Ako by vám znela téma na diplomovú prácu k maturite, keby bolo znenie otázky: Vatikán a ľudské práva - ústavy štátov EU15 bez vplyvu katolíckej cirkvi. (Recherche)
ano máš, celkový čas desať mesiacov, čistý okolo šesť. Má to 30 - 40 A4, tému schvaluje Vieden a tvoja otazka sa priraduje ku predmetu. Vyucujuci daneho predmetu je tvojim poradcom. Tuto pracu musis odprezentovat pred komisiou...
Podla mňa je to zaujímavá téma.. Aj keď to musí byť pracné písať niečo také. Čítať ústavy tolkých krajín, zistovať ako sa menili počas minulosti a v čom sú ovplyvnené cirkvou, a obhájiť si to.
@hoperpohroma ja skôr o tom, ako nariadenie nevpúšťať verejnosť do cirkevných záležitostí podporuje trestnú činnosť a netransparentnosť v mnohých ohľadoch. V podstate ani nemôže kňaz nahlásiť iného kňaza orgánom činným v trestnom konaní bez toho, aby bol nejakým spôsobom potrestaný svätou stolicou a je úplne jedno, či ide o znásilňovanie chlapcov, alebo machinácie s financiami.
@hoperpohroma No nemôžu len tak bez postihu vyťahovať vnútorné problémy pred iné oči ako sú tie ich. Myslím, že aj Bezák, ktorý nahradil Sokola v jeho arcidiecéze mal problémy, keď nahlásil podivné finančné machinácie svojho predchodcu a tuším, že čím viac sa to rieši tým viac zjebáva svätá stolica práve jeho, miesto Sokola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Téma sa mi nepozdáva...
a k téme, máloktorý stredoškolák sa vyzná v ústavách štátov EU
teda máš čas na prípravu a nepíše sa v škole?
ano máš, celkový čas desať mesiacov, čistý okolo šesť. Má to 30 - 40 A4, tému schvaluje Vieden a tvoja otazka sa priraduje ku predmetu. Vyucujuci daneho predmetu je tvojim poradcom. Tuto pracu musis odprezentovat pred komisiou...
To iste ako diplomovka len s tym poradcom.
Vatikán bez katolickej cirkvi si neviem predstaviť, to je nejak divna úloha ......filip
vzdy lepsie EU ako Vatikan. Tam je EU bez Vatikanu a RK Cirkvi, nie Vatikan bez nej.