Ja viem, mozno s tym neda nic robit ako sa rovno odstahovat, len problemom je, ze este nezarabam. Chcem sa, ale poradit. Co ak mam izbu so starsim bratom, ktory ma nie raz uvaznuje po dome, nechce ma pustit, drzi ma za ruky alebo podobne. Ma z toho zabavu
Máš 24... čo mu nevieš dať jednu cez papuľu? je mladší či starší? či sa ti to páči, alebo nie, potrebuješ ho schladiť nejak... a ak to nedokážeš, tak sa odsťahuj... neviem aké iné rady k tomu chceš... alebo čo čakáš, že ti napíšeme?
Tie pocity sú mi dobre známe, našťastie môj brat z toho vyrástol. Ale ak ty máš 24 a on je starší, tak to už je nejaké čudné...
Nie som zástanca násilia, ale ak sa neplánuješ v blízkej budúcnosti odsťahovať z domu, tak sa bráň. Nenechaj zo seba robiť obeť a prestaň na neho brať ohľady.
to zazila aj moja kamoska, ze ju takto tyral brat.. daj mu riadnu facku.. a ked nepomoze tak to zahraj k incestu a tak ho poniz a povedz to rodicom, ze ta chcel pretiahnut..
mne to pride ako orlie mladata, kde ten jeden sa pokusa toho druheho, slabsieho vytlacit z hniezda... tak asi aj moj brat ma takuto predstavu, ze ked mi tu bude ublizovat, tak urychli moje odstahovanie sa....
Skús ho jedného dňa pozvať k stolu na vážnu reč, v ktorej budeš bez akýchkoľvek pocitov hovoriť, že už nie ste deti a nemôžete sa tak správať. Ak sa niekde ponáhľaš, je ti vrcholne nepríjemné ak ťa zdržuje šteklením, ktorým ti môže privodiť aj smrť. Je násilný a občas naň z hrôzou pozeráš. Kladieš si otázky:Čo sa s ním deje, je to vôbec tvoj brat? Máš ho veľmi rada, záleží ti na ňom, no máte už aký taký rozum a vek, preto sa tak k tebe nemôže správať. Ak sa bude správať ako divá zver, tak sa k nemu budeš správať rovnako a nebude sa mu to páčiť.
"Ako to este relativne citlivo vyriesit. Nechcem ho bit, je to moj brat. Ani mu nic zle neprajem. Nech si zije, len by ma fakt mohol nechat na pokoji."
Jžš to čo je za kkt toľko rokov ma a robi take somariny.. ja mam 16 a svojej sestre žiadne pičoviny nerobim -.-" ako šteklenie ešte hej ale ta zas si neviem predstaviť že mam 27 a sestra povie že ide von ja ju zavrem do izby a začnem ju štekliť.. ta čo je fetišista?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
keď od teba raz riadne dostane kres papuľu, tak mu klesne ego a nebude vymýšľať blbosti.
a keď bývate v dome, tak by sa malo dať dajak vyriešiť aj tvoje presťahovanie sa do inej izby.
Nie som zástanca násilia, ale ak sa neplánuješ v blízkej budúcnosti odsťahovať z domu, tak sa bráň. Nenechaj zo seba robiť obeť a prestaň na neho brať ohľady.
Kúp si paralyzér a pepráka... A zábava začína úchyle
Inak, je pravda ze tu velmi nic ine ako vychovna facka nepomoze. Pokial mu nedas najavo ze si na teba nemoze dovolovat tak sa tvoja situacia nezmeni.
Tak ako prvé mi napadlo, že sa úprimne porozprávate, povieš mu, že ti to vadí a poprosíš ho, aby s tým prestal. Ale to si už asi skúšala (A)
ale to je tak...... brutalne....
"Ako to este relativne citlivo vyriesit. Nechcem ho bit, je to moj brat. Ani mu nic zle neprajem. Nech si zije, len by ma fakt mohol nechat na pokoji."
jéj, ty si normálne že...
...užívateľka s výstižným nickom
ja by som mu vrazila, alebo @11
ked to bude robit nabuduce normalne ho kopni do guli, alebo kaser do oci, alebo hocico razne, co je slaboduchy, ze sa tak sprava?
@creeson podľa mňa je trojizbák a dve deti celkom bežná vec...