Nikdy neboli komunisti odsúdení lebo stále sú medzi politikmi a sudcami bývalí komunisti. Je to smutné, niektorý robili podobné zločiny ako nacisti a nikdy sa im nič nestalo..
inak ešte vačšia kurva ako Bilak bol isty Karel Vaš,bolševický prokurátor z 50 tych rokov čo poslal na šibenicu a dal zavret kopu nevinnych ludí,tomu sa tiež nič nestalo
je pravda ze spravil kopec hnusnych cinov, ale uz je to historia ktora nas ma posunut do predu a mozno by bolo lepsie zaujimat sa o buducnost a ako ju pozitivne ovplyvnit.....lebo je to mozne
@mtb podobne zlociny? v celkovych cislach boli komunisti OVELA vacsie zlo, ktore trvalo OVELA dlhsie...a porovnanie obeti to iba dokazuje
neobhajujem ani jeden system, oba su obludne, len poukazujem na to ze nacisti sa skryvali, utekali, mnohi dostali gulku, lano, gilotinu...komunisti povacsinou nic
@hetfield Vaš okerem toho že bol kretén tak ešte aj keď ho chceli zabiť, tak miesto neho pomreli všetci ostatní len on nie. Proste šťastie neuveriteľné.
A inak @1
takých ako bol on behá po svete veľmi veľa a nič sa im nikdy nestane, lebo v tomto svete sa spravodlivosti málokedy dočkáme, ale nemyslím si, že sme ani takí bezchybní aby sme nad niekym mohli vynášať súdy
@semhamforas viem a dokonca viac krat,Vaš bol podla mna horší ako Bilak lebo aj ked bol kurva prvej triedy nemohol byť blbý,Bilak bol primitív čo nevedel zo seba dostať jednu logicku vetu
@hetfield nie som si istý, no myslím že Vaš mal menšie právomoci ako Bilak. Predsalen Vaš bol len vojenský prokurátor a neskôr šéf tajnej služby atď. Čiže Bilak bol vyssie a navyse bol aj pri moci dlhsie cize dokazal viac svinstva narobit
tak neviem, prečo by mal byť niekto nejak zvlášť trestaný za činy, ktoré sa udiali v takom svete a čase, v ktorom boli považované za všeobecne spoločensky aj politicky legitímne.
@husky Tak aj medzi komunistami boli rozdieli... Je rozdiel či stalinistický komunisti (Stalin, Severná Kórea, komunisti v ČSR v 50- rokoch) a normalizačný komunisti (Husák a spol.) Stalinistický komunisti by si jednoznačne zaslúžili za rovnaký osud ako nacisti. Čo sa týka normalizačných komunistov na ČSR po roku 1968 oni už neboli také beštie.
,,Spravodlivosť nie je nič iné, lež právo silnejšieho."
Neviem, ktorý filozof (tuším Trasymachos?) to povedal, ale žiaľ to zobrazuje slovenskú realitu.
Proste SK by potrebovalo kompletnú čistku od toho odpadu v parlamente, minulosť nás stále dobieha (a to je už 25 rokov po páde komunizmu). Niekedy sa utešujem, že stále sme na tom lepšie ako niektoré iné krajiny (Sev. Kórea, Čína), ale smerujeme čoraz viac do hlbšej piči (a to nie len kvôli EU a zadlženosti, ale aj našej krásnej vláde).
Keď už nedokážeme potrestať staré zločiny, aspoň nedajme príležitosť novým - môžte začať tým, že nedovolíte, aby bol Fico prezident.
Ak nebudem vedieť vysvetliť deťom čo to bol komunizmus tak im pustím to video kde po obsadení cudzími vojskami tento vlastizradca dostane v parlamente dvakrát standing ovation.
v Rumunsku bol Ceausescu aj so zenou zastreleny. tak to mali ludi urobit aj s ceskoslovenskymi komunistami, hned by sa nam lepsie zilo.
este dnes na absenciu takehoto kroku doplacame v Cesku aj na Slovensku - vid justicia, politika aj biznis. samotni komunisti aj StBaci prevratili kabaty, ziskali majetky. ich deticky sa prisposobili dobe.
niekedy by ma fakt zaujimalo co ludom dava dovod si mysliet ze za komunizmu bolo jak za nackov. ze obete komunizmu, to mi je divne , vsak ked clovek nekrical ze zabite lenina tak ho bezdovodne hadam nebudu zatvarat do basy alebo co nie ?
nevravim ze to bolo koser ale to co tu mame teraz mi pride ako peklo , proti tomu co bolo... ale podla mna je to trochu irelevantne aby sme my mladi sudili, to mozu posudit ludia co si odzili ten komunizmus.
a takych ked som sa pytal tak by dali svoj rocny plat za tyzden v tych casoch. neviem teda ako si to vysvetlit
@depropex nastuduj si Kryla a pochopíš ako za komunizmu bolo. Jeho otec mal tlaciarne chcel spolupracovat zo stranou doodnuť sa, jednoducho prisli a zbúrali a prestahovali ich uplne do ineo mesta do plesnivého bytu...
