pôvodné dobové zariadenie s malými modernými vychytávkami, ako napr. splachovacie wc...
velke mesto, loft, milion odtienov hnedej a bezovej (hej, som konzervativna), nabytok a podlahy z masivu, ziadna ikea. velka kniznica a velka jedalen (pre vela hosti).
ja sa neviem rozhodnúť, preto chcem: drevený dom v strede ničoho (nórsky, fínsky alebo iný, podobný les , anglicko, to nezáleží kde, ale chcem, aby nemal rozmery ako bežné anglické domy (vojdem-otočímsa-ľahnem), potom niekde v USA- južná oblasť, jednopodlažný bungalov, samozrejme s bazénom, potom jeden na severe USA (alebo Kanada), mal by mať tie isté vlastnosti ako ten vo Fínsku (drevený, veľké okná, srnky pred domom, atď), a potom "už iba" farmu na NZ (Nový Zéland, nie Nové Zámky , kde by som chovala milióny oviec...
v podstate je mi to jedno..otázka je s kým.. ale keby som si mala vybrať volím malú chalúpku/lesný domček niekde blízko lesa. A na záhrade mi budú rásť namiesto zemiakov huby!
v penzione (každú chvílu iný susedia!) postavenom v renesančnom štýle .. v apartmáne z vysokým stropom, velkou baldachýnovou postelou, balkonom do záhrady pri rieke, s reštauráciou .. a teta chyžná by chodila upratovať ked dám na dvere cedulku že "znovu nastal ten čas ked snad ani kúsok podlahy nevidno .. spravte s tým prosím niečo " v rakúsku pri Viedni
u mňa sa to mení pravidelne, ale na ateliér mám asi tak najlepší pozemok v Bratislave vybratý, a to už neni hočo, čiže aspoň lokalitu mám jasnú omnomnom!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale aktualne by mi stacila garzonka v mojom rodnom meste..
:/
ale inak som mal sen..4i. poschodovy dom.dvor,zahrada na jahody,bazenik, sliepky..a zenu..
ale páčil by sa mi aj taký menší bytík, príjemne zariadený s balkónom kde by sa dalo raňajkovať a čajíkovať v pekné rána.
nevadí
a detom vymalujem izbu sama
a @momoglamorous a @annienkabublinka , vám by to malo byť známe
takýto s výhľadom na Tokyo
alebo
» ruffledblog.com/Images/posts/vi...
Škoda, že máme zákony ..
Takýto byt niekde v Londýne a zariadený by bol to takého klasíckého britského štýlu skombinovaného s retro alebo pop art prvkami.
Alebo nejaký malý škótsky zámoček
aj s tým trávnikom!
Alebo
niekde pri mori
alebo posledná možnosť
ale radšej dom
a moje urcite :
ale tak reálne by som brala nejakú menšiu vilku pri mori, oceáne, kde je teplúčko
no..je mi jedno kde budem viac-menej...hlavne nech je tam on. a budem spoko.