Dalších XXXX trpiacich jemu osobne písali listy a podla toho skladal pesníčky...
Dalších podobných príbehov je veľa, len koho to dnes zaujima???
A tým čo bolo naozaj zle už neprehovoria...
Dnes je doba ked človek chce vie sa dostať k info pravdivím a nie zmanipulovaným...
Ked sa bavis zo starým človekom čo tú dobu zažil je z toho tak zdegenerovaný (platí tam aj faktor vsetko co poznáme je lepsie ako to nespoznané)
Dalším faktorom je riadená ekonomika, v podstate riadená ekonomika fungovala 5 rokov... aj to sa zviezla na vlne zapocatého potom sme boli davno za svetom...
Tiež by som dal svoj ročný plat aby som sa vrátil na strednú školu... a to nemá nič spolocné este zo starou korunou...
Bohužial sa furt nájdu ludia čo hovoria že zem je stredom vesmíru....
A ono sa to kurva točí
BTW to veríš takým ludom čo si bez Televízie už svoj denný program predstavit nevedia? (nepoznám jednéo dôchodcu čo by TV nepozeral každý den ) A chodia nakupovat predrazené zazracne vysavace handričky skatulky na tie akcie kde im ponuknu večeru zadarmo a namotavaju ich celý den ????
Ozaj skvostné info
Nebohý K.K ten musí mat kostru zodratú jak sa v hrobe obracia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
neobhajujem ani jeden system, oba su obludne, len poukazujem na to ze nacisti sa skryvali, utekali, mnohi dostali gulku, lano, gilotinu...komunisti povacsinou nic
A inak @1
Ideme piť? Takúto vec treba osláviť.
Dúfam, že sa nájde niekto, kto sa pridá
Neviem, ktorý filozof (tuším Trasymachos?) to povedal, ale žiaľ to zobrazuje slovenskú realitu.
Proste SK by potrebovalo kompletnú čistku od toho odpadu v parlamente, minulosť nás stále dobieha (a to je už 25 rokov po páde komunizmu). Niekedy sa utešujem, že stále sme na tom lepšie ako niektoré iné krajiny (Sev. Kórea, Čína), ale smerujeme čoraz viac do hlbšej piči (a to nie len kvôli EU a zadlženosti, ale aj našej krásnej vláde).
Keď už nedokážeme potrestať staré zločiny, aspoň nedajme príležitosť novým - môžte začať tým, že nedovolíte, aby bol Fico prezident.
tento "súdruh" sa tiež zodpovie za svoje ohavné činy.......
» krimi.noviny.sk/cierna-kronika/...
Čistá KLDR.
» slovnik.azet.sk/pravopis/slovni...
podrobnejsiu etymologiu sa mi nechce skumat, ale kazdopadne to vyzera ako fakt zvlastna zhoda.
Kto si ho zažil, ten si vydýchol...
este dnes na absenciu takehoto kroku doplacame v Cesku aj na Slovensku - vid justicia, politika aj biznis. samotni komunisti aj StBaci prevratili kabaty, ziskali majetky. ich deticky sa prisposobili dobe.
nevravim ze to bolo koser ale to co tu mame teraz mi pride ako peklo , proti tomu co bolo... ale podla mna je to trochu irelevantne aby sme my mladi sudili, to mozu posudit ludia co si odzili ten komunizmus.
a takych ked som sa pytal tak by dali svoj rocny plat za tyzden v tych casoch. neviem teda ako si to vysvetlit
Dalších XXXX trpiacich jemu osobne písali listy a podla toho skladal pesníčky...
Dalších podobných príbehov je veľa, len koho to dnes zaujima???
A tým čo bolo naozaj zle už neprehovoria...
Dnes je doba ked človek chce vie sa dostať k info pravdivím a nie zmanipulovaným...
Ked sa bavis zo starým človekom čo tú dobu zažil je z toho tak zdegenerovaný (platí tam aj faktor vsetko co poznáme je lepsie ako to nespoznané)
Dalším faktorom je riadená ekonomika, v podstate riadená ekonomika fungovala 5 rokov... aj to sa zviezla na vlne zapocatého potom sme boli davno za svetom...
Tiež by som dal svoj ročný plat aby som sa vrátil na strednú školu... a to nemá nič spolocné este zo starou korunou...
Bohužial sa furt nájdu ludia čo hovoria že zem je stredom vesmíru....
A ono sa to kurva točí
BTW to veríš takým ludom čo si bez Televízie už svoj denný program predstavit nevedia? (nepoznám jednéo dôchodcu čo by TV nepozeral každý den ) A chodia nakupovat predrazené zazracne vysavace handričky skatulky na tie akcie kde im ponuknu večeru zadarmo a namotavaju ich celý den ????
Ozaj skvostné info
Nebohý K.K ten musí mat kostru zodratú jak sa v hrobe obracia